Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlarrr evet saracım benim hormonlar tavan yaptı sanırım sinir son sınırda tşkr ederim canm hafta sonu eşim gelecek fazlası ile ondan çıkarırım artık acısını

günaydın kızlarrr evet saracım benim hormonlar tavan yaptı sanırım sinir son sınırda tşkr ederim canm hafta sonu eşim gelecek fazlası ile ondan çıkarırım artık acısını

günaydın ececim sinir katsayın ne durumda canım eyvah desene yandı eniştemiz

merhaba tatlım ya yazdığın yazıyı okuyordum çok duygulandım
hayatta neler var dimi

evet canım hayatta hergün neler oluyo biz bazen nefsimize yenik düşüp dünya telaşından neleri kaçırdığımızın farkına bile varmıyoruz oysa en büyük servetimiz sağlımız ve yanımızda olan sevdiklerimiz

kesinlikle katılıyorum Allahım her ikisinide elimizden almasın inşallah

nasılsın sevinçcim neler yapıyosun bazen senin topiğede bakıyorum öyle dertli kızlar varki inan ne yazacağımı bilemiyorum ve sadece okuyorum Allah yardımcıları olsun

nasılsın sevinçcim neler yapıyosun bazen senin topiğede bakıyorum öyle dertli kızlar varki inan ne yazacağımı bilemiyorum ve sadece okuyorum Allah yardımcıları olsun

iyiyim canım çok şükür evet ya bazen halimize şükrediyoruz topikcenek bazen şaırıyoruz felan evet Allah yardımcımız olsun.
Yemekte ne var bugün yaa düşün düşün öldüm aklıma bişe gelmiyor yapacak :26::26:

amiiiiiiiiiiiin

yemek olarak ben keşkek yapacam yanınada salata ve yoğurt

canlar nasılsınızzzzzzzzz

iyiyim canım sen nasılsın

keşkek bayılırım valla
:44::44: ben ne yapsamki alternatif çok ama karar veremiyorum
bezelye pilav
barbunya pilav
makarna salata
sebzeli pilav salata cacık
ıspanaklı börek çorba salata
hepsi aklımdan geçiyor karar veremiyorum
galiba bugün yemek yapasım yok benim

kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın
Akşama ne pişirsem diye düşünüyorum

amiiiiiiiiiiiin

yemek olarak ben keşkek yapacam yanınada salata ve yoğurt

iyiyim canım sen nasılsın

canlarım rabbime hamdolsunnnn RABBİM BU GÜNÜMÜZÜ ARATMASIN İNŞŞŞŞŞ
ben dün pazardan teza yaprak almıştımmmm zeytin yaplı yaprak sardım kabakda doldurdummm yanında ayran çobası ve salata yapacağımmm

ohh valla missssssss
bende kocişe sordum havuçlu bezelyeli pilav şehriye çorbası ve salataya karar kıldık

günaydın ececim sinir katsayın ne durumda canım eyvah desene yandı eniştemiz

yandı ki ne yandı canım ya sakinleşmek için sabah sabah çıktım dışarı bi dolaştım geldim ama nedense hala çok sinirliyimsanırım birazda havalardan hava bulanık olunca insanın içi daralıyo tabi birazda eşimin özlemi de var 3 aydır yoktu yanımda herşey bana bakıyodu artık tahammülüm kalmadıgını farkettim allaha şükür hafta sonu gelecekte birazolsun sanırımo zaman sakinleşirim

ayyyy yaprak sarması yetercim banada göndersene valla nasıl canım istiyo sadece yaprak sarması degil bütün dolmaları istiyor sogan dograyamadıgım için yemek yapamıyorum midemi çok kötü yapıyor sogan zorlayıp dogradıgımdada o yemegi yiyemiyorum valla komşularımdanda hayır yokki onlara yaptırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…