Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saraaaaaaaa topice gellllllllllllnerde geziyorsun bakayım sennn
![]()
ayyyyyyy canım ya bugün çok yoğunum valla...offffff yoruldum yarın tatilya illaki acısı çıkacak bugünden...
nasılsın saracım...![]()
saraaaaaaaa topice gellllllllllllnerde geziyorsun bakayım sennn
![]()
bende çok yoğunum bugün
ama bana yarında tatil yok malum özel sektör...![]()
ay canım ya...keşke sende tatil olsaydın efsuncum...bende çok yoğunum bugün
ama bana yarında tatil yok malum özel sektör...![]()
bende bugün biraz yoğunum ay sonu ya hesapların kapanması lazım yarında tatil malum o yüzden seni anlıyorum
geldim tızım ne bağırıyon yaaaaa
kıyamam canım ya sende yarın için izin al öyle tatil yap![]()
[ı] kıyamam canım ya sende yarın için izin al öyle tatil yap[/ı]
[ı]
ay canım ya...keşke sende tatil olsaydın efsuncum...ı]
en iyisi canım...valla şimdiki aklım olsa hiç okuyupta kendimi yormazdım...kocam baksın bana yaaa.öğleyin gelirken kızım benimle oynamak istiyordu..ama mecburen onu bırakıp işe gelmek zorundaydım..şimdi varya hiç şuan çalışacak halim yok..midem bulanıyor kusasım geliyor üşüttüm galiba..gece çok terliyorum..sık sık kıza kalkıyorum..uykumu alamıyorum..daha ne sayıyımki...bitmez bu dertler bitmez...evde olsaydım ne güzel kızımla ilgilenirdim...çocuk yapcam yaa en iyisi boşver kariyeri mali müşavirliği demi
özelde izinde pek alınmıyor
özel=kölelik...![]()
[
en iyisi canım...valla şimdiki aklım olsa hiç okuyupta kendimi yormazdım...kocam baksın bana yaaa.öğleyin gelirken kızım benimle oynamak istiyordu..ama mecburen onu bırakıp işe gelmek zorundaydım..şimdi varya hiç şuan çalışacak halim yok..midem bulanıyor kusasım geliyor üşüttüm galiba..gece çok terliyorum..sık sık kıza kalkıyorum..uykumu alamıyorum..daha ne sayıyımki...bitmez bu dertler bitmez...evde olsaydım ne güzel kızımla ilgilenirdim...ben böyle deyince eşim çok kızıyor bana..boşunamı okudun sen diyor..iş hayatının stresi bitmiyor ya...bugün yine görevlendirme yapıldı...komisyona yazmışlar beni mühendis olarak...çalış çalış nereye kadar sinirim tepriyor ya....
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+
saraaaaaaaa yine hayalet yeterrrrrrr topicte galiba....3 üye yazıyor![]()
canım menim kıyamam yaaaaa
aaaaah aaaah leylacım bebğim olunca bende mi böyle olacam keşke çalışmayıp çocuğuma bakaydım diyecem olsunda bebeğim ben çocukda yaparım kariyerde
yeteeeeeeeeer kız elma dersem çık armut dersem çıkma elmaaaaaaaaa![]()
leyloşum akşamki menün nediy![]()
[
en iyisi canım...valla şimdiki aklım olsa hiç okuyupta kendimi yormazdım...kocam baksın bana yaaa.öğleyin gelirken kızım benimle oynamak istiyordu..ama mecburen onu bırakıp işe gelmek zorundaydım..şimdi varya hiç şuan çalışacak halim yok..midem bulanıyor kusasım geliyor üşüttüm galiba..gece çok terliyorum..sık sık kıza kalkıyorum..uykumu alamıyorum..daha ne sayıyımki...bitmez bu dertler bitmez...evde olsaydım ne güzel kızımla ilgilenirdim...ben böyle deyince eşim çok kızıyor bana..boşunamı okudun sen diyor..iş hayatının stresi bitmiyor ya...bugün yine görevlendirme yapıldı...komisyona yazmışlar beni mühendis olarak...çalış çalış nereye kadar sinirim tepriyor ya....
canım menim kıyamam yaaaaa]
iyiyim tatlım dışarı çıktık bebişimin eksiklerini aldım bakıp bakıp duruyorum keyfim yerinde anlıyacağınaleyküm selam hürremcim nasılsın canım menim
aleykümselam prensesim nasılsın bugün
ooooh sefan olsun canım bende çok seviyom sosyete pazarına gitmeyi ama burda yok izmire gittiğimde bostanlıda var sosyete pazarı herşey hem çok güzel hem çok ucuz![]()
inş canım en kısa zamanda sendende bebek haberi alırızne güzel bugünlerde herkes hamile kalıyo mayıs ayı bereketiye geldi darısı başımıza olur inşallah![]()
ohhh yine dolmalar sarmalar bravo sana valla hem çalışıyosun hemde onları tek tek sarıyosun
evde doğru düzgün bişe yok alışveriş zamanımız geldi.böyle olunca sinir oluyorum ne yapcamdiye.
ıspanak vardı yumurtalı yapcam canım çekti,yanına bi .çorba ne yapsam?melike hanıma buzlukta köfte vardı onları yaparım.
bide bugün pazardayken tavuk döner koktu burnuma ayyy bi canım çekti.dedim hayır olsun.hemen bebeğe yordum![]()
iyiyim tatlım dışarı çıktık bebişimin eksiklerini aldım bakıp bakıp duruyorum keyfim yerinde anlıyacağın
inş canım en kısa zamanda sendende bebek haberi alırız
sara sen hiç dr a gittin mi bebek için?
hımm dolma canım çekti ben de yarın yapayım biber dolması yanına da cacık çok severim
canım belki vardır bebiş ha ben hamile olduğumu öğrenmeden burnuma kavurma kokusu gelmişti![]()
sara cım aşkolsun geliyom gidiyom kimsecikler yok
başakcım bişi demez bana![]()
selam kızlar men geldim nassılsınız baken sevinnnnnnnnnnnnççççç ordasınızmı hanfendi![]()