babababaaaaaa ben tahmin ettim di çünkü başak gelince sen gittin du bende onun saçını başını yolimsen menimde arkadaşım değilmisin
sagol canım benim bende sizi gördügüme sevindim...hep böyle iyi olalaım inş...
sagol canım...ben akşama bişey yapmıycam kociş gelirken balık getircek bende yanına salata yapcam saracım...
kızlar ben yine doktor takibindeyim bu ayda ama adoktorum daha cok beklemeye gerek yok dedi bu ayda olmassa aşılamaya gecilcek inş...hakkımızda hayırlısı olsun
sagol canım benim bende sizi gördügüme sevindim...hep böyle iyi olalaım inş...
sagol canım...ben akşama bişey yapmıycam kociş gelirken balık getircek bende yanına salata yapcam saracım...
kızlar ben yine doktor takibindeyim bu ayda ama adoktorum daha cok beklemeye gerek yok dedi bu ayda olmassa aşılamaya gecilcek inş...hakkımızda hayırlısı olsun
afiyet olsun yarasın bacıma
kızlar ben çıkıyorum akşam görüşürüz
amin canım benimm cok sagolhakkında hayırlısı olsun inşallah bebğin çabuk gelir pelinim
amin canım inş hayırlısı olsun hakkımızdacanım hakkında hayırlısı inşallah bebeğin gelirde gerek kalmaz
teşekkürlerr
kızlar ben çıkıyorum akşam görüşürüz
iyi geceler kızlar....ya bu leptop donuyor sabah beri iki saatte sayfa açtı..buse bir yandan mızırdıyor uyuyor uyanıyor yazamadım...leptop kafayı yemiş valla..zor yazıyorum..umarım yazdıklarım gelir...saraaaaaaaaaaaaaaaaaaa ordamısın tatlım..alt taraf gözükmüyor bende sizde gözüküyormu?
CANLAR İYİ GECELERR güzel rüyalar görünnnn inşşş uyandığınızda bebeğinize bir gün daha yaklaşmış olunnn
selamlarr .dünden beri uğrayamadım.
bugün kızımın okulda gösterisi vardı.kutlu doğum haftası ile ilgili program hazırlamışlar.
şimdide eşim maça gitti.ben kızı yatırdım çamaşır astım geldim:)
betülcüm hoşgeldin canım bende seni merak ettim bugün niye gelmedi diye
ne güzel kızının proğramı varmış kutlu doğum haftası hepimize sağlık mutluluk huzur ve bebiş getirsin inşallah
amin canım.nasılsın görüşmeyyeli ?dün fırtınadan dolayı öğlen elektrik gitti taaa bu öğlende geldi.siz etkilendinizmi fırtınadan.istanbuldamıydın saracım
iyiyim canım sağol yok ben istanbulda değilim karadenizdeyim buradada fırtına oluyo bugün bi yağmur yağdı görme
hadiyaa bende karadenizliiyim.trabzonluyum.çok sık olmasada arada gideriz çook severim .sen hangi ildesin.oralımısın yoksa görev icabı falanmı?
giresundayım canım buralı değilim buraya gelin geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?