keşkek bayılırım valla
:44::44: ben ne yapsamki alternatif çok ama karar veremiyorum
bezelye pilav
barbunya pilav
makarna salata
sebzeli pilav salata cacık
ıspanaklı börek çorba salata
hepsi aklımdan geçiyor karar veremiyorum
galiba bugün yemek yapasım yok benim
canlarım rabbime hamdolsunnnn RABBİM BU GÜNÜMÜZÜ ARATMASIN İNŞŞŞŞŞ
ben dün pazardan teza yaprak almıştımmmm zeytin yaplı yaprak sardım kabakda doldurdummm yanında ayran çobası ve salata yapacağımmm
ohh valla missssssss
bende kocişe sordum havuçlu bezelyeli pilav şehriye çorbası ve salataya karar kıldık
ayyyy yaprak sarması yetercim banada göndersene valla nasıl canım istiyo sadece yaprak sarması degil bütün dolmaları istiyor sogan dograyamadıgım için yemek yapamıyorum midemi çok kötü yapıyor sogan zorlayıp dogradıgımdada o yemegi yiyemiyorum valla komşularımdanda hayır yokki onlara yaptırsam
yandı ki ne yandıcanım ya sakinleşmek için sabah sabah çıktım dışarı bi dolaştım geldim ama nedense hala çok sinirliyimsanırım birazda havalardan hava bulanık olunca insanın içi daralıyo tabi birazda eşimin özlemi de var 3 aydır yoktu yanımda herşey bana bakıyodu artık tahammülüm kalmadıgını farkettim allaha şükür hafta sonu gelecekte birazolsun sanırımo zaman sakinleşirim
ayyyy canım ya inanmıyorum komşuların yardım etmezmi kız keşke benim komşun olsaydın ben evde ne yapsam sanada verirdim artı canın bişey çekse elimden geldiğince yapardım inanki hamile kadına yılan bile kusmuş derler yani o kadar önemli düşün ne bi çim insanlar var ya[/QUOT canım benim komşularım iyi gün dostları ben iyisem herkes iyi bi alahın kuluda demez ya sen hamilesin kokmuştur yada canın hiç bişey istemiyor mu diye agzımla söyledigim halde yemek yapamadıgımı hiç kimse umursamadı alıştım artık saolsun kız kardeşim hafta sonları geliyor yapıyor bikaç çeşit yemek keşke valla sen olsaydın komşum yemek bi yerde kalsın komşulugun yeterdi inanıyorum buna allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin
canım benim komşularım iyi gün dostları ben iyisem herkes iyi bi alahın kuluda demez ya sen hamilesin kokmuştur yada canın hiç bişey istemiyor mu diye agzımla söyledigim halde yemek yapamadıgımı hiç kimse umursamadı alıştım artık saolsun kız kardeşim hafta sonları geliyor yapıyor bikaç çeşit yemek keşke valla sen olsaydın komşum yemek bi yerde kalsın komşulugun yeterdi inanıyorum buna allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin
kıyamam ya böyle insanları gördükçe sinir oluyorum. hamilesin ya nolurki yardım etseler ellerinemi yapışır kendileri hiç hamile olmamışlarmı yada canları hiç bişey istememişmi töbe töbe yaaaa. boş ver canım kızkardeşin geldiğinde canın ne istiyosa ona yaptır insanın kardeşi gibi anası gibi yok valla.
keşke yakın olaydık canım benimde burda hiç arkadaşım yok zaten yeni geldim sayılır sağolsunlar hoşgeldine falan geliyolar ama insanlara alışmak arkadaş olmak o kadar kolay değil bide ben herkese kolay güvenmem kolay alışamam bazen diyorum keşke burdaki arkadaşlarımla aynı binada olsaydık ne güzel olurdu hayat cennet olurdu o zaman
keşkee yakın olsaydık bencede çok güzel komşuluklar olurdu ama kısmet sadece net ortamında arkadaşlık yapmak varmış bende senin gibiyim canım kolay kolay kimseye güvenmem o yüzdende zor komuşum olur ama bi güvendimide sonuna kadar giderim
ececim burada heryer yeşillendi ağaçlar hep yeşerdi evler yeşilliklerin arasında kaldı çok güzel görüntüler camdan bakıyorumda doğa burada bi başka güzel hem yeşil hem mavi birarada :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
evet canımbende iyiki sizleri tanımışım burdada herşey yeşillendi agaçlar çiçek açtı şimdide güneş açtı insanın içi açılıyor ya bende kendimce temizlik yapıyorum bi yandanda sana yazmaya çalışıyorum geç kalıyorum kusura bakma canım
önemli değil bitanesi sen işine bak ama kendini yorma
ayyyy canım ya inanmıyorum komşuların yardım etmezmi kız keşke benim komşun olsaydın ben evde ne yapsam sanada verirdim artı canın bişey çekse elimden geldiğince yapardım inanki hamile kadına yılan bile kusmuş derler yani o kadar önemli düşün ne bi çim insanlar var ya[/QUOT canım benim komşularım iyi gün dostları ben iyisem herkes iyi bi alahın kuluda demez ya sen hamilesin kokmuştur yada canın hiç bişey istemiyor mu diye agzımla söyledigim halde yemek yapamadıgımı hiç kimse umursamadı alıştım artık saolsun kız kardeşim hafta sonları geliyor yapıyor bikaç çeşit yemek keşke valla sen olsaydın komşum yemek bi yerde kalsın komşulugun yeterdi inanıyorum buna allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin
öyle insanlara sinir olurum benimde hamileliğim çok kötü geçer herkeste bilir hatta yemek yapamadığımı bile bilirler ama kimseden hayır yok allahın bir çorbasını getiren olmaz bide gelip derlerki aaa sen yemekte yapamıyorsun ne yiyorsunuzki siz
ama iyiysem kahveye çaya doluşurlar
ececim burada heryer yeşillendi ağaçlar hep yeşerdi evler yeşilliklerin arasında kaldı çok güzel görüntüler camdan bakıyorumda doğa burada bi başka güzel hem yeşil hem mavi birarada :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
evet canımbende iyiki sizleri tanımışım burdada herşey yeşillendi agaçlar çiçek açtı şimdide güneş açtı insanın içi açılıyor ya bende kendimce temizlik yapıyorum bi yandanda sana yazmaya çalışıyorum geç kalıyorum kusura bakma canım
tşkr ederim canımm yormamaya çalışıyorum agır iş yapmyorum canım süperme toz alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?