• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım bu sorunlar inan hepimizyaşıyoruz benimle beraber evlenenlerin neredeyse ikinci çocukları olacak ama ne yapayım boş veeeeer herşeyde bi hayır var bizim bilmediğimiz böyle düşünüyorum ben.bizde belli bis orun yok zaten 1,5 yıl kadar öncede 7 haftalık bebğimi düşürdüm şimdi yine bebek sahibi olmak istiyoruz bakalım inşallah Allah nasip eder hem bana hemde tüm isteyenlere.

ayrıca burada sorularına cevap bulursun biz elimizden geldiğince kimseyi es geçmeyiz:34::34::34::34::34::34::34:

geçmiş olsun canım benim aalhım tekrradan yaşatır inş. bu duyguyu sana ve tüm isteyenlere.
ozman tanıştığımıza sevindim :)

kızlar eşim çağırıyo ben gideyim yarın görüşmek üzere hoşçakalın iyi geceler tatlı rüyalar herkes bebek habaeri alacağı bi sabaha uyansın inşallah :34::34::34::34::34::34::34::34:

kızlar eşim çağırıyo ben gideyim yarın görüşmek üzere hoşçakalın iyi geceler tatlı rüyalar herkes bebek habaeri alacağı bi sabaha uyansın inşallah :34::34::34::34::34::34::34::34:

inşşş canım benimm. herşey dah güzel olucak yeni başlayan bir günle....
iyi geceler kalbindeki tüm güzellikler önce rüyana sonra hayatına konsun...

ALLAHIM SANA KUL ,PEYGAMBERİN HZ. MUHAMMEDE UMMET, ASRIN MURSIDI KAMILINE EVLAT VE MUSLUMAN DIN KARDESLERIMEDE YOLDAS OLMAYI SEN NASIP EYLE hayırlı cumalar .....

Rabbim hayırlı ve tez zamanda beklediğinize kavuştursun inşaallah arkadaşlar... zor ve yorucu bir sürecin ardından kızını kucağına alabilmiş biri olarak sizleri çok iyi anladığımı ve tanımasamda hergün dualar ettiğimi bilmenizi istedim....

Rabbim hayırlı ve tez zamanda beklediğinize kavuştursun inşaallah arkadaşlar... zor ve yorucu bir sürecin ardından kızını kucağına alabilmiş biri olarak sizleri çok iyi anladığımı ve tanımasamda hergün dualar ettiğimi bilmenizi istedim....

çok sağolasın canım.bebeğinde hayırlı olsun.güle güle büyüt inşallah.:nazar::emir_bebek:

herkese günaydın.hayırlı cumalar.
günaydın betülcüm...sanada hayırlı cumalar tatlım...:nazar::38::38:
aminnnn canım benim.

günaydınnnnn herkeseeee.yeni doğan gün şans getirsin hepimize :):emir_bebek:
günaydın canım...akşam kız rahat durmadı yazamadım..kusura bakma canım..:nazar::38::38:

Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın canım...hg canım...dualarına yürekten katılıyorum..:nazar::38::38:

nasılsın iyimisin prensesin nasıl
saol bitanem bende prensesimde iyi çok şükür..sen nasılsın betülcüm...melikemiz nasıl annesi?:nazar::38::38:

günaydın canım...akşam kız rahat durmadı yazamadım..kusura bakma canım..:nazar::38::38:
QUOTE]

günaydınn canım benim olsun ne demek ya bende fazla duramadım zaten eşim gelince çıktım.ufaklığı öp benim için yaramazlık sayılmaz onlar annesi :)

öperim teyzesi..çok saolasın canım...akşamları çok yaramaz oluyor ya...bu gece yine uyutmadı beni...:nazar::38::38::38:

Son düzenleme:
günaydın kızlarr hayırlı cumalarrrrabbim herkesin duasını bu mübarek günün hürmetine kabul eder inşallahhh

Back
X