Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saraaaaaaaa topice gellllllllllll nerde geziyorsun bakayım sennn

ayyyyyyy canım ya bugün çok yoğunum valla...offffff yoruldum yarın tatilya illaki acısı çıkacak bugünden...

nasılsın saracım...

bende bugün biraz yoğunum ay sonu ya hesapların kapanması lazım yarında tatil malum o yüzden seni anlıyorum

saraaaaaaaa topice gellllllllllll nerde geziyorsun bakayım sennn

geldim tızım ne bağırıyon yaaaaa

bende çok yoğunum bugün
ama bana yarında tatil yok malum özel sektör...

kıyamam canım ya sende yarın için izin al öyle tatil yap

bende çok yoğunum bugün
ama bana yarında tatil yok malum özel sektör...
ay canım ya...keşke sende tatil olsaydın efsuncum...

[
çocuk yapcam yaa en iyisi boşver kariyeri mali müşavirliği demi
en iyisi canım...valla şimdiki aklım olsa hiç okuyupta kendimi yormazdım...kocam baksın bana yaaa.öğleyin gelirken kızım benimle oynamak istiyordu..ama mecburen onu bırakıp işe gelmek zorundaydım..şimdi varya hiç şuan çalışacak halim yok..midem bulanıyor kusasım geliyor üşüttüm galiba..gece çok terliyorum..sık sık kıza kalkıyorum..uykumu alamıyorum..daha ne sayıyımki...bitmez bu dertler bitmez...evde olsaydım ne güzel kızımla ilgilenirdim... ben böyle deyince eşim çok kızıyor bana..boşunamı okudun sen diyor..iş hayatının stresi bitmiyor ya...bugün yine görevlendirme yapıldı...komisyona yazmışlar beni mühendis olarak...çalış çalış nereye kadar sinirim tepriyor ya....

Son düzenleme:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+

saraaaaaaaa yine hayalet yeterrrrrrr topicte galiba....3 üye yazıyor

özelde izinde pek alınmıyor
özel=kölelik...

canım menim kıyamam yaaaaa

aaaaah aaaah leylacım bebğim olunca bende mi böyle olacam keşke çalışmayıp çocuğuma bakaydım diyecem olsunda bebeğim ben çocukda yaparım kariyerde

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+

saraaaaaaaa yine hayalet yeterrrrrrr topicte galiba....3 üye yazıyor

yeteeeeeeeeer kız elma dersem çık armut dersem çıkma elmaaaaaaaaa

canım inşallah..bebeğin olunca beni daha iyi anlayacaksın emin ol

ayyyyyyyy saracım yaaaaa..midem çok kötü bulanıyor benim yaaaa...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

leyloşum akşamki menün nediy

Lahana sarması yapacaktı annem..yanınada çorba salata falan uydururum saracım..valla bugün yemek yapacak havada değilim...midem başım üşüttüm sanırım ya..eve kendimi bir atsaydım... sen ne pişirecen canım...?

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

evim ayrı olsa bi nebze düşünürdüm de evde bütün gün oturamam onlarla günlük gezme tozma bitmez kv de de daha çok yorulurum

canım menim kıyamam yaaaaa]

valla saracım öyle bi kıyıyorlar kiii sorma

Son düzenleme:
iyiyim tatlım dışarı çıktık bebişimin eksiklerini aldım bakıp bakıp duruyorum keyfim yerinde anlıyacağın
ne güzel bugünlerde herkes hamile kalıyo mayıs ayı bereketiye geldi darısı başımıza olur inşallah
inş canım en kısa zamanda sendende bebek haberi alırız
sara sen hiç dr a gittin mi bebek için?

hımm dolma canım çekti ben de yarın yapayım biber dolması yanına da cacık çok severim
canım belki vardır bebiş ha ben hamile olduğumu öğrenmeden burnuma kavurma kokusu gelmişti

keyfin hep yerinde olsun canım menim hep böyle atlı telaşların olsun

yarın dolma yap bencede yeğenimin canı çekmiştir

sara cım aşkolsun geliyom gidiyom kimsecikler yok
başakcım bişi demez bana

canım menim denk gelemiyoz demekki baktım gelmeyince başaktan şüphelendim

selam kızlar men geldim nassılsınız baken sevinnnnnnnnnnnnççççç ordasınızmı hanfendi

hoşgeldin canım bugün yoktun hayırdır nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…