Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aslında hayat güzel ama insanlar çekilmez hale getiriyorlar...katılmak zorunluluğu olmayan bir davete katılmak istemediğim için eleştirildim..

boş ver yapmak zorunda olmadığın hiç bişeyi yapma hayatta seni ne mutlu ediyosa onu yap insanlar hep konuşur susturamazsın ama hayat kısa ve zaman akıp geçiyor yanında sadece seni seven insanlar kalır gerisi sadece fasa fiso o yüzden gereksiz insanları kaale alma gitmek istemiyosan o davete gitme en güzel davet busetin gülerek sana bakmasıdır bence anne beni sev der gibi

tatlım eşim aradı gelip beni alacak ben birazdan çıkarım sana şimdiden iyi akşamlar buseyi öp benim için ve sara teyzen seni çok seviyo ve sana hep duacı de

haklısın canım..bende öyle dedim zaten...bu benim hayatım ben böyle yaşamak istiyorum dedim..karşımdaki sustu kaldı...
makarna yap şöyle domates soslu bide soğanlı maydanozlu yumurta yap oldu gitti

bendende bugğn ne güzel menüler çıkıyo dimi
süper menü...deneyecem canım ...saol..
tatlım eşim aradı gelip beni alacak ben birazdan çıkarım sana şimdiden iyi akşamlar buseyi öp benim için ve sara teyzen seni çok seviyo ve sana hep duacı de

güle güle canım..bende birazdan çıkarım...busede sana duacı teyzesi..sara teyzem inşallah tez zamanda bana kardeş getirir diyor...öpüyorum güzel yanaklarından canım arkadaşım...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+, hatres+

hatresssss hg canım...

keşke leylacım ya ne iyi olurdu ya seninle konuşmak banada iyi geliyo benimde canım sıkkın biraz

kendi derdime düşmüşüm senin yazdığın görmemişim saracım ya...senin niye canın sıkkın tatlişim...?

eve geldim yemek yaptım.eşimi aradım daha gelmedi..işi uzamış..yemeğe kadar topice takılam dedim ama kimsecikler yok...

Son düzenleme:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, son_ece+

ececimmmmmmmmmmmm hg canım..nasıl oldun iyileştin mi tatlım?

aman Allahım burda bir rüzgar var...apartman yıkılacak sanki...:18::18::18::18::18::18:

[SUB][/SUB]

yakın olsak sana yemeğe gelirdim saracım.iki sohbet ederdik moralim düzelirdi..senle konuşmak iyi geliyor..akşam akşam yine sinirlerim bozuldu ya...bıktım bu iş hayatından ve insanlardan...

canım hayırdır?

Canım boş ver eleştirsinler. Bizler insanlara göre hayatımızı belirleyemeyiz ki.
Benim kızımda başımda bekçirahat rahat yazamıyorum ya.

Son düzenleme:

Leylacım hangi şehirdesin acaba bizim burda da lodos vardı geçti şimdi şükür.

bende öyle yaptım zaten tatlım..salladım gitti..ranayı öp benim için bitanem...

öpmem mi teyzesi. öptüm gittiyanımda zaten yapışık ikiz gibiyiz. bana çok bağlı babasına bile pek gitmez o derece yani.

öpmem mi teyzesi. öptüm gittiyanımda zaten yapışık ikiz gibiyiz. bana çok bağlı babasına bile pek gitmez o derece yani.

benimkide babaya düşkün..babasına giderse bana gelmiyor ya...çok seviyor babasını...babasını görünce çığlık atıyor kendini atıyor babama gidecem diye...

benimkide babaya düşkün..babasına giderse bana gelmiyor ya...çok seviyor babasını...babasını görünce çığlık atıyor kendini atıyor babama gidecem diye...

ya keşke benimki de biraz babacı olsaydı çünkü bana çok bağlı olması dinlenmeme bile fırsat vermiyor Bir ara çok hastalandım ayakta duracak halim bile yoktu ama yine de Rana' yla ilgilenmek zorunda kaldım hep.

sen tüm gün onunla olduğun için sana düşkün olmuş ranacık...bizim gelinde öyleydi..annesi hastalandı ranaya benim annem baktı ...akşama kadar ağlarmış annem diye..yalnız evde tüm gün bebişle vakit geçirince ister istemez öyle oluyor canım..ben çalıştığım için beni ara ara görüyor..ondan kaynaklanıyor...

Evet haklısın canım benim yönümden öyle ama senin için ise Buse seni ne kadar görüyorsa babasını da o kadar görüyor dimi? Eşin çok ilgileniyorsa Buse' yle ondandır belki. Benim eşim zaten işten 8 gibi geliyor istesede çok fazla vakit ayıramıyor kızına.

selam kızlar
bugün gelemedim gezmeye gittim
geldim yemek falan derken
şimdi de temizlik yapıcaz pasta falan
yarın misafirim var çok işim var
ben çok yorgunum napıcam bilmiyorum
yarın da gelemeyebilirim

selam kızlar
bugün gelemedim gezmeye gittim
geldim yemek falan derken
şimdi de temizlik yapıcaz pasta falan
yarın misafirim var çok işim var
ben çok yorgunum napıcam bilmiyorum
yarın da gelemeyebilirim

Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…