Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Iyi seneler canim benim 2016 yi bebisinle gecirmen dilegiyle nasilsin hamislik yolundami ne kadarlik oldunuz kendinede yegenimizede coookk iyi bak opuyorum tatlim

Iyi dileklerin için teşekkür ederim canım uc aylık oluyoruz teyzesi şükür hersey yolunda sen nasılsın çocuklar nasıl

Selam kizlar.bende sabirla Rabbimin ol demesini bekliyorum...pkoyum.benim gbi olup asilama ile hamile kalan warmi?

Not:ilacsiz adet olmam

sara_28 tebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın insaallah.ne guzel sabrının mukafatını Rabbim vermis darısı bizlerin basına..bende 2 senedir bekliyorum.bu ay olmasını o kadar cok istiyorum ki 2016 da bebişimi kucaklamak istiyorum artık.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.Amin.bizlerede dua et canım.

Iyi dileklerin için teşekkür ederim canım uc aylık oluyoruz teyzesi şükür hersey yolunda sen nasılsın çocuklar nasıl
Oyyy masallah rabbim gonlune gore versin insallah canim arkadasim cinsiyet bellimi peki...cocuklar iyi canim cok sukur ben biraz rahatsizim usutmusum atesim cikiyo ilaclarla ayakta duruyorum valla...cok oprum saracim kendinede bebisimizede iyi bak

çok sagol canım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hep dua ediyorum Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Oyyy masallah rabbim gonlune gore versin insallah canim arkadasim cinsiyet bellimi peki...cocuklar iyi canim cok sukur ben biraz rahatsizim usutmusum atesim cikiyo ilaclarla ayakta duruyorum valla...cok oprum saracim kendinede bebisimizede iyi bak

geçmiş olsun canım salgın var dikkat et kendine

cinsiyetimiz henüz belli değil teyzesi

Selamun aleykum kızlar
Ilk kk üye olup hamis haberleri okuyunca bigun bende bunu yazabilecek miyim acaba demiştim şükürler olsun Rabbim hayırlısıyla bana da nasip etti bu duyguyu efsununuz hamis

Gözün aydın canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah

Selamun aleykum kızlar
Ilk kk üye olup hamis haberleri okuyunca bigun bende bunu yazabilecek miyim acaba demiştim şükürler olsun Rabbim hayırlısıyla bana da nasip etti bu duyguyu efsununuz hamis
Canım benim efsunum çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin insallah hayırlı evlat olsun çok öpüyorum mercimegimize iyi bak annesi

Selamun aleykum kızlar
eski topicize bir göz atayım demiştim..bir geldim güzel haber aldım..Rabbim tamamına erdirsin canım benim...darısı başıma olsun inşallah...bende kaç aydır uğraşıyorum ama yavrumun kardeşi bir türlü gelmiyor...hiç bir sorun olmadığı halde ...senin ikizlerin yokmuydu canım ya..benmi yanlış hatırlıyorum acaba?

Selamun aleykum kızlar
canim cok sevindim .hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…