tatlım önemli bişey değildi gereksiz insanlar bazen insanın canı sıkıyo işte işyerşndekişerden bahsediyorum
kıyamam ya yirim men onu yir
ne tatlı olmuştur şimdi maşallah kuzuma
kendini çok yorma canım zaten doğuma az kaldı
hayırdır kız hormonların tavanmı yaptıkimseye çatma gel burada bizimle paylaş hissettiklerini sonra istemeden birilerinin kalbini kırarsın üzülürsün caım menim
günaydın kızlarrr evet saracım benim hormonlar tavan yaptı sanırım sinir son sınırda tşkr ederim canm hafta sonu eşim gelecek fazlası ile ondan çıkarırım artık acısını
merhaba sevinçcim gelsene sohbet edelim
merhaba tatlım ya yazdığın yazıyı okuyordum çok duygulandım
hayatta neler var dimi
evet canım hayatta hergün neler oluyo biz bazen nefsimize yenik düşüp dünya telaşından neleri kaçırdığımızın farkına bile varmıyoruz oysa en büyük servetimiz sağlımız ve yanımızda olan sevdiklerimiz
kesinlikle katılıyorum Allahım her ikisinide elimizden almasın inşallah
nasılsın sevinçcim neler yapıyosun bazen senin topiğede bakıyorum öyle dertli kızlar varki inan ne yazacağımı bilemiyorum ve sadece okuyorum Allah yardımcıları olsun
canlar nasılsınızzzzzzzzz
iyiyim canım çok şükür evet ya bazen halimize şükrediyoruz topikcenek bazen şaırıyoruz felan evet Allah yardımcımız olsun.
Yemekte ne var bugün yaa düşün düşün öldüm aklıma bişe gelmiyor yapacak :26::26:
canlar nasılsınızzzzzzzzz
kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın
Akşama ne pişirsem diye düşünüyorum
amiiiiiiiiiiiin
yemek olarak ben keşkek yapacam yanınada salata ve yoğurt
iyiyim canım sen nasılsın
canlarım rabbime hamdolsunnnn RABBİM BU GÜNÜMÜZÜ ARATMASIN İNŞŞŞŞŞ
ben dün pazardan teza yaprak almıştımmmm zeytin yaplı yaprak sardım kabakda doldurdummm yanında ayran çobası ve salata yapacağımmm
günaydın ececim sinir katsayın ne durumda canımeyvah desene yandı eniştemiz
canlarım rabbime hamdolsunnnn RABBİM BU GÜNÜMÜZÜ ARATMASIN İNŞŞŞŞŞ
ben dün pazardan teza yaprak almıştımmmm zeytin yaplı yaprak sardım kabakda doldurdummm yanında ayran çobası ve salata yapacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?