Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbulduk nasilsin napiyosun canimHosgeldin canim
Saracimmmm tebrik ederim canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin yegenimizi bak rabbim gonlune gore verdi umudu kaybetmedin sabrettin ve olduKızlar size müjdem var hamileyim şükürler olsun ki topigime bu haberi yazabildim
Iyiyim tatlim suan daha da iyiyim saramizin hamilelik haberini okuynca c9k sevindimhosbulduk nasilsin napiyosun canim
saracim ya çok çok çok sevindimKızlar size müjdem var hamileyim şükürler olsun ki topigime bu haberi yazabildim
Sağol canım bende oglumla ugrasiyorum bu ara aşırı yaramazlik yapiyor o daIyiyim tatlim suan daha da iyiyim saramizin hamilelik haberini okuynca c9k sevindim
Sen nasilsin oglusun nasil ben yaramazlarla ugrasip duruyorum
Saracimmmm tebrik ederim canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin yegenimizi bak rabbim gonlune gore verdi umudu kaybetmedin sabrettin ve oldu
Canim benim gercekten cok coookk sevindim duygulandim bile rabbim mutlulugunu daim etsin opuyorum
amin canım çok sağol hepiniz sağolun darısı başına inşallahsaracim ya çok çok çok sevindimRabbim tamamina erdirsin tedavi faln mi anlat hemen
![]()
hatresi de çok merak ediyorum gelmiyo dimi artikkızlar bu arada hatresin hepinize selamı var
zamani gelince oluyo demekki sabrinin mükafatı işte Rabbim kucagina almayi da nasip etsin.amin canimamin canım çok sağol hepiniz sağolun darısı başına inşallah
hatresi de çok merak ediyorum gelmiyo dimi artik
zamani gelince oluyo demekki sabrinin mükafatı işte Rabbim kucagina almayi da nasip etsin.amin canim
Kızlar size müjdem var hamileyim şükürler olsun ki topigime bu haberi yazabildim
Suan ne diyeceğimi bilemiyorum tutuldum kaldım birden sevinçten
O kdr mutlu oldum ki okuyunca anlatamam halimi görmeniz lasim
Saram gözünaydin Rabbim sagsaglim kucağına almayi da nasip eylesin insaallahhhhhh hayırlısıyla
amin efsunum canım benim gönlü gibi kendiside güzel arkadaşım darısı başına inşallah tez zamanda
Efsunum sen nasılsın neler yapıyorsun
gecenin bu yarısı coşmama sebep oldun saracım,maşallah.rabbim kucağına almayı nasib etsin,kendine dikkat et.çokkkkkkk sevindim inan.![]()