Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dolmalarımı ve sarmalarımı ocağa koydum geldim hadin geliiiiiiin konuşuk edek
keyfin hep yerinde olsun canım menim hep böyle atlı telaşların olsun
yarın dolma yap bencede yeğenimin canı çekmiştir
canım menim denk gelemiyoz demekki baktım gelmeyince başaktan şüphelendim
hoşgeldin canım bugün yoktun hayırdır nasılsın
ohhhhh ellerine sağlık canım benimmm ne güsell olmuşlardır şimdii mis gibiiii caım çekti bak gördünmü aifyetle yiyin![]()
iiimcanım sen nasılsıon kaynana görümce gil burda fırsat buldukça bakıom amcaya geçtilerrr bebek bendeydi onu seviodummm![]()
ay kızz yarın sarma yapıcam biraz kabak birazda patlıcanım var aslında neden olmasın kızz yapayım bi yerim şişmeden canım benim gönüller bir olsun yeterki kalbide yüzüde güsel arkadşaım benimsağol canım menimyarın sende dolma yap keşke komşu olaydık kız hemen getirirdim sana inanki
inşallah yakında kendi bebeğini seversin canım
keyfin hep yerinde olsun canım menim hep böyle atlı telaşların olsun
yarın dolma yap bencede yeğenimin canı çekmiştir
canım menim denk gelemiyoz demekki baktım gelmeyince başaktan şüphelendim
hoşgeldin canım bugün yoktun hayırdır nasılsın
iiyi geceler kimsecikler yok sadece ziyaretçiler varkocam maça gitti 11-12 oyniyacak.bende survivor tutkunu olaraktan heyecanla izliyorum.ama çook uykum geldi.
![]()
yok hadiskocum arayamadım.eşim babasına söylemiş huzurumuz kalmadı betülle demiş.o da kızma kıza haklı demiş.
falan filan kafam şişti.boşverr diyorum bazen bazen de feci takıyorum kafamasen nasılsın görüşmeyeli
iyiyim tatlım yaaa nasıl olım aklımda öle düşündüm naptı acaba dieee senin sıkıntını çok ii anlayabiliorum sölmek iseyip söleyeemdiklerimiz iiçimize atıp hep kendimize zarar verdik ama parasal konu başka oluo istedinde bulup buluşturamıosun allahım bu sıkıntını alıp götürsün evin bereketlensin huzurun geri gelsin bebekle şenlensin emiii canım arkadaşım benimmmm herşey güsel olucakkk inan bunaaaa
günaydın hatuncuklarrr...
herkes uyuyor mu hala nerdesiniz???
bir tek çalışan ben miyim bugün![]()
[ı] merhaba efsuncum nasılsın[/ı]
iyiyim saracım teşekkür ederim sen nasılsın????
[ı] bende iyiyim canım kahvaltı hazırlıyorum bi yandanda topiğe bi bakayım dedim çay demlenene kadar[/ı]