günaydınlarrrrrrrrrrr herkeseeeee
iyiyim şükürler olsun temizlik ve gezmeyle geçen bi pazarından ardından bu sabaha yorgun ama mutlu uyandım
sen nasılsın canım?
günaydın betülcüm nasılsın canım
çok şükür bende iyiyyim sen nasılsın canım.ohh dün temiz hava almışsın bol bol ne güzel.bizimde dün yaptığımız tek etkinlik künefe yedik geldik.uzun zamandır canım çekiyodu. bide bahçeye gül fidesi bide çiçekler aldık bahçemize ektik.
günaydın betülcüm nasılsın canım
çok şükür bende iyiyyim sen nasılsın canım.ohh dün temiz hava almışsın bol bol ne güzel.bizimde dün yaptığımız tek etkinlik künefe yedik geldik.uzun zamandır canım çekiyodu. bide bahçeye gül fidesi bide çiçekler aldık bahçemize ektik.
GÜNAYDIN BETÜLCÜM
SİZİN ETKİNLİKDE GÜZELMİŞ
ÇOK SEVERİM GÜLLERİ
BAHÇEYLE UĞRAŞMAYI AMA BENİM EKEBİLECEĞİM Bİ BAHÇEM YOK ŞUAN
GÜNAYDIN BETÜLCÜM
SİZİN ETKİNLİKDE GÜZELMİŞ
ÇOK SEVERİM GÜLLERİ
BAHÇEYLE UĞRAŞMAYI AMA BENİM EKEBİLECEĞİM Bİ BAHÇEM YOK ŞUAN
günaydın canım.bahçeyle uğraşmak güzel oluyo.şimdide sebze fidesi alıcam domates biber vs..ekicez inşallah.
inşallah Allah sanada nasip eder bahçeli bi ev kocanla yalnız yaşadığınız.
günaydın canım.bahçeyle uğraşmak güzel oluyo.şimdide sebze fidesi alıcam domates biber vs..ekicez inşallah.
AMİNNNN CANIM İNŞALLAH
HEP BUNUN HAYALİNİ KURAR OLDUM ARTIK
BEN EŞİM VE MİNİK EFSUNLAR
BAHÇELİ EV ÇİCEKLER BÖCEKLER HAYVANCIKLAR....
AHHH AHHHH BETÜL
AMİNNNN CANIM İNŞALLAH
HEP BUNUN HAYALİNİ KURAR OLDUM ARTIK
BEN EŞİM VE MİNİK EFSUNLAR
BAHÇELİ EV ÇİCEKLER BÖCEKLER HAYVANCIKLAR....
AHHH AHHHH BETÜL
olmaz diye bişey yok sen hep dua et.bende ilk evlendiğimde izmitte oturuyodum kayınvalideler e yakın.
yalovada annemlere yakın oturucağını haayal bile edmeezdim.ama şartlar öyle gerektirdi ve oldu.
minik efsunlar heeçok hoşsun inşallah hh efsunlarında tez zamanda gelsin.
bu arada batına ne kadAR kaldı.varmı belirtin falan.
ben de kahvaltı ediyim acıktım.yoksa iyice eriyip bitecem
olmaz diye bişey yok sen hep dua et.bende ilk evlendiğimde izmitte oturuyodum kayınvalideler e yakın.
yalovada annemlere yakın oturucağını haayal bile edmeezdim.ama şartlar öyle gerektirdi ve oldu.
DUA EDİYORUM DA Bİ YANDANDA ÜZÜLÜYRM
KV VE ANNESİ VAR BİZDE ONLARI BIRAKIP GİTMEMİZ ÇOK ZOR MALESEF
AMA UMUT FAKİRİN EKMEĞİ İŞTE
EVET MİNİK MİNİK EFSUNCUKLAR
BATIM 14 MAYIS CANIM ÇALIŞMALAR TAZE DAHA HAYIRLISI BAKALIM
AFİYET OLSUN CANIM
DUA EDİYORUM DA Bİ YANDANDA ÜZÜLÜYRM
KV VE ANNESİ VAR BİZDE ONLARI BIRAKIP GİTMEMİZ ÇOK ZOR MALESEF
AMA UMUT FAKİRİN EKMEĞİ İŞTE
EVET MİNİK MİNİK EFSUNCUKLAR
BATIM 14 MAYIS CANIM ÇALIŞMALAR TAZE DAHA HAYIRLISI BAKALIM
AFİYET OLSUN CANIM
ah canım yaaaaaaa..ne yapmalı böyle kv yi...Allahım sana sabır versin tatlım...kızlar dün akşam eşlerimiz sohbette olduğu için arkadaşı bize davet ettim
arkadaşımda bizde oturalım rahat oluruz siz ev kalabalık dedi
(arkadaşım geçen hafta kv tartıştı kadın kızına gitmişti evde yok yani)
benimde evde işlerim vardı bize geçelim hemde işlerimi hallederim otururken dedim
arkadaşım hamile onu evinden gidip aldım ordayken kv aradım biz yarım saate falan gelicez diye
yoldayken çekirdek cips mips aldık keyif yapcaz güya biz
eve gittik bizimki bi tencere iç yapmış dolma sarıyor :26:
dedimki hayırdır düğün müğünmü var bu kadar iç yaptın? efsunla otururken sararız dedim dedi
bende benim işlerim vardı ama neyse dedim oturduk sar sar bitmedi ne işlerimi yapabildim ne de çekirdek çıtlata bildik
2.5 - 3 saat bitmedi tabi dolma sarma işi saat oldu 11
bizimki bi de arada arkadaşa sen yoruldun bırak hamilesin diyor... nasıl sinir oldum dün gece anlatamam
misafirle geleceğimi biliyorsun ne zorun var o kadar dolmayla ??? insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi ???
arkadaş ben sana gelmeyelim dedim diyor
evet canım..resmi tatilmiş...leyloş salı günü tatilmiş
canım cumartesi buseyi gezmeye çıkardık...öyle mutlu olduki anlatamam...artık hep gezdircem kızımı...leylaaaaaaaaaaa kıznerdesin gelde sohbet edek
elektrik gitmişti..sonrada çıktım canım...seni merakta bırakmışım...kusura bakma canım..hafta sonuda giremedim..buseyi gezmelere götürdük...öptüm canısı..leylaaaaaaaaaaaaaaa huuuuuu nerde kaldın kız cuma günüde habersiz çıktın gittin seni merak ediyorum gel hadiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ah canım yaaaaaaa..ne yapmalı böyle kv yi...Allahım sana sabır versin tatlım...
evet canım..resmi tatilmiş...
canım cumartesi buseyi gezmeye çıkardık...öyle mutlu olduki anlatamam...artık hep gezdircem kızımı...
elektrik gitmişti..sonrada çıktım canım...seni merakta bırakmışım...kusura bakma canım..hafta sonuda giremedim..buseyi gezmelere götürdük...öptüm canısı..
olsun canım gün doğmadan neler doğar efsuncum sen temiz kalpli birine benziyosun Allah gönlüne göre versin
GÜNAYDINNNNN KIZLAR NASILSINIZ güzel bir hafta diliyorum hepinize
EVET CANIM gün doğmadan neler doğar...
SAĞOL CANIM O SENİN GÖNLÜNÜN GÜZELLİĞİ...
AMİN CANIM İNŞALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...
günaydın yetercim nasılsın canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hoşgeldin canım nasılsın ben iyiyim bende hep gezdim bu hafta sonu iyice gezenti oldum heheheeeeee yarında gezmeye gidecez eşimle belkim piknikte yapabiliriz daha karar vermedik
buse gezmeryi sevdi ha canım menim yaa yerim onu men tatlı şey Allahım onu nazrlardan korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?