Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Yok canım ben de zor gebe kaldım 3 sene sonunda oldu.
Onuda kaybettim
cokk uzgunum seneler sora kavusup kaybetmek nedir blirim ben sekix haftalk bebekti ama bana sor dogdu kaybettim sandim evde cenaze vardi resmen. Geride kaldi o acili gunler heryolu deneyecegim bende anne olacagim vazgecmeyecegm insallahh tedaviylemi olmustu o bebis kendilgindenmi

Yumurta takibiyle gebe kaldım.
Çatlatma iğnesi kullanmıştık.
Evet çok zor, normal doğum yaptım,
bebeğim yaşamadı.

İnşallah hayırlısıyla hepimizin bebekleri hiç ummadımız anda gelir. Arkadaşım elbet bisürü doktorla görüşmüşsündür ama rahim filmi çektirdin mi genelde ni çok kadının rahim gilmi sonrası tüpler açık olduğu için oluyormuş bebeği. Ayrıca rahim deki perde de engelmiş gebe kalmaya rahim filmi(hsg) çektirmediysen çektir hem görmüş olursunuz perde vs var mı diye.

Yumurta takibiyle gebe kaldım.
Çatlatma iğnesi kullanmıştık.
Evet çok zor, normal doğum yaptım,
bebeğim yaşamadı.
Başın sağolsun arkadaşım seni biliyorum mektuplarını okudum ağlaya ağlaya hep bende kuzumu kaybettim erken doğum ile 5 ay oldu. 13 gün görebildim sadece oda kuvezde her gün 5 dk . Rabbim sabır versin hepimize inşallah en kısa sürede telrar nasip etsin bizlere

Ahh canm iki defa cektrdm sebepsiz infertlit hersey normal iyi gdio tedavilerde ama yokk yok

Her şeyin vakti saati var derler ya öyle bişey demekki. Arkadaşım üzülme geç olsun güç olmasın geç olsum sağlıklı sıhhatli ömürlü olsun. Vardır elbet bir vakti. Demesi kolay dersin anlarım kısmet işte rabbim yardımcın olsun inşallah ummadığın anda can bulsum kuzun içinde

Insalah yine olr ve dogar saglkla buyur

İnşallah arkadaşım o yüzden herşeyin hayırlısı ..
vardır bir zamanı. .

Senin de başın sağolsun arkadaşım melek annesiyiz çok zor gerçekten.
Sebebi neymiş, benim rahimdeki perde erken doğuma sebepmiş..

Canım doktorum banada öyle demişti sonra rahim filminde perde merde çıkmadı tüplerimde açıkmış. Benim 18. Haftamda suyum geldi kızımda bi problem yoktu gelişim geriliği vs gibi 26 ya kadar suyum artarak dayandık sonra sancılarım başladı kalan suyumda geldi birden normal doğum yaptım 26+3 te. Genetik ve pıgrılaşma testlerimi yaptırdım pıhtılaşma yokmuş genetiğin sonuçlarını bekliyoruz. Benim ilk haftalardan beri kanamam oluuodu hep , doktorun demesi kanama enfeksiyona enfeksiyonda kesenin delinmesine sebep olmuş. Ne tetikledi kanamaya bilmiyorum bişeyde çıkmıcak gibi duruyor sanki. Senin kaçıncı haftadaydı

Benim de 5 buçuk aylıktı oğlum birden kanama geldi
ve doğum başladı durduramadılar.
Rahim ağzı yetmezliği teşhis edildi.
Diğer gebeliklerinde 3 aylıkken
rahim ağzına dikiş atılması gerekiyor dediler.
1 sene oldu gebe kalamayınca
rahim filmi istedi doktor,
çekildim.
Ve rahimde perde olduğu
rahmin Y ŞEKLİNDE olduğu ortaya çıktı.
Ameliyat olmam gerekmiş.

Gerekli genetik pıhtılaşma testlerini
yaptırdım bir sorun görünmüyor.​

Canım doktorum bana öyle bş durumdan bahsedince çok araştırdım ben zor bi işlem değil o sanırım hem ameliyathane hem muayenehane ortamında yapılabiliyormuş o işlem. Araştırmadan bilinmiyor o kadar çokk ki rahimde şekil bozukluğu olan. İnşallah hemen iyileşirsin hemencecik te hamile kalırsın rabbim aratmadan versin inşallah herbirimize. İyi hberlerini getir bizede. İşte bi sebep oluyor veya olmuyor yaşınılacak şey yaşanıyor bizim kaderimizde melek annesi olmak kuzularımızında melek olmak kaderlerinde varmış. Çokk ama çokk zor dayanmak çıldırmamak elden değil ama sabır işte. Bazı şeyler kabullenmeyi getektiriyor buda öyle bişey.

Aynen öyle canım
Hiç düşünmediğin acıları çekiyorsun
Evlat acısı çok zormuş
Rabbim bi daha yaşatmasın
İnşallah senin dediğin gibi olur..
Rabbim hayırlısını versin
En önemlisi o..
Senin içinde en hayırkişi
Sağlıklisi neyse o olsun arkadaşm. .

Yok geçen sene erken doğumla kaybettim,
rahim filmi çekildim, rahimde perde çıktı
ameliyat diyolar.

Bende melek annesiyim kızlar geçen sene dördüncü tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kaldım ama bebeğim hasta doğdu ameliyat oldu ama dokuz gün sonra kaybettim bebeğimi altı ay oldu ama acısı hala içimde ilk günkü gibi yanıyor ancak yeniden anne olmak için güçlü olmak zorundayım

Allahım sabır versin
En önemlisi o canım.

Mezarına gidebildin mi?

Canım sabır dilerim sana ve bizim gibi olan bütün melek annelerine. Yaranı deşmek istemem canım ama hasta doğdu derken anlayamadım tüp bebek ile sağlıklı genler seçilmiyormuydu? Benimde 5 buluk ay oldu kaybedeli güçlü olmak zorundayız çok büyük bir sınavdan geçiyoruz allahım yüzümüzü güldürsün inşallah bebeklerimiz olsun bizimde koynumuzda

Allahım sabır versin
En önemlisi o canım.

Mezarına gidebildin mi?
Canım ben gömüldüğü anda gitmiştim(ömrüm boyunca yaşadığım acıyı unutamam) geçtiğimiz pzt günü de gittim çokk çokk zor çokk acı:'( çok sık gitmiyorum gidemiyorum ne bileyim sen gidiyor musun

Evet canım çok aci...
Ama onu orada yalnız bırakıyomusum
Gibi bir his oluyo
Su döküyorum
Toprağını seviyorum.
Tuhaf bir huzur...
Acı veren !

Gitmesem annem hiç gelmiyo diye
Kafamdan bir dünya düşünce geçiyor

Gidiyorum ..
Çok sık olmasa da ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…