evet canım sağlıklı olsunda...biri kız biri erkek olursa ne güzel olur hem kız hem erkek çocuğuna aynı anda sahip olmanın mutluluğunu tadarsın...Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin canım..benim kaynımında ikizleri olacak..eşi hamile...
amin tatlım ya..evet alacam keçi peyniri inşallah canım..bugün sipariş verecem..Allah şifa versin canım menim Allah analarımızı başımızdan ayırmasın
cajım menim yaaa biz uyumuyoz sende uyuma demişlerdir annesi
amiiin canım önemli olan sağlıklı olmaları
al canım keçi peyniri sağlıklıdır
aminnnnnnnnnnnn canım...darısı başıma
alacam canım..saolasın cadıcım...al canim zaten keci sutu en yakinmis anne sutuna ... demeki peyniride oyle Busemizde afiyetleyesin
kızlar sabah sabah ilgilendiğim konulara bakarmısınız
kabak oturtması tarifi
Malzeme
Yarım kilo orta boy kabak
500 gr az yağlı kıyma
1 büyük soğan
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Domates
1 yemek kaşığı salça (biz biber salçası+domates salçası kullanıyoruz)
Yağ (kabakları kızartmak için)
1 bardak su
Tarifi
Kabakları yıkayıp ortadan ikiye bölün. Böldüğünüz kabakları etlice oyun ve kızgın yağda kızartın. Diğer tarafta bir tavada, eti, soğanı, tuzu, karabiberi ve pul biberi katıp kavurarak harç hazırlayın. Bu harç az kavrulmuş olacak.
Kızarmış kabakların içine bu harçtan koyup tepsiye dik olarak yerleştirin. Kabakların ağızlarına domates dilimleyip kapatın. 1 karşık salçayı 1 bardak su ile ezip kabakların üzerine dökülür. Orta hararetli fırında pişirilir.
lahmacun tarifi
Malzeme
1 kg. azyağlı kıyma
1,2 kg. domates
5 bağ maydanoz
200 gr. dolmalık yeşilbiber
100 gr. sarımsak
1 yemek kaşığı biber salçası
Karabiber, tuz
Tarifi
Taze maydanozlar yaprak yaprak ayrılır temizlenir. Sarımsaklar temizlenip biberlerin çekirdekleri çıkartılır. Temizleme işi bittikten sonra bütün malzemeler zırkla doğranır veya robotta kıyma halini alıncaya kadar çekilir ve içine kıyma konarak iyice karıştırılır. Elde edilen harç pide fırınında fırıncı tarafından yapılır.
Eki Görüntüle 394638
Eki Görüntüle 394639
Allah şifa versin canım menim Allah analarımızı başımızdan ayırmasın
cajım menim yaaa biz uyumuyoz sende uyuma demişlerdir annesi
amiiin canım önemli olan sağlıklı olmaları
al canım keçi peyniri sağlıklıdır
kızlar sabah sabah ilgilendiğim konulara bakarmısınız
kabak oturtması tarifi
Malzeme
Yarım kilo orta boy kabak
500 gr az yağlı kıyma
1 büyük soğan
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Domates
1 yemek kaşığı salça (biz biber salçası+domates salçası kullanıyoruz)
Yağ (kabakları kızartmak için)
1 bardak su
Tarifi
Kabakları yıkayıp ortadan ikiye bölün. Böldüğünüz kabakları etlice oyun ve kızgın yağda kızartın. Diğer tarafta bir tavada, eti, soğanı, tuzu, karabiberi ve pul biberi katıp kavurarak harç hazırlayın. Bu harç az kavrulmuş olacak.
Kızarmış kabakların içine bu harçtan koyup tepsiye dik olarak yerleştirin. Kabakların ağızlarına domates dilimleyip kapatın. 1 karşık salçayı 1 bardak su ile ezip kabakların üzerine dökülür. Orta hararetli fırında pişirilir.
lahmacun tarifi
Malzeme
1 kg. azyağlı kıyma
1,2 kg. domates
5 bağ maydanoz
200 gr. dolmalık yeşilbiber
100 gr. sarımsak
1 yemek kaşığı biber salçası
Karabiber, tuz
Tarifi
Taze maydanozlar yaprak yaprak ayrılır temizlenir. Sarımsaklar temizlenip biberlerin çekirdekleri çıkartılır. Temizleme işi bittikten sonra bütün malzemeler zırkla doğranır veya robotta kıyma halini alıncaya kadar çekilir ve içine kıyma konarak iyice karıştırılır. Elde edilen harç pide fırınında fırıncı tarafından yapılır.
Eki Görüntüle 394638
Eki Görüntüle 394639
cadıcım ya bebiş arabalarına bakıyordum ikizler içinde var ne güzelllllllll yaaaaaaaaaaaa
var canim bende bilmiyorum hangisinden alem ikisi yan yanami yada biri onde diyeri arkada ve burda cok palilar ...........
evet canım çok pahalı ya...bence yanyana olanlardan al...
günaydınnnnnnnngünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
geçmiş olsun canım
ay saracım yaaaa..idare ediyorum işte tatlım..annem rahatsız biraz ona canım sıkılıyor...akşamdan beri tansiyonu 14 ün altına inmedi..ilacını aldı gelirken limon içirdim..acile gidelim diyorum gitmiyor...akşama kadar geçmezse akşam acile götürecez eşimle...
gunaydingunaydin kizlarrrrrrrrrr
keçi peyniri çok faydalıkızlar buseye keçi peyniri almayı düşünüyorum..ne dersiniz...?:26::26:
evet canim bir kiz bir erkek olursa iyi olucak ..ama dediyim gibi onemli olan salikli olmalari .... AllAH bunlari bana salikla versin bunlar bana yeter baska tedavi falan yapmam nasibimiz neyse onu yasiycas.....ALLAH onllara baslasin ikizlerini Buseye arkadas geliyor
amin tatlım ya..evet alacam keçi peyniri inşallah canım..bugün sipariş verecem..
aminnnnnnnnnnnn canım...
alacam canım..saolasın cadıcım...
acıktımmmmmmmmmmmmmmmmm...
AMINNNNN INSALLA EN KISA ZAMANDA
bucurler biri duruyo diyeri basliyo rahat yatamiyorum saya yatiyom bucur sola yatiyom bucur sabaha kadar don dur ama olsun onlara kavusmak icin az cekmedim bunlar tatli hisler ......
sara bunlar icin daha cok erken deyilmi canim .... sen bugun erken aciktin sanirim .....
evet canım çok pahalı ya...bence yanyana olanlardan al...
yan yana olanlar cok genis ve komukler sanki yada bana oyle geliyor karsidan gorunce ve burda indirimde 550 evro ......onlu arkali olanlarda cok uzunlar ama daha guvenlilar sanirim biraz buyudukleri zaman kavga edemicekler kavusamicaklar bir birine ve oda indirimda 650 evro ... kararsizim
günaydınnnnnnnn
geçmiş olsun canım
gunaydin
keçi peyniri çok faydalı
günaydınnnnnnnn
geçmiş olsun canım
gunaydin
keçi peyniri çok faydalı
babababaaaaa daha şimdiden kvga edeceklerini düşünüyo ona göre plan yapıyo belkim iyi geçinecekler
cok iyisiniz cok sirinsiniz ama benim cikmam lazim arkadasim gelip beni alicak ona yardima gidicam yarin cok misafiri geliyormus oturdugum yerden ne yapsam fayda diye dunuyor bakalim bir yardimim dokunursa iyi olur .......... sizi cok
Ben de ben de ben de kaçar..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?