Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Son düzenleme:

aaaaaa ne güzel gülleri bende çok severim benimde kayınvalidem bahçesine ekmiş dün açmışlardı kokladım mis gibi kokuyo biraz fazla açınca toplayıp reçel yapacak bana kayınvalidecim

Son düzenleme:

hadi sen kahvaltını yap betülcüm sonra gel ama sohbet edek

günaydın canım.bahçeyle uğraşmak güzel oluyo.şimdide sebze fidesi alıcam domates biber vs..ekicez inşallah.
inşallah Allah sanada nasip eder bahçeli bi ev kocanla yalnız yaşadığınız.

şimdi sen yazınca benimde aklıma geldi ya bende kayınvalidemlere diyimde domates biber falan ekelim ne güzel olur onlar biber ekiyo ama süs biberi sonrada kurutup çekiyolar kahve değirmeninde doğal pul biber oluyo burada genelde herkes kendi yaptığı pul biberi yiyo çok acı ama çok lezzetli

olsun canım gün doğmadan neler doğar efsuncum sen temiz kalpli birine benziyosun Allah gönlüne göre versin

leylaaaaaaaaaaaaaaa huuuuuu nerde kaldın kız cuma günüde habersiz çıktın gittin seni merak ediyorum gel hadiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
ah canım yaaaaaaa..ne yapmalı böyle kv yi...Allahım sana sabır versin tatlım...
leyloş salı günü tatilmiş
evet canım..resmi tatilmiş...
leylaaaaaaaaaaa kıznerdesin gelde sohbet edek
canım cumartesi buseyi gezmeye çıkardık...öyle mutlu olduki anlatamam...artık hep gezdircem kızımı...
leylaaaaaaaaaaaaaaa huuuuuu nerde kaldın kız cuma günüde habersiz çıktın gittin seni merak ediyorum gel hadiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
elektrik gitmişti..sonrada çıktım canım...seni merakta bırakmışım...kusura bakma canım..hafta sonuda giremedim..buseyi gezmelere götürdük...öptüm canısı..

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

hoşgeldin canım nasılsın ben iyiyim bende hep gezdim bu hafta sonu iyice gezenti oldum heheheeeeee yarında gezmeye gidecez eşimle belkim piknikte yapabiliriz daha karar vermedik

buse gezmeryi sevdi ha canım menim yaa yerim onu men tatlı şey Allahım onu nazrlardan korusun inşallah

olsun canım gün doğmadan neler doğar efsuncum sen temiz kalpli birine benziyosun Allah gönlüne göre versin

EVET CANIM gün doğmadan neler doğar...
SAĞOL CANIM O SENİN GÖNLÜNÜN GÜZELLİĞİ...
AMİN CANIM İNŞALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...

GÜNAYDINNNNN KIZLAR NASILSINIZ güzel bir hafta diliyorum hepinize

oh canım gez valla sefan olsun saracım...bende yarın buseyi gezdirmeyi planlıyorum bakalım...dışarıyı çok seviyor teyzesi...güzel dualarına yürekten amin canım benim..Rabbim sanada böyle yüreğin gibi güzel hayırlı evlatlar versin tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…