Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hakkında hayırlısı olsun inşallah bebğin çabuk gelir pelinim

canım hakkında hayırlısı inşallah bebeğin gelirde gerek kalmaz

afiyet olsun yarasın bacıma

teşekkürlerr

iyi geceler kızlar.... ya bu leptop donuyor sabah beri iki saatte sayfa açtı..buse bir yandan mızırdıyor uyuyor uyanıyor yazamadım...leptop kafayı yemiş valla..zor yazıyorum..umarım yazdıklarım gelir...saraaaaaaaaaaaaaaaaaaa ordamısın tatlım..alt taraf gözükmüyor bende sizde gözüküyormu?

CANLAR İYİ GECELERR güzel rüyalar görünnnn inşşş uyandığınızda bebeğinize bir gün daha yaklaşmış olunnn

selamlarr .dünden beri uğrayamadım.
bugün kızımın okulda gösterisi vardı.kutlu doğum haftası ile ilgili program hazırlamışlar.
şimdide eşim maça gitti.ben kızı yatırdım çamaşır astım geldim:)

leyloşum geldim ama çıkmışsın geç kaldım tüh

betülcüm hoşgeldin canım bende seni merak ettim bugün niye gelmedi diye

ne güzel kızının proğramı varmış kutlu doğum haftası hepimize sağlık mutluluk huzur ve bebiş getirsin inşallah

betülcüm hoşgeldin canım bende seni merak ettim bugün niye gelmedi diye

ne güzel kızının proğramı varmış kutlu doğum haftası hepimize sağlık mutluluk huzur ve bebiş getirsin inşallah

amin canım.nasılsın görüşmeyyeli ?dün fırtınadan dolayı öğlen elektrik gitti taaa bu öğlende geldi.siz etkilendinizmi fırtınadan.istanbuldamıydın saracım

amin canım.nasılsın görüşmeyyeli ?dün fırtınadan dolayı öğlen elektrik gitti taaa bu öğlende geldi.siz etkilendinizmi fırtınadan.istanbuldamıydın saracım

iyiyim canım sağol yok ben istanbulda değilim karadenizdeyim buradada fırtına oluyo bugün bi yağmur yağdı görme

iyiyim canım sağol yok ben istanbulda değilim karadenizdeyim buradada fırtına oluyo bugün bi yağmur yağdı görme

hadiyaa bende karadenizliiyim.trabzonluyum.çok sık olmasada arada gideriz çook severim .sen hangi ildesin.oralımısın yoksa görev icabı falanmı?

giresundayım canım buralı değilim buraya gelin geldim

ne güzellmişş.giresundan sonra trabzonun ilk ilçesi beşikdüzülüyüz biz .2 sene önce yazın tatile gelmiştik deniz kenarında dede evi var.valla bodruma taş çıkarır karadenizimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…