karadeniz canım giresun
ben temizliği bitirdim camları sildim
şimdi hergün yağmur yağıyor
aynen öyle canım benim komşularda öyle ve hatta geçen biri dediki senin böregin güzel oluyor bi yapsanda yesek dedi yaptım bende artık ne yapıyım canı istemiş diyeöyle insanlara sinir olurum benimde hamileliğim çok kötü geçer herkeste bilir hatta yemek yapamadığımı bile bilirler ama kimseden hayır yok allahın bir çorbasını getiren olmaz bide gelip derlerki aaa sen yemekte yapamıyorsun ne yiyorsunuzki siz
ama iyiysem kahveye çaya doluşurlar
ben cam silmiyorum canım kendimi o riske atmıyorum normalde silerkende zaten yükseklik korkum oldugu için korka korka silerdim yagmurlar kesilsin kardeşim silecek artık onu bekliyorumben temizliği bitirdim camları sildim
şimdi hergün yağmur yağıyor
tamam o zaman kolay gelsin canım menim
tşkr ederim canımmmmmm
yimeeemi yaptım geldi kızlar
havuçlu bezelyeli etli pilav
yeşil mercimekli erişteli yoğurtlu çorba
salata ayran turşuuuuuuuu
bulaşıklarımıda yıkadım geldim.
aynen öyle canım benim komşularda öyle ve hatta geçen biri dediki senin böregin güzel oluyor bi yapsanda yesek dedi yaptım bende artık ne yapıyım canı istemiş diye
ben cam silmiyorum canım kendimi o riske atmıyorum normalde silerkende zaten yükseklik korkum oldugu için korka korka silerdim yagmurlar kesilsin kardeşim silecek artık onu bekliyorum
tşkr ederim canımmmmmm
evet bide istekte bulunurlarcanım sen zaten kapıya cama çıkma allah muhadaza sen bebeğine iyi bak gerisinide salla
öyle insanlara sinir olurum benimde hamileliğim çok kötü geçer herkeste bilir hatta yemek yapamadığımı bile bilirler ama kimseden hayır yok allahın bir çorbasını getiren olmaz bide gelip derlerki aaa sen yemekte yapamıyorsun ne yiyorsunuzki siz
ama iyiysem kahveye çaya doluşurlar
aynen öyle canım benim komşularda öyle ve hatta geçen biri dediki senin böregin güzel oluyor bi yapsanda yesek dedi yaptım bende artık ne yapıyım canı istemiş diye
ben cam silmiyorum canım kendimi o riske atmıyorum normalde silerkende zaten yükseklik korkum oldugu için korka korka silerdim yagmurlar kesilsin kardeşim silecek artık onu bekliyorum
tşkr ederim canımmmmmm
hamarat bacım menim ellerine sağlık oooh şimdi rahat rahat yazışabiliriz dimi
evet bide istekte bulunurlarcanım sen zaten kapıya cama çıkma allah muhadaza sen bebeğine iyi bak gerisinide salla
:))) aynen öyle istekte bulunurlar şuan benim için bebegimden bal,şka önemli biey yok isterse ev koksun hiç umrumda degil ama yinede insan duramıyor kendimce bişiler yapmaya çalışıyorum yavruma zarar vermeyecek şekilde
teşekkür ederim
evet rahatladım evde yemek hazır olmazsa huzurum kaçar valla
anneden öyle görmüşüz bacım ne yapayım
babam yemek konusunda çok titizdi
asla eve gelip yemeğin hazır olmasına tahammülü olmazdı
bizde öyle görünce erkenden yemek pişer eşim geliyorum diye aradımı
sofrayı kurarım gelir ellerini yıkar sofraya oturur
oda alıştı şimdi annesigile gittiğimiz zaman genelde yemek hazır olmaz
bi baktım bizimki kavga çıkarıyoree oda alıştı
:))) aynen öyle istekte bulunurlar şuan benim için bebegimden bal,şka önemli biey yok isterse ev koksun hiç umrumda degil ama yinede insan duramıyor kendimce bişiler yapmaya çalışıyorum yavruma zarar vermeyecek şekilde
evet canım ufak tefek işleri yapabilirsin yorucu olmayan
kokarsa koksun bir defa temizlendimi mis olur
valla ben kimseye minnet etmezdim bir teyze gelirdi sağımı solumu siler giderdi haftada
3-5 kuruş para verirdim sevinirdi sağolsun
valla ben 2 ay resmen aç kaldım aşırı bulantı ve kusmalarım olur
burda kimsem yok kaynanam umursamaz
yemek yapamıyorum kokudan dolayı mutfağa giremiyorum
eşim gelirdi yazık ya dışardan getirir ya evde kendi bişeler yapardı
Allah razı olsun o yüzden hakkını inkar edemem.
Şimdi biri hamile felan olsun ilk aklıma o geliyor
acaba yemek olayını ne yapıyorlar diye :26::26:
maşallah canım menim Allah ağzınızın tadını yuvanızın huzurunu hiç bozmasın
yemek hazır oldumu bende rahat oluyorum
evet canım ufak tefek işleri yapabilirsin yorucu olmayan
kokarsa koksun bir defa temizlendimi mis olur
valla ben kimseye minnet etmezdim bir teyze gelirdi sağımı solumu siler giderdi haftada
3-5 kuruş para verirdim sevinirdi sağolsun
bende öyle canım o yüzden yakınımda hamile varsa su kaynatsam veririm.canı çekmiştir diye hamile insanın canı ne ister belli olmaz çünkü nefisten çok korkarım ben
amin canım
çevrede görüyorum kadın ev hanımı akşama kadar geziyor
eşinin gelme saati tutuşuyor acaba ne pişirsem diye
töbe töbe ne rahat insanlar
benim babam yemek hazır olmasın küserdi
en güzeli canım bebişten önemli bişey yok Allah bizede nasip eder inşallah bu duyguları
en güzeli canım bebişten önemli bişey yok Allah bizede nasip eder inşallah bu duyguları
ayy evet eksilmez ya aksine paylaştıkça çoğalır inanırım buna ben
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın elden ayağa düşürmesin inşallah Amin.
amiiinnnn aminnnn canım inşallahhh rabbim tez zamanda sizlerede tatdırır bu güzel duyguyu varsın benim gibi aç kal varsın kimse olmasın çevrede yeterki yavrumuz hayırlısı ile gelsinde bugünlerde geçecek ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?