buse bırakmıyor kucağımda yazamıyorum tuşlara vuruyor
tatlım bu sorunlar inan hepimizyaşıyoruz benimle beraber evlenenlerin neredeyse ikinci çocukları olacak ama ne yapayım boş veeeeer herşeyde bi hayır var bizim bilmediğimiz böyle düşünüyorum ben.bizde belli bis orun yok zaten 1,5 yıl kadar öncede 7 haftalık bebğimi düşürdüm şimdi yine bebek sahibi olmak istiyoruz bakalım inşallah Allah nasip eder hem bana hemde tüm isteyenlere.
ayrıca burada sorularına cevap bulursun biz elimizden geldiğince kimseyi es geçmeyiz
oy oy ooooy teyzeleriyle yazışmakmı istiyo o yerim onu men yaaa canım menim
geçmiş olsun canım benim aalhım tekrradan yaşatır inş. bu duyguyu sana ve tüm isteyenlere.
ozman tanıştığımıza sevindim :)
geçmiş olsun canım benim aalhım tekrradan yaşatır inş. bu duyguyu sana ve tüm isteyenlere.
ozman tanıştığımıza sevindim :)
pc salya sümük oldu...kapandı pcye ayıramıyorum yaaaaaaaaa...
hg canım...bebekten yazamıyorum.
kızlar eşim çağırıyo ben gideyim yarın görüşmek üzere hoşçakalın iyi geceler tatlı rüyalar herkes bebek habaeri alacağı bi sabaha uyansın inşallah
Rabbim hayırlı ve tez zamanda beklediğinize kavuştursun inşaallah arkadaşlar... zor ve yorucu bir sürecin ardından kızını kucağına alabilmiş biri olarak sizleri çok iyi anladığımı ve tanımasamda hergün dualar ettiğimi bilmenizi istedim....
günaydın betülcüm...sanada hayırlı cumalar tatlım...herkese günaydın.hayırlı cumalar.
günaydın canım...akşam kız rahat durmadı yazamadım..kusura bakma canım..aminnnn canım benim.
günaydınnnnn herkeseeee.yeni doğan gün şans getirsin hepimize :)
Rabbim hayırlı ve tez zamanda beklediğinize kavuştursun inşaallah arkadaşlar... zor ve yorucu bir sürecin ardından kızını kucağına alabilmiş biri olarak sizleri çok iyi anladığımı ve tanımasamda hergün dualar ettiğimi bilmenizi istedim....
günaydın betülcüm...sanada hayırlı cumalar tatlım...
:
günaydın canım...akşam kız rahat durmadı yazamadım..kusura bakma canım..
QUOTE]
günaydınn canım benim olsun ne demek ya bende fazla duramadım zaten eşim gelince çıktım.ufaklığı öp benim için yaramazlık sayılmaz onlar annesi :)
saol bitanem bende prensesimde iyi çok şükür..sen nasılsın betülcüm...melikemiz nasıl annesi?nasılsın iyimisin prensesin nasıl
günaydın canım...akşam kız rahat durmadı yazamadım..kusura bakma canım..
QUOTE]
günaydınn canım benim olsun ne demek ya bende fazla duramadım zaten eşim gelince çıktım.ufaklığı öp benim için yaramazlık sayılmaz onlar annesi :)
öperim teyzesi..çok saolasın canım...akşamları çok yaramaz oluyor ya...bu gece yine uyutmadı beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?