Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar dolmalarımı ve sarmalarımı ocağa koydum geldim hadin geliiiiiiin konuşuk edek

iiimcanım sen nasılsıon kaynana görümce gil burda fırsat buldukça bakıom amcaya geçtilerrr bebek bendeydi onu seviodummm

ohhhhh ellerine sağlık canım benimmm ne güsell olmuşlardır şimdii mis gibiiii caım çekti bak gördünmü aifyetle yiyin

sağol canım menimyarın sende dolma yap keşke komşu olaydık kız hemen getirirdim sana inanki

iiimcanım sen nasılsıon kaynana görümce gil burda fırsat buldukça bakıom amcaya geçtilerrr bebek bendeydi onu seviodummm

inşallah yakında kendi bebeğini seversin canım

sağol canım menimyarın sende dolma yap keşke komşu olaydık kız hemen getirirdim sana inanki

inşallah yakında kendi bebeğini seversin canım
ay kızz yarın sarma yapıcam biraz kabak birazda patlıcanım var aslında neden olmasın kızz yapayım bi yerim şişmeden canım benim gönüller bir olsun yeterki kalbide yüzüde güsel arkadşaım benim
inşallah hepimizde kucaklarımızı doldururuz inanıorumki bizim için en büyük nimettir çocuk allahım sen nimetlerini esirgeme bizden

sağol saracım
darısı başına güzel arkadaşım
inş yarın dolma yapıcam

hımm dolma canım çekti ben de yarın yapayım biber dolması yanına da cacık çok severim
canım belki vardır bebiş ha ben hamile olduğumu öğrenmeden burnuma kavurma kokusu gelmişti[/QUOTE]

inşallah canım inşallahhhhh..seninde güzel tatlı telaşların başlamıştır.Allah bizede öyle tatlı telaşlar versin inşallah.

iiyi geceler kimsecikler yok sadece ziyaretçiler varkocam maça gitti 11-12 oyniyacak.bende survivor tutkunu olaraktan heyecanla izliyorum.ama çook uykum geldi.

iiyi geceler kimsecikler yok sadece ziyaretçiler varkocam maça gitti 11-12 oyniyacak.bende survivor tutkunu olaraktan heyecanla izliyorum.ama çook uykum geldi.

slm canım nasılsın bakim bugün arayamamışsın sanırım daha kendini toplayıp araman en hayırlısı olucak emin ol borç istemiosun tatlı dille derdini anlatıcaksın okadarrr

yok hadiskocum arayamadım.eşim babasına söylemiş huzurumuz kalmadı betülle demiş.o da kızma kıza haklı demiş.
falan filan kafam şişti.boşverr diyorum bazen bazen de feci takıyorum kafamasen nasılsın görüşmeyeli

iyiyim tatlım yaaa nasıl olım aklımda öle düşündüm naptı acaba dieee senin sıkıntını çok ii anlayabiliorum sölmek iseyip söleyeemdiklerimiz iiçimize atıp hep kendimize zarar verdik ama parasal konu başka oluo istedinde bulup buluşturamıosun allahım bu sıkıntını alıp götürsün evin bereketlensin huzurun geri gelsin bebekle şenlensin emiii canım arkadaşım benimmmm herşey güsel olucakkk inan bunaaaa

ayy canım benim çok sağolasın.çok iyi dileklerin inşallah gerçek olur.evet ben kimseyi kıramam bişey diyemem.hep içimde kalır.çok istiyorum şöyle patır patır söyleyen biri oliyim diye.ben anca kendime ederim.parasal konu zor bide eşimle benim borcum olsa seve seve üstlenir insan borcu.ama bunu üstlenmek gelmiyo içimden.bebek konusuna gelince bu sıkıntılar geçmeden olamicak gibi çalışma yapmak içinde moral lazım
ben yatıyorum canım hayırlı geceler.seninde bütün sıkıntıların bitsin inşallaaaaaaahh.öptüm hadiskocumm

günaydın hatuncuklarrr...
herkes uyuyor mu hala nerdesiniz???
bir tek çalışan ben miyim bugün

günaydıııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar herkese güzel bi gün diliyorum herşey istediğiniz gibi olsun :87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…