Szn varmi bebiss
Baska bebegnz varmi? Insallah gerek kalmaz ameliyata kendiliginden olr minisin neguzel kalabiliyorsun demekkiYok geçen sene erken doğumla kaybettim,
rahim filmi çekildim, rahimde perde çıktı
ameliyat diyolar.
Baska bebegnz varmi? Insallah gerek kalmaz ameliyata kendiliginden olr minisin neguzel kalabiliyorsun demekki
Yok canım ben de zor gebe kaldım 3 sene sonunda oldu.
Onuda kaybettim
cokk uzgunum seneler sora kavusup kaybetmek nedir blirim ben sekix haftalk bebekti ama bana sor dogdu kaybettim sandim evde cenaze vardi resmen. Geride kaldi o acili gunler heryolu deneyecegim bende anne olacagim vazgecmeyecegm insallahh tedaviylemi olmustu o bebis kendilgindenmi
İnşallah hayırlısıyla hepimizin bebekleri hiç ummadımız anda gelir. Arkadaşım elbet bisürü doktorla görüşmüşsündür ama rahim filmi çektirdin mi genelde ni çok kadının rahim gilmi sonrası tüpler açık olduğu için oluyormuş bebeği. Ayrıca rahim deki perde de engelmiş gebe kalmaya rahim filmi(hsg) çektirmediysen çektir hem görmüş olursunuz perde vs var mı diye.cokk uzgunum seneler sora kavusup kaybetmek nedir blirim ben sekix haftalk bebekti ama bana sor dogdu kaybettim sandim evde cenaze vardi resmen. Geride kaldi o acili gunler heryolu deneyecegim bende anne olacagim vazgecmeyecegm insallahh tedaviylemi olmustu o bebis kendilgindenmi
Insalah yine olr ve dogar saglkla buyurYumurta takibiyle gebe kaldım.
Çatlatma iğnesi kullanmıştık.
Evet çok zor, normal doğum yaptım,
bebeğim yaşamadı.
Başın sağolsun arkadaşım seni biliyorum mektuplarını okudum ağlaya ağlaya hepYumurta takibiyle gebe kaldım.
Çatlatma iğnesi kullanmıştık.
Evet çok zor, normal doğum yaptım,
bebeğim yaşamadı.
İnşallah hayırlısıyla hepimizin bebekleri hiç ummadımız anda gelir. Arkadaşım elbet bisürü doktorla görüşmüşsündür ama rahim filmi çektirdin mi genelde ni çok kadının rahim gilmi sonrası tüpler açık olduğu için oluyormuş bebeği. Ayrıca rahim deki perde de engelmiş gebe kalmaya rahim filmi(hsg) çektirmediysen çektir hem görmüş olursunuz perde vs var mı diye.
Ahh canm iki defa cektrdm sebepsiz infertlit hersey normal iyi gdio tedavilerde ama yokk yokİnşallah hayırlısıyla hepimizin bebekleri hiç ummadımız anda gelir. Arkadaşım elbet bisürü doktorla görüşmüşsündür ama rahim filmi çektirdin mi genelde ni çok kadının rahim gilmi sonrası tüpler açık olduğu için oluyormuş bebeği. Ayrıca rahim deki perde de engelmiş gebe kalmaya rahim filmi(hsg) çektirmediysen çektir hem görmüş olursunuz perde vs var mı diye.
Insalah yine olr ve dogar saglkla buyur
Başın sağolsun arkadaşım seni biliyorum mektuplarını okudum ağlaya ağlaya hepbende kuzumu kaybettim erken doğum ile 5 ay oldu. 13 gün görebildim sadece oda kuvezde her gün 5 dk . Rabbim sabır versin hepimize inşallah en kısa sürede telrar nasip etsin bizlere
Yok geçen sene erken doğumla kaybettim,
rahim filmi çekildim, rahimde perde çıktı
ameliyat diyolar.
cokk uzgunum seneler sora kavusup kaybetmek nedir blirim ben sekix haftalk bebekti ama bana sor dogdu kaybettim sandim evde cenaze vardi resmen. Geride kaldi o acili gunler heryolu deneyecegim bende anne olacagim vazgecmeyecegm insallahh tedaviylemi olmustu o bebis kendilgindenmi
Başın sağolsun arkadaşım seni biliyorum mektuplarını okudum ağlaya ağlaya hepbende kuzumu kaybettim erken doğum ile 5 ay oldu. 13 gün görebildim sadece oda kuvezde her gün 5 dk . Rabbim sabır versin hepimize inşallah en kısa sürede telrar nasip etsin bizlere
Bende melek annesiyim kızlar geçen sene dördüncü tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kaldım ama bebeğim hasta doğdu ameliyat oldu ama dokuz gün sonra kaybettim bebeğimi altı ay oldu ama acısı hala içimde ilk günkü gibi yanıyor ancak yeniden anne olmak için güçlü olmak zorundayım
Canım sabır dilerim sana ve bizim gibi olan bütün melek annelerine. Yaranı deşmek istemem canım ama hasta doğdu derken anlayamadım tüp bebek ile sağlıklı genler seçilmiyormuydu? Benimde 5 buluk ay oldu kaybedeli güçlü olmak zorundayız çok büyük bir sınavdan geçiyoruz allahım yüzümüzü güldürsün inşallah bebeklerimiz olsun bizimde koynumuzdaBende melek annesiyim kızlar geçen sene dördüncü tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kaldım ama bebeğim hasta doğdu ameliyat oldu ama dokuz gün sonra kaybettim bebeğimi altı ay oldu ama acısı hala içimde ilk günkü gibi yanıyor ancak yeniden anne olmak için güçlü olmak zorundayım
Canım ben gömüldüğü anda gitmiştim(ömrüm boyunca yaşadığım acıyı unutamam) geçtiğimiz pzt günü de gittim çokk çokk zor çokk acı:'( çok sık gitmiyorum gidemiyorum ne bileyim sen gidiyor musunAllahım sabır versin
En önemlisi o canım.
Mezarına gidebildin mi?
Canım ben gömüldüğü anda gitmiştim(ömrüm boyunca yaşadığım acıyı unutamam) geçtiğimiz pzt günü de gittim çokk çokk zor çokk acı:'( çok sık gitmiyorum gidemiyorum ne bileyim sen gidiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?