dinlemedim ama severim o sanatçının parçalarını..güzeldir eminim saracım...sana iyi dinlemeler canım..
güle güle kullan tatlım..kullanda bilgi ver işe yarıyormu?ben de hafta sonu şu aldığım şeyi deneyecem..sen anladın onu..bakalım nasıl olcak...2 gün oldu geleli..
bende severim ama vaktim olmuyor canım ya...izmiri çok seviyorum..izmirden ilerde ev almayı planlıyoruz...
mustafa ceceliyi tavsiye ederim sezen aksunun yazdığı parçalar mükemmel
izmiri bende çok seviyorum keşke bende ilerde izmirde yaşayabilsem ama eşim ailesini bırakmak istemiyo
bende sana onu kullandınmı diye soracaktım
ben şu panteni kullanayım memnun kalırsam sana tavsiyede bulunurum
hatrescim gelmedi daha..nerde acaba...kızıylamı ilgileniyor...hatresssssssss canım senin sirke formulunü akşam denedim ama elma sirkesi değil üzüm sirkesi içtim...bilmem olurmu?:26::26::26::26:
olur olur ama elma sirkesi daha sağlıklı.canım tek parmakla zoraki yazıyorum kızım kucağımdapek fırsat vermiyor cimcimem yazmaya.
Allah bağışlasın hatrescim kızını
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimizin yavrularını hayırlı güzel günlere bıraksın hayırlı evlat olsunlar inşallah. Ben bugün yorgundum biraz geç kalktım kalkıncada Rana' nın ihtiyaçları derken giremedim şimdide kaçamak yapıyorum abdest aldım tam namaz kılacam kızım uyumak istedi. Size bir selam verip namaz kılayım dedim.
Bu arada kızlar nekkaaaaaaaaaaaa hızlısınız yav biraz giremedim hemen sayfayı 2077lere çıkarmışsınız,hızınıza yetişemiyorum yaaaaa
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimizin yavrularını hayırlı güzel günlere bıraksın hayırlı evlat olsunlar inşallah. Ben bugün yorgundum biraz geç kalktım kalkıncada Rana' nın ihtiyaçları derken giremedim şimdide kaçamak yapıyorum abdest aldım tam namaz kılacam kızım uyumak istedi. Size bir selam verip namaz kılayım dedim.
Bu arada kızlar nekkaaaaaaaaaaaa hızlısınız yav biraz giremedim hemen sayfayı 2077lere çıkarmışsınız,hızınıza yetişemiyorum yaaaaa
SARA akşama ne yemek var menüde canım?
yumurtalı ıspanak
domatesli arpa şehriye çorbası
patates salatası
bugün böyle birbiriyle alakasız yemek yapayaım dedim canım
yakın olsak sana yemeğe gelirdim saracım.iki sohbet ederdik moralim düzelirdi..senle konuşmak iyi geliyor..akşam akşam yine sinirlerim bozuldu ya...bıktım bu iş hayatından ve insanlardan...
keşke leylacım ya ne iyi olurdu ya seninle konuşmak banada iyi geliyo benimde canım sıkkın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?