Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol bitanem bende prensesimde iyi çok şükür..sen nasılsın betülcüm...melikemiz nasıl annesi?:nazar::38::38:

iyiyim çok şükür.karnım acıktı kahvaltı edicem birasdan.melikecikde iyi sabahları biraz zor kalkıyo okula giderken.
ama akşam uykusu gelipte yatmak bilmiyooo:52:

saol bitanem bende prensesimde iyi çok şükür..sen nasılsın betülcüm...melikemiz nasıl annesi?:nazar::38::38:

iyiyim çok şükür.karnım acıktı kahvaltı edicem birasdan.melikecikde iyi sabahları biraz zor kalkıyo okula giderken.
ama akşam uykusu gelipte yatmak bilmiyooo:52:

iyi olmanıza sevindim canım..sanada çizelge yapalım..melikemizin yaşı belli olsun ikinci gelene kadar :nazar::34::34:

saraaaaaaaaaa bu sabah gelmedi....23 nisana hazırlık yapıyor sanırımmmmmmmmmmm...:nazar::1::1::1::1::1::1::1:

saraaaaaaaaaaaa işe ara ver tatlım..gel bir slm ver yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :nazar::38::38::38::38::38::38::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar herkese hayırlı cumalar

evettt kızlar bu güneşli gün inş. bana şans getirir. az önce ara ara adet sancılarından kıvransamda genede dayanamayıp kan verdim. doğumeviğnde çalışmak iyi mi kötümü bilemedim başka yerde olsa üşenip yaptırmazdımda işte dürtüo şeytan :):) neyse adet olcamı bile bile gen 1,0 ı görücem ya 2 çıksa dişimi kırıcam aylardır 1 çıkarmı ya bi test :D:D
neyse umudumuzu yitirmiyoruz rabbim herşeyin en iyisini ve hayırlısını bilir...allahım gönlümğzden geçipte dilimizle söyleyemediğimiz dualarımızı kabul eylee gönlümüze göre nasip et...:emir_bebek::31:

ALLAHIM SANA KUL ,PEYGAMBERİN HZ. MUHAMMEDE UMMET, ASRIN MURSIDI KAMILINE EVLAT VE MUSLUMAN DIN KARDESLERIMEDE YOLDAS OLMAYI SEN NASIP EYLE hayırlı cumalar .....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Rabbim hayırlı ve tez zamanda beklediğinize kavuştursun inşaallah arkadaşlar... zor ve yorucu bir sürecin ardından kızını kucağına alabilmiş biri olarak sizleri çok iyi anladığımı ve tanımasamda hergün dualar ettiğimi bilmenizi istedim....

amiiiiiiiiiiiiin hoşgeldin aysudecim

saraaaaaaaaaa bu sabah gelmedi....23 nisana hazırlık yapıyor sanırımmmmmmmmmmm...:nazar::1::1::1::1::1::1::1:

saraaaaaaaaaaaa işe ara ver tatlım..gel bir slm ver yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :nazar::38::38::38::38::38::38::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

hastanedeydim tstlım ya yine aleji nüksetti gittim iğne yedim geldim başımda ağrıyo

evettt kızlar bu güneşli gün inş. bana şans getirir. az önce ara ara adet sancılarından kıvransamda genede dayanamayıp kan verdim. doğumeviğnde çalışmak iyi mi kötümü bilemedim başka yerde olsa üşenip yaptırmazdımda işte dürtüo şeytan :):) neyse adet olcamı bile bile gen 1,0 ı görücem ya 2 çıksa dişimi kırıcam aylardır 1 çıkarmı ya bi test :D:D
neyse umudumuzu yitirmiyoruz rabbim herşeyin en iyisini ve hayırlısını bilir...allahım gönlümğzden geçipte dilimizle söyleyemediğimiz dualarımızı kabul eylee gönlümüze göre nasip et...:emir_bebek::31:

tatlım sen hemşiremisin hemde doğumevinde ne güzel hamile kalınca takibini hiç aksatmadan en güvendiğin arkadaşlarına yaptırırsın

bide yanlış anlamazsan bi isim desen sana öyle hitap etsek bu şekşlde zor oluyo

Son düzenleme:
tatlım sen hemşiremisin hemde doğumevinde ne güzel hamile kalınca takibini hiç aksatmadan en güvendiğin arkadaşlarına yaptırırsın

bide yanlış anlamazsan bi isim desen sana öyle hitap etsek bu şekşlde zor oluyo

yok canım hemşire değilim muhasebede çalışıyorum doğumevinde. adım hilal :)
de ben özele gitmeyi düşnüüyorum burda yüzyüze bakarken olmuo inan :):) ben doktorlarla sürekli irtibat halindeyim evraklar için hem masaya yatıp ertesi gün imza için karşılarına gitmek garip gelio olmuo :D bide doktorlar rahat uluorta sen hamilemiydin ne vardı senin kist mist bişi vardı dimi dio :D gerilio insan :D ama tahlil filan yaptırıoruz rahatlıkla :D

yok canım hemşire değilim muhasebede çalışıyorum doğumevinde. adım hilal :)
de ben özele gitmeyi düşnüüyorum burda yüzyüze bakarken olmuo inan :):) ben doktorlarla sürekli irtibat halindeyim evraklar için hem masaya yatıp ertesi gün imza için karşılarına gitmek garip gelio olmuo :D bide doktorlar rahat uluorta sen hamilemiydin ne vardı senin kist mist bişi vardı dimi dio :D gerilio insan :D ama tahlil filan yaptırıoruz rahatlıkla :D

memnun oldum hilalcim.haklısıninsanın her gün yüzyüze baktığı insanlara muayene olması zordur

memnun oldum hilalcim.haklısıninsanın her gün yüzyüze baktığı insanlara muayene olması zordur

bende memnun oldum canım benim.
sorma canım ya geçenlerde prolaktin hormonuma baktırcaktım yaşlı bi doktor vardı ama sonuçlta erkek ona sorayım dedim. adetliykenmi baktırayım nasıl yapalım die. ay demesinmi bana gerek yok kocanla akşam sevişme oynaşma bide memelerini elletme dedi ben pancar gibi kıpkırmızı oldum bişi diyemedim kaldım ölee :D

biz iyiz canim .... sen nasilsin Buse nasil canim :16::16:
Saol canım..bende busede iyiyiz çok şükür...gece biraz beni uyutmadı ama o kadar olacak dimi..:nazar::38::38:
tşkr ederim iyiyim canımm allaha şükür bebişimde iyi sen nasılsın

günaydın canım nasılsın bebişler nasıl aminnnnnnnnnnnnnn
saol bitanem bende iyiyim çok şükür ececim...:nazar::38:
umutsuzluk yok hilalcim..Allahın izniyle hepiniz çift çizgiyi göreceksiniz inşallah...öpüyorum seni..:nazar::38::38:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amiiiiiiiiiiiiin hoşgeldin aysudecim

hastanedeydim tstlım ya yine aleji nüksetti gittim iğne yedim geldim başımda ağrıyo
geçmiş olsun saracım...Allah şifa versin güzelim..:nazar::38::38:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+, mlhll2009+

:nazar::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::38::38::38::38:

bende memnun oldum canım benim.
sorma canım ya geçenlerde prolaktin hormonuma baktırcaktım yaşlı bi doktor vardı ama sonuçlta erkek ona sorayım dedim. adetliykenmi baktırayım nasıl yapalım die. ay demesinmi bana gerek yok kocanla akşam sevişme oynaşma bide memelerini elletme dedi ben pancar gibi kıpkırmızı oldum bişi diyemedim kaldım ölee :D

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: prolaktine bakılacağını zaman bunların yapılamamsı lazımmış kız hiç bilmiyodum:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

Back
X