Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet sevinçin topici canım...dolunay girip yazmış ama ne yazmış bilmiyorum..geçmişe bakıp geliyorum demiş...onu gördüm sadece...slm almamaları beni üzdü cidden...:26::26:

geldim evimize canım bizim topiğimiz en iyisi zaten diğerleri insanın canını sıkıyo yaaa ooooffff

inanırmısın artık anne topicine bile giresim gelmiyor..bir iki gün önce girip yazdım..bir Allahın kulu cevap yazmamış..bir iki kişi birbirleriyle sohbet ediyor anca..slm kelam alan yok...ne biçim hayat yaaaaaaa..ben böyle şeylere gelemiyorum saracım yaaaaaaa...canımı sıkıyor bu tür şeyler...birine geçmiş olsun yazdım bebeği hastaydı cvp vermeye bile tenezzül etmedi...bende girmiyorum kaç gündür...ne varsa yine insanın kendi evinde var dediğin gibi bitanem...

evet sevinçin topici canım...dolunay girip yazmış ama ne yazmış bilmiyorum..geçmişe bakıp geliyorum demiş...onu gördüm sadece...slm almamaları beni üzdü cidden...:26::26:

boş ver onların derdi başlarını aşmış selam falan görmüyolar canım hepsi dertli kerem

aynen canım o yüzden boş ver sıkma canını

leyla bişey soracam pantene şampuanın pantene 3 minute miracle diye bi saç bakım serumu var bimde gördüm sence alayımmı saça iyi gelirmi yada sen hiç kullandınmı bu tür ürünler tavsiyen nedir:26::26::26::26::26::26:

amannnnnnnnnn salla saracımmmmmmm...öğlen eve gittim ..annem müjdeli haberi verdi..busem kakasını yapmış.ben gelirken emekliyordu yavaş yavaş...

amannnnnnnnnn salla saracımmmmmmm...öğlen eve gittim ..annem müjdeli haberi verdi..busem kakasını yapmış.ben gelirken emekliyordu yavaş yavaş...

hadi gözün aydıııııııııııın leylacım :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

valla hiç kullanmadım tatlım..ama iyi gelir bence kullan...o tür şeylerin iyi olduğunu duymuştum tatlım...
öğlende buse nasılsı yapabilmişmi kakasını :26::26::26::26::26::26::26:

iş çıktı anca yazabildim saracım...yukardada yazdığım gibi yapmış çok şükür...

hadi gözün aydıııııııııııın leylacım :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

saol bitanem ya.....çocuğun çiş yapması bile şükredilecek bir olay saracım ya..

olsun canım önemli değil benimde bazen öyle oluyo pat diye çıkmam gerekiyo

alayım değilmi hemde boyalı saçlar için diye yazıyodu bide pantene güvenilir bi marka değilmi şampuan olarakda onu kullanıyorum

al bence tatlım..gülerekte kullan..panten güvenli marka bence..ben çok kullanmışım..panten şampuanı yani...

ya izmirde kitap fuarı açılmış keşke şimdi orda olsaydım kitap almayı ve okumayı çok seviyorum sende okurmusun leyloşum

ya izmirde kitap fuarı açılmış keşke şimdi orda olsaydım kitap almayı ve okumayı çok seviyorum sende okurmusun leyloşum

mustafa ceceliyi dinliyorum çok güzel kaset yapmış dinledinmi hiç
dinlemedim ama severim o sanatçının parçalarını..güzeldir eminim saracım...sana iyi dinlemeler canım..
sağol canım o halde bugün alıyorum
güle güle kullan tatlım..kullanda bilgi ver işe yarıyormu?ben de hafta sonu şu aldığım şeyi deneyecem..sen anladın onu..bakalım nasıl olcak...2 gün oldu geleli..
bende severim ama vaktim olmuyor canım ya... izmiri çok seviyorum..izmirden ilerde ev almayı planlıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…