Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar nirdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz?

diğer kızları bilmem ama ben gezmelerdeydim gezdim tozdum geldim şincikde yemek yapacam akşama yoğurtlu taze bezelye yapacam dünden kalan biber dolmamda var yeter

sen ne yaptın dolma yaptınmı bugün :26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlar nasılsınız bizler iyiyiz kızlar kocişim geldigi için uzun zaman giremedim giriyordum ama sadece okuyup çıkıyodum şimdide evde tadilat başlayacak yine giremeyebilirim mrk etmeyin beni

kolay gelsin ececim evinde güle güle otur bebeğini güle güle büyüt

ohh iyi yapmışsın
afiyet olsun canım
yaptım dolmamı eşim sevmiyor yalnız yemiyim diye annemleri çağırdım yanına da sarma sardık annem de kuru fasülye yapmıştı cacık ta yaptık yedik bile çok hoşuma gitti çok ta yedim

kızlar merhaba, nasılsınız?
geliyorum bakıyorum buraya yazdıklarım kaynıyor aralarda...
neyse hepinize sevgiler sekerler....

kızlar merhaba, nasılsınız?
geliyorum bakıyorum buraya yazdıklarım kaynıyor aralarda...
neyse hepinize sevgiler sekerler....

canım menim bende seni merak ediyodum nasılsın oğluşun nasıl onu benim yerime çok öp

sen gel yaz kaynamaz ben bulur çıkarırım yazdıklarını canım kendinede bebişine de iyi bak Allaha emanet ol

saram güzel yüreklim nerelerdesin neler yapıyorsun çok yoğunum bu günlerde ve sıkıntılarım var o yüzden gelemiyorum bebişim

[sıze=2] günaydın arkadaşlar sağlıklı mutlu huzurlu bol bebişli günler diliyorum[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…