• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

:19::19: öyle insanlara sinir olurum benimde hamileliğim çok kötü geçer herkeste bilir hatta yemek yapamadığımı bile bilirler ama kimseden hayır yok allahın bir çorbasını getiren olmaz :47::47: bide gelip derlerki aaa sen yemekte yapamıyorsun ne yiyorsunuzki siz :47::47: :52::52:
ama iyiysem kahveye çaya doluşurlar :63:
aynen öyle canım benim komşularda öyle ve hatta geçen biri dediki senin böregin güzel oluyor bi yapsanda yesek dedi yaptım bende artık ne yapıyım canı istemiş diye
ben temizliği bitirdim camları sildim
şimdi hergün yağmur yağıyor :9::9::9:
ben cam silmiyorum canım kendimi o riske atmıyorum normalde silerkende zaten yükseklik korkum oldugu için korka korka silerdim yagmurlar kesilsin kardeşim silecek artık onu bekliyorum
tamam o zaman kolay gelsin canım menim:70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70:

tşkr ederim canımmmmmm

yimeeemi yaptım geldi kızlar :21::21:
havuçlu bezelyeli etli pilav
yeşil mercimekli erişteli yoğurtlu çorba
salata ayran turşuuuuuuuu :24::24:
bulaşıklarımıda yıkadım geldim.:21::21::21:

hamarat bacım menim ellerine sağlık oooh şimdi rahat rahat yazışabiliriz dimi

aynen öyle canım benim komşularda öyle ve hatta geçen biri dediki senin böregin güzel oluyor bi yapsanda yesek dedi yaptım bende artık ne yapıyım canı istemiş diye

ben cam silmiyorum canım kendimi o riske atmıyorum normalde silerkende zaten yükseklik korkum oldugu için korka korka silerdim yagmurlar kesilsin kardeşim silecek artık onu bekliyorum

tşkr ederim canımmmmmm

evet bide istekte bulunurlar :9::9: canım sen zaten kapıya cama çıkma allah muhadaza sen bebeğine iyi bak gerisinide salla :52::52:

:19::19: öyle insanlara sinir olurum benimde hamileliğim çok kötü geçer herkeste bilir hatta yemek yapamadığımı bile bilirler ama kimseden hayır yok allahın bir çorbasını getiren olmaz :47::47: bide gelip derlerki aaa sen yemekte yapamıyorsun ne yiyorsunuzki siz :47::47: :52::52:
ama iyiysem kahveye çaya doluşurlar :63:

iyi gün dostu onlar nolacak gıcık mahluklar

tşkr ederim canımmmmmm

ziftin pekini yapsaydın onlara böreği isteyene diyecektinki benimde canım sarma çekiyo sende onu biyapsanda yesek bak nasıl morarıyodu

Son düzenleme:
hamarat bacım menim ellerine sağlık oooh şimdi rahat rahat yazışabiliriz dimi

teşekkür ederim
evet rahatladım evde yemek hazır olmazsa huzurum kaçar valla
anneden öyle görmüşüz bacım ne yapayım
babam yemek konusunda çok titizdi
asla eve gelip yemeğin hazır olmasına tahammülü olmazdı
bizde öyle görünce erkenden yemek pişer eşim geliyorum diye aradımı
sofrayı kurarım gelir ellerini yıkar sofraya oturur
oda alıştı şimdi annesigile gittiğimiz zaman genelde yemek hazır olmaz
bi baktım bizimki kavga çıkarıyor :21::21: ee oda alıştı :1::1:

evet bide istekte bulunurlar :9::9: canım sen zaten kapıya cama çıkma allah muhadaza sen bebeğine iyi bak gerisinide salla :52::52:

:))) aynen öyle istekte bulunurlar şuan benim için bebegimden bal,şka önemli biey yok isterse ev koksun hiç umrumda degil ama yinede insan duramıyor kendimce bişiler yapmaya çalışıyorum yavruma zarar vermeyecek şekilde

teşekkür ederim
evet rahatladım evde yemek hazır olmazsa huzurum kaçar valla
anneden öyle görmüşüz bacım ne yapayım
babam yemek konusunda çok titizdi
asla eve gelip yemeğin hazır olmasına tahammülü olmazdı
bizde öyle görünce erkenden yemek pişer eşim geliyorum diye aradımı
sofrayı kurarım gelir ellerini yıkar sofraya oturur
oda alıştı şimdi annesigile gittiğimiz zaman genelde yemek hazır olmaz
bi baktım bizimki kavga çıkarıyor :21::21: ee oda alıştı :1::1:

maşallah canım menim Allah ağzınızın tadını yuvanızın huzurunu hiç bozmasın

yemek hazır oldumu bende rahat oluyorum :56::56::56::56::56::56::56::56:

valla ben 2 ay resmen aç kaldım aşırı bulantı ve kusmalarım olur
burda kimsem yok kaynanam umursamaz
yemek yapamıyorum kokudan dolayı mutfağa giremiyorum :25::25:
eşim gelirdi yazık ya dışardan getirir ya evde kendi bişeler yapardı
Allah razı olsun o yüzden hakkını inkar edemem.
Şimdi biri hamile felan olsun ilk aklıma o geliyor
acaba yemek olayını ne yapıyorlar diye :26::26::25:

:))) aynen öyle istekte bulunurlar şuan benim için bebegimden bal,şka önemli biey yok isterse ev koksun hiç umrumda degil ama yinede insan duramıyor kendimce bişiler yapmaya çalışıyorum yavruma zarar vermeyecek şekilde

evet canım ufak tefek işleri yapabilirsin yorucu olmayan
kokarsa koksun bir defa temizlendimi mis olur
valla ben kimseye minnet etmezdim bir teyze gelirdi sağımı solumu siler giderdi haftada
3-5 kuruş para verirdim sevinirdi sağolsun:16:

valla ben 2 ay resmen aç kaldım aşırı bulantı ve kusmalarım olur
burda kimsem yok kaynanam umursamaz
yemek yapamıyorum kokudan dolayı mutfağa giremiyorum :25::25:
eşim gelirdi yazık ya dışardan getirir ya evde kendi bişeler yapardı
Allah razı olsun o yüzden hakkını inkar edemem.
Şimdi biri hamile felan olsun ilk aklıma o geliyor
acaba yemek olayını ne yapıyorlar diye :26::26::25:

bende öyle canım o yüzden yakınımda hamile varsa su kaynatsam veririm.canı çekmiştir diye hamile insanın canı ne ister belli olmaz çünkü nefisten çok korkarım ben

maşallah canım menim Allah ağzınızın tadını yuvanızın huzurunu hiç bozmasın

yemek hazır oldumu bende rahat oluyorum :56::56::56::56::56::56::56::56:

amin canım :16::16:
çevrede görüyorum kadın ev hanımı akşama kadar geziyor
eşinin gelme saati tutuşuyor acaba ne pişirsem diye
töbe töbe ne rahat insanlar
benim babam yemek hazır olmasın küserdi :1::1:

evet canım ufak tefek işleri yapabilirsin yorucu olmayan
kokarsa koksun bir defa temizlendimi mis olur
valla ben kimseye minnet etmezdim bir teyze gelirdi sağımı solumu siler giderdi haftada
3-5 kuruş para verirdim sevinirdi sağolsun:16:

en güzeli canım bebişten önemli bişey yok Allah bizede nasip eder inşallah bu duyguları :31::31::31::31::31::31::31:

Son düzenleme:
bende öyle canım o yüzden yakınımda hamile varsa su kaynatsam veririm.canı çekmiştir diye hamile insanın canı ne ister belli olmaz çünkü nefisten çok korkarım ben

ayy evet eksilmez ya aksine paylaştıkça çoğalır inanırım buna ben
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın elden ayağa düşürmesin inşallah Amin.

amin canım :16::16:
çevrede görüyorum kadın ev hanımı akşama kadar geziyor
eşinin gelme saati tutuşuyor acaba ne pişirsem diye
töbe töbe ne rahat insanlar
benim babam yemek hazır olmasın küserdi :1::1:

benim rahmetli babamda öyleydi hiç yemek seçmezdi ama zamanında sofra hazır olsun isterdi o yüzden annem sabah kalktımı ilk iş o günkü yemeği yapmak olurdu diper işler nasılısa yapılır derdi

en güzeli canım bebişten önemli bişey yok Allah bizede nasip eder inşallah bu duyguları :31::31::31::31::31::31::31:

amin canım sağlıkla sıhhatle inşallah :16::16:
canım senin bir düşük olayı olmuş sanırım kaç aylıktı nasıl oldu sebebi belli oldumu felan bi bahsetsene:26:

amiiinnnn aminnnn canım inşallahhh rabbim tez zamanda sizlerede tatdırır bu güzel duyguyu varsın benim gibi aç kal varsın kimse olmasın çevrede yeterki yavrumuz hayırlısı ile gelsinde bugünlerde geçecek ben inanıyorum

ayy evet eksilmez ya aksine paylaştıkça çoğalır inanırım buna ben
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın elden ayağa düşürmesin inşallah Amin.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

veren el alan elden her zaman üstündür canım yardım etmekle hiç bişey eksilmediği gibi Allahın bereketide içinde olur böyle gördük biz

amiiinnnn aminnnn canım inşallahhh rabbim tez zamanda sizlerede tatdırır bu güzel duyguyu varsın benim gibi aç kal varsın kimse olmasın çevrede yeterki yavrumuz hayırlısı ile gelsinde bugünlerde geçecek ben inanıyorum

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Back
X