Sabırla Bebeğini Bekleyenler

benim rahmetli babamda öyleydi hiç yemek seçmezdi ama zamanında sofra hazır olsun isterdi o yüzden annem sabah kalktımı ilk iş o günkü yemeği yapmak olurdu diper işler nasılısa yapılır derdi

aynı benim annem maşallah hamarattır ee anasına bak kızını al
Ramazalık gün sıcak oluyor öğleden sonra halsiz oluyorum diye
sabah 9 da akşamın yemeğini yaparım

benim rahmetli babamda öyleydi hiç yemek seçmezdi ama zamanında sofra hazır olsun isterdi o yüzden annem sabah kalktımı ilk iş o günkü yemeği yapmak olurdu diper işler nasılısa yapılır derdi

benim babamda öyle dogry düzgün yemek yemez 10 ögün sofra kurduru r yiyecek gibi hazır olmadıgını duydugunda hemen kavga ederdi allah tan eşim öyle degil

günaydınnnnnnnn

geçmiş olsun canım

gunaydin

keçi peyniri çok faydalı
saol hatrescim...öğleyin düşmüştü tansiyonu çok şükür tatlım...evet öğleyin eve giderken sipariş ettim...
ayyyyyyyy saracım süper bir hikaye yaaaaaaaaaa...

hg canım..

maşallah valla canım sana ramazanda ben son 2 saat kala hazırlamaya başlardım açlıga dayanamadıgım için

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, son_ece+, sewinncc+, sara_28+, maonyaaa+

slm kızlaraaaa

amin canım sağlıkla sıhhatle inşallah
canım senin bir düşük olayı olmuş sanırım kaç aylıktı nasıl oldu sebebi belli oldumu felan bi bahsetsene:26:

evet canım 7 haftalık hamileydim doktor hep düşük riski var diyodu bi gün işten eve geldim baktım hafif kahverengi akıntı var doktora gittik düşük riski var ama korkma dedi iki gün evde yattım tabi hep korkuyla süreklilavaboya gidip bakıyodum kanama varmı diye sonra ani başlayan sancı ve sonuç düşük gitti bebeğim sebebini araştırslım patolojiye gönderelim dedim gerek yok zaten çok küçüktü dediler ama sonra izmirdeki doktoruma gittiğimde nasıl kızdı nasıl araştırmazlar neden düştüğünü dedi vücuttan çıkan en küçük bi parça bile patolojiye gitmeliymiş ben doktordan yana çok şansızım hep en kötüsü beni buluyo canım ya

öğleyin buseyi bırakıp zor geldim...odanın başından sonunu kadar ilk defa tam olarak emekledi yavrum..sevinçten ağlayacaktım ya...

üzülme canım yaaaa ee ne kadar oldu bu olay olalı tekrar denemeler felan yaptınızmı sen tahlillerini felan yaptırdınmı

bende hafta sonları öyle yaparım diğer günlerde akşamdan hazırlayıp dolaba bırakıyorum rahat oluyo

saol hatrescim...öğleyin düşmüştü tansiyonu çok şükür tatlım...evet öğleyin eve giderken sipariş ettim...

ayyyyyyyy saracım süper bir hikaye yaaaaaaaaaa...

hg canım..

annenin tansiyonu düşmüş sevindim canım gözün aydın olsun

evet hikaye çok dokunaklı

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, son_ece+, sewinncc+, sara_28+, maonyaaa+

slm kızlaraaaa

selam canım hoşgeldin

öğleyin buseyi bırakıp zor geldim...odanın başından sonunu kadar ilk defa tam olarak emekledi yavrum..sevinçten ağlayacaktım ya...

maşallah kuzuma

hb bitanem..sende hg sevinçcim...

kesin ağlarım valla sevinçtim..Rabbim bu mutluluğu tüm kızlarımıza tattırsın inşallah bitanem...

amin inşallah yaaa
geçende bende bir baktım benim oğlişin alt dişleri sallanıyor
şok oldum resmen dedim ne ara büyümüş bu süt dişlerini dökmeye başlamış
çok duygulandım ona bilem ağladım

üzülme canım yaaaa ee ne kadar oldu bu olay olalı tekrar denemeler felan yaptınızmı sen tahlillerini felan yaptırdınmı

1,5 yılı geçti nerdeyse tahlilleri yaptırdım hepsi temiz çıkıyo bende anlamadım ki yanlız düşükten sonra doktor bi altı ay hamile kalma yoksa yine düşer demişti bi defaya mahsus olmak üzere üç aylık iğne varya ondan yaptırdım onun etkiside üç aydan sonra bi üç daha sürebilirmiş bazen 1,5 yıl bile vücudu etkileyebiliyomuş şimdi hangi doktora soruyosam keşke yaptırmasaydın hangi akıllı doktor önerdi onu sana diyolar düşükten sonra aslında hiç beklenmezmiş bile trekrar hamile kalmak için oooof ooooof

kız hangi akıllı yaptırdı canım töbe töbe yaaa
kendini iyi hissettiğin zaman hamile kalabilirsin diyor doktorlar
böyle salakların elinden diplomayı almalı haaa

maşallah canım ya..Rabbim banada o günleri yaşatsın inşallah...

Son düzenleme:

maaşallahhhhh iyelim o zaman ablacım hep böyle devam etsin inşallahhh..

ben bi geçmişleri dolanıyım öptüm siziiiiiiiiii

amin inşallahhh aklıma geldi bak duygulandım birden
bide bilinçli olarak bi anne desin o zaman hiç tutamazsın kendini
Allahım hep sevinç gözyaşları döktürsün
amin bitanem..cümlemize inşallah sevinçtim..Rabbim cümlemize iyi günler göstersin evlatlarımızla sağlıkla inşallah canım...
maaşallahhhhh iyelim o zaman ablacım hep böyle devam etsin inşallahhh..

ben bi geçmişleri dolanıyım öptüm siziiiiiiiiii

hg başakcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…