Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende acıktım betülüm yaaaaaaa...öğleyin eve gidince yumurta ceviz pekmez ekmek içi muz devam sütü karışımı kahvaltı hazırladım buseye...inşallah yemiştir...aklım onda...

ohohhh bu hazırladıklarının hepsini yediyse duramaz tabi yerinde maşallah.mama sandalyelerinde kemeri oluyo güvenlik için.merak etme düşmez.

ayyyyyyy canım ya..sinir olmakta haklısın..bu doktorların hepsi böyle..kendilerine bişey söyletmiyorlar hiç...insan uyuz oluyor valla...başka doktora git bitanem...salla onu..içme verdiği ilacı...özele git...

bulgur pilavına hasret kaldım cadıcım yaaaaaaa..yiyemiyorum çok seviyorum ama buseye gaz yapıyor...sütten kesince bol bol yerim...

kısssssssss sara yine kayıplardasın bari giderken haber ver şekerim...

tatlım dopktora gittim aniden çıkmak zorunda kaldım eşimin bugüne randevu aldığından haberim yoktu bana kalsaydı ben doktora gitmeyecektim hadi gidiyoruz deyince size haber veremedim.

geçmiş olsun canım yaa,böyle anlayışsız doktorlar oluyo malesef.onlar bilinçli bilmiş hastalardan pek hoşlanmazlar.soru sormican çoğuna.arada istisnalar var hepsinin hakkı yenmez.ne gibi şikayetlerin vardı canım

kızlar menüleriniz çok güzel bende akşama et çıkardım domatesli soğanlı sarımsaklı yeşil biberli hazırlayıp fırına vercem yanınada ıspanak çorbası ve makarna yapacam

Merhaba Leyla_21 şen şakrak bir topiciniz var maşallah

dok. gercekten ayip etmis doru duzgun anlatsaya ne oldunu .... kimse olmedi de ne demek ....baska dok. git bence o ilaclarida icme .............gecmis olsun canim ...

aynen cxanım ya daha önce hiçbi hastam bana bu sorularla gelmedi sen içme aman sen ölebilirsin diyo fütursuzca ya canım sık idrara çıkma yanma batma gibi şikayetlerim vardı ama hafiflemişti demekki vajinit olmuşum bayağı iltihabın var dedi fitil verdi bi defalık bide suda eriyen bi ilaç oda tek dozluk

kızlar menüleriniz çok güzel bende akşama et çıkardım domatesli soğanlı sarımsaklı yeşil biberli hazırlayıp fırına vercem yanınada ıspanak çorbası ve makarna yapacam

ıspanak çorbasını nasıl yapıyosun kuzum?senin menüde güzel et deyince akan sular durur

hoşgeldin canım sende gel katıl aramıza

dok. gercekten ayip etmis doru duzgun anlatsaya ne oldunu .... kimse olmedi de ne demek ....baska dok. git bence o ilaclarida icme .............gecmis olsun canim ...

sağol canım başka doktora gidecem zaten

ıspanak çorbasını nasıl yapıyosun kuzum?senin menüde güzel et deyince akan sular durur

tatlım soğanları sarartıyorum içine bi kaşık salça aklyorum.sonra ıspnakları güzelce yıkıyorum doğruyorum salçalı soğana ekliyorumtuzunu katıyorum bir fincan kadarda pirinç yıkayıp ekliyorum suyunuda ekleyip pişiriyorum.ocaktan inmesine yakın biraz nar ekşisi katıyorum iki yemek kaşığı kadar ekşi güzel oluyo ama sevmiyosan koymayadabişlirsin yada nar ekşisi yerine limon kullanabilirsin ben nar ekşsini seviyorum ve yakıştırıyorum ıspanak çorbasına bi taşım daha kaynatıp ocaktan indiriyorum.

ohhhhh yarin icin iyi fikir .... afiyet olsun canim

sağol canım sanada afiyet olsun bitanesi

ben su anda ne yapiyorum biliyormusunuz ... benim yaramazlara patik modeli cikariyorum interneten tam anlatimli bulamadim ondan fotolardan cikariyorum

kızlar ben kaçar.kızım gelcek okuldan sonrada eşim falan derken telaşe başlaaaaarrrgörüşürüüzzz..

tatlım dopktora gittim aniden çıkmak zorunda kaldım eşimin bugüne randevu aldığından haberim yoktu bana kalsaydı ben doktora gitmeyecektim hadi gidiyoruz deyince size haber veremedim.
tamam tatlım anladım sorun değil...

hg hatrescim...teşekkürler..sana dünde yazdım ama görmeden çıkmışsın sanırım...senide aramızda görmekten mutlu oldum canım..nasılsın?

saraaaaaaa canım ya benim ağrılarım kesildi...acaba bende öylemi oldum ya...:26::26::26::26: sende şuanda ağrı varmı...?

ben su anda ne yapiyorum biliyormusunuz ... benim yaramazlara patik modeli cikariyorum interneten tam anlatimli bulamadim ondan fotolardan cikariyorum

kıyamam yaaaaa ne güzel telaşlardır dimi cadıcım yakın olsak bende ikizlerine patik örerdim el işini çok seviyorum ben inan zevkle yapardım

kızlar ben kaçar.kızım gelcek okuldan sonrada eşim falan derken telaşe başlaaaaarrrgörüşürüüzzz..

tamam canım sana kolay gelsin akşamda gelebilirsen gel sohbet ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…