Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ıııım ne güzel menüler bunları aklımda tutayımda banada fikir olsun önümüzdeki günler için

yaprak sarması bayılırım banada göndersene kız yeter yada du ben bi koşu sana geleyim

ayyyy canım ya inanmıyorum komşuların yardım etmezmi kız keşke benim komşun olsaydın ben evde ne yapsam sanada verirdim artı canın bişey çekse elimden geldiğince yapardım inanki hamile kadına yılan bile kusmuş derler yani o kadar önemli düşün ne bi çim insanlar var ya

Son düzenleme:

kıyamam ya böyle insanları gördükçe sinir oluyorum. hamilesin ya nolurki yardım etseler ellerinemi yapışır kendileri hiç hamile olmamışlarmı yada canları hiç bişey istememişmi töbe töbe yaaaa. boş ver canım kızkardeşin geldiğinde canın ne istiyosa ona yaptır insanın kardeşi gibi anası gibi yok valla.

keşke yakın olaydık canım benimde burda hiç arkadaşım yok zaten yeni geldim sayılır sağolsunlar hoşgeldine falan geliyolar ama insanlara alışmak arkadaş olmak o kadar kolay değil bide ben herkese kolay güvenmem kolay alışamam bazen diyorum keşke burdaki arkadaşlarımla aynı binada olsaydık ne güzel olurdu hayat cennet olurdu o zaman

keşkee yakın olsaydık bencede çok güzel komşuluklar olurdu ama kısmet sadece net ortamında arkadaşlık yapmak varmış bende senin gibiyim canım kolay kolay kimseye güvenmem o yüzdende zor komuşum olur ama bi güvendimide sonuna kadar giderim

aynen canım ya iyiki bu kk var iyiki sizi tanımışım burasıda olmasa iyice canım sıkılırdı inanki

ececim burada heryer yeşillendi ağaçlar hep yeşerdi evler yeşilliklerin arasında kaldı çok güzel görüntüler camdan bakıyorumda doğa burada bi başka güzel hem yeşil hem mavi birarada :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

evet canımbende iyiki sizleri tanımışım burdada herşey yeşillendi agaçlar çiçek açtı şimdide güneş açtı insanın içi açılıyor ya bende kendimce temizlik yapıyorum bi yandanda sana yazmaya çalışıyorum geç kalıyorum kusura bakma canım

önemli değil bitanesi sen işine bak ama kendini yorma

:26::26: orası nereki

ben temizliği bitirdim camları sildim
şimdi hergün yağmur yağıyor

yimeeemi yaptım geldi kızlar
havuçlu bezelyeli etli pilav
yeşil mercimekli erişteli yoğurtlu çorba
salata ayran turşuuuuuuuu
bulaşıklarımıda yıkadım geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…