oh canım gez valla sefan olsun saracım...bende yarın buseyi gezdirmeyi planlıyorum bakalım...dışarıyı çok seviyor teyzesi...güzel dualarına yürekten amin canım benim..Rabbim sanada böyle yüreğin gibi güzel hayırlı evlatlar versin tatlım...
selam hanımlarrr bir selam verip çıkayım dedim anaa kimsecikler yokmuş
selam saracım bi bakayım dedim napıyosun tatlım?
selam kızlar
kahvaltıya kaçtım anca geldim bu saate kadar kahvaltı etmedim tabibizim burda sosyete pazarı vardı ona gittim geldim .yürüyüş olsun diye yürüyelim dedik ama sıcakmış baya yaww
bizimki çok büyük bi pazar değil ama idare eder işteucuz fakat 3-5 derken birsürü harcanıyo
evet ya bunu da alayım bunuda alayım aaaa çok ucuzmuş du bunada bakam derken eve bi geliyosun birsürü para harcanmış
evet ya bunu da alayım bunuda alayım aaaa çok ucuzmuş du bunada bakam derken eve bi geliyosun birsürü para harcanmış
betülcüm akşama ne yemek yapacan
ben biber dolması ve pazı yaprağıyla sarma yapacam yanınada cacık dolmanın yanında cacığa bayılıyorum.dündende karalahana çorbam var yetmezmi
ohhh yine dolmalar sarmalar bravo sana valla hem çalışıyosun hemde onları tek tek sarıyosun
evde doğru düzgün bişe yok alışveriş zamanımız geldi.böyle olunca sinir oluyorum ne yapcamdiye.
ıspanak vardı yumurtalı yapcam canım çekti,yanına bi .çorba ne yapsam?melike hanıma buzlukta köfte vardı onları yaparım.
bide bugün pazardayken tavuk döner koktu burnuma ayyy bi canım çekti.dedim hayır olsun.hemen bebeğe yordum
dolma ve sarma benim en favori yemeğim çok seviyorum hergün yesem bıkmam yani.
canım hayır olsun inşallah gebesindir ondan kokmuştur hemen alsaydın bi tavuk dürüm canım yaaa yada akşama fırında tavuk yap kendine
çorba olarak domatesli arpa şehriye çorbası yapabilirsin ben çok severim içine iki dişde sarımsak rendele çok güzel oluyo
nerdeeeee bebek valla bu ay olursa tam süpriz olur.ovulasyon testini hergün yapmadım sanırım kaçırdım bu ay sadece 2 kere değerlendirdik.ve bayadır moralim bozuktu geçen anlattığım kredi mevzularından.o yüzden çalışma falan yok.
hayırlısı olsun artık.
çorba arpa şehriyeyi bende severim sarımsak zaten çok severim.çoğu şeye yakıştırırım.
hiç belli olmaz betülcüm bu bebekler en beklemediğin anda geliyo inşallah seninkide gelmiştir.
kredi mevzularınıda takma kafana kayınvalidenle konuşabildinmi:26::26::26::26::26::26::26:
sarımsağı en son kuru fasulyeye koydum süpper oldu tavsiye ederim denemediyesen dene yani
yok yaa konuşamadımmm
ama dün eşimin ağzını aradım anneni aradım dedim ,söyledinmi dedi.yani hiç kızmadı keşke söleseydim.bakalım bugün bankanın verdiği süre sona eriyo.bugünde yollamazlarsa yarın aramayı düşünüyorumm.Allahım bana güç kuvvet ver..:18::18::18::18::18::18:
kuru fasulyeyi denemedim ama denerim canım.eminim yakışır
inşallah bugün yollarlar canım olmazsa yarın arar tatlı dille anlatırsın inşallah anlayışlı biridir kaynanan
bizim kişsel olarak bi problemimiz yok aslında.aramam durumumda kesin ağlayacaktır biraz sulu gözlüdürde.bu sayede herkes o üzülmesin diye çalşır.taktik heralde bilemem.
canım ben biraz yokum.namaz falan kılıcam.ordanda anneme geçicem biraz.görüşürüz saracım çok öptüm seni..
görüşürüzzzzz
amiiiiiiiiiiiiiiiiin leylacım nerdesin gel de iki lafın belini kıralım
aşkolsun sevinçcim ateş almayamı geldin hemen kaçıyosun bak burdayım gelde senbinlede iki lafın belini kıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?