ne güzellmişş.giresundan sonra trabzonun ilk ilçesi beşikdüzülüyüz biz .2 sene önce yazın tatile gelmiştik deniz kenarında dede evi var.valla bodruma taş çıkarır karadenizimiz
CANLAR İYİ GECELERR güzel rüyalar görünnnn inşşş uyandığınızda bebeğinize bir gün daha yaklaşmış olunnn
evet çok güzel doğası var yeşilliği muhteşem
aminn canım uyuyp uyanalım bebeişmi gelsin artık çok kötü bi geceydi bu dileğini görmek iyi geldi bana inan. allahımm hepimizin kcuaklarını doldursun uyuyup uyanalım geçsin bütün kötü şeyler....
aminn canım uyuyp uyanalım bebeişmi gelsin artık çok kötü bi geceydi bu dileğini görmek iyi geldi bana inan. allahımm hepimizin kcuaklarını doldursun uyuyup uyanalım geçsin bütün kötü şeyler....
ben de yalovada yaşıyorum burasıda az çok benziyo o taraflara.buranında güzel yeşillikleri denizi falan var.
hoşgeldin canım umutsuzluk yok kaç yıllık evlisin ne kadar zamandır bebek istiyosun
mlhll2009 huuuuuusende bizdenmisin yani bebk isteyenlerdenmisin
belli bi süre sonra her aqy aynı muahbbet olunca işte canı sıkılıo insanın umudumuz hep var yitirmedik onu .
3 yıllık evliyim canım.bu 8. ayımız. bu ay klomen kullandım ilk defa. yumurtlarım gelişti büyüdüler hemde 3 tane.kalişteleri iyi olunca doktor iğneye gerek duymadı. 21. gün progesteron hormonumada baktık 21.6 dı.yani çatlamış yumurtam. tek sorun işte sanırım biz besleyemedik yumurtayı. 28. gnüm bugün adet sancılarım başladı geldi gelecek gibi. eşim çok üzülüo.bu ayda olmadı demek dedi gözleri doldu.ben ağla ağla kırdım kendimi.şimdide bunaldı çıktı dışarı hava almaya.
benim 4 cm çikolata kistim var o yüzden olmuo bu işin sonu ameliyat gibi gözüküoda bakalım. bugün idrar testi yaptım baktım baktım evirdim çevir silik çizgi aradı gözlerim ama yok işte.kan testinde 1 i görmeyi idrarta inadına kıpkırmızı tek çizgiyi görmeye alıştık. rabbim sabredince yüzlerimizi güldürücek inş.
bu ay bütün isteyenler için bebek ayı olsun .yeni bi döneme giriyorum bu ay olsun inşallaaaah..
evet bende sizdenimmmm hoşbuldummm :):)
evet bende sizdenimmmm hoşbuldummm :):)
hoşgeldin.benimde denemede 6.ayım.
kendini bu kadar üzmene üzüldüm.bebeğin olduğunda bunları düşünüp kendini bukadar yıprattığına üzülüceksin.
vakti zamanı var herşeyin.tabiiki kırmızılar geldiğinde hepmiz çok üzülüyoruz.canını bukadar sıkma.
kızlar ben kaçiim benim koca gelir birazdan .
seni çok iyi anlıyorum canım inanki bende 3,5 yıllık evliyim sabırla bekliyoruz ne zaman vakti saati gelirse o zaman olacak Allah Ol derse olacak.hem daha kırmızların gelmemiş biliyosun hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynıdır inşallah bebişin seninledir üzülerek ağlayarak hem kendini hem eşini üzersin birbirinize destek olun canım göreceksin bebeğin gelecektir.
o halde aramıza hoşgeldin burada hep beraber konuşup dertleşip stresten uzaklaşıp rahatlıyoruz sende bize katıl üstelik hep bebektende konuşmuyoruzki kafamız rahat olsun
öle tabiki belkide insan diğer insanların etkisinde kaldıgı için bu kadar takıyo.yoksa ne bilim herşeyi kendi içinde yaşıosun zaten. bizimle aynı zamanlarda evlenen arkadaşların ya yeni çocugu oldu yada eşleri hamile eşimin işyerindeki arkadşlarınında eşi hamile :) insan yadırgıyo kendini tabi pek görüşmemeye çalışıyoruz bu aralar ister istemez belki bize öle gelio nispet yapıolarmış gibi algılıyoruz.onlarda haklılar sevinçlerini doyasıya yaşamak istiolar da işte gücenen biz oluyoruz.
evet kırmızılar yok hala ama bebek istemeye başladıgımızdan beri 29-32 günler filan adet oluyorum bakalım inş. gelmez.
sen ne durumdasın ne kadar oldu bebek isteyeli bi problem yada tedavi ??
hoşbuldum bende inş. devamlı kalırım bu konuda diğer konuşar çok hızlı gidio kayboluyorum içinde cevapta alamıyodum soerularıma. burasını sevdim. stres atarız acıkın :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?