Buse icin canim gaz yapiyorsa yeme ... sonra bol bol yersin canim
tebrikler menü tamam.zaten ne yapcağına karar vermek başarmanın yarısıkarnım çok acıktı yaaa
bende acıktım betülüm yaaaaaaa...öğleyin eve gidince yumurta ceviz pekmez ekmek içi muz devam sütü karışımı kahvaltı hazırladım buseye...inşallah yemiştir...aklım onda...
geldim kızlar kusura bakmayın eşim arayınca hemen çıkmak zorunda kaldım doktordan randevu almış doktora gittim ama sinir olup geri geldim.jinekoloğa gittim idrar yollarımı üşütmüşüm diye doktor şikayetlerimi dinleyince oda hak verdi belirtiler aynı onu gösteriyo dedi ama tahlil istedi gelin görünki tahlişlde idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı.ultrasonla muayene etti baktı vajinit olmuşsun içerisi bayağı iltihaplı dedi oda yapar bu şikayetleri dedi ilaç yazdı buraya kadar herşey normal.geldik ilaçları aldık ilaçlarının içini okumak gibi bi huyum var nedir ne değildir diye bi baktım tek dozluık yazdığı bi antibiyotikte nadirde olsa ani ölüme sebep olabilir diyo.korktum aradım doktoru bozuldu ve cevabı ben bu ilacı yüzlerce kez reçete ettim kimse ölmedi ama sen ölebilirsin içme peki yerine başka bi ilaç yazmayacakmısınız dedim hayır dedi fitil vermiş bide suda eriyen bi ilaç bunlarla yetineceksin zaten bünyen alerjik vereceğim diğer ilaçlarıda kullanamayacaksın o yüzden başka ilaç yazmayacam dedi ya şimdi ben sinir olmıyım kim olsun sormak benim hakkım değilmi bana böyle tavır yapması normal mi
bulgur pilavına hasret kaldım cadıcım yaaaaaaa..yiyemiyorum çok seviyorum ama buseye gaz yapıyor...sütten kesince bol bol yerim...
kısssssssss sara yine kayıplardasın bari giderken haber ver şekerim...
ya çocuk hareket edince bu mama sandalyeleri devrilir mi acaba?:26::26::26::26::26:
geldim kızlar kusura bakmayın eşim arayınca hemen çıkmak zorunda kaldım doktordan randevu almış doktora gittim ama sinir olup geri geldim.jinekoloğa gittim idrar yollarımı üşütmüşüm diye doktor şikayetlerimi dinleyince oda hak verdi belirtiler aynı onu gösteriyo dedi ama tahlil istedi gelin görünki tahlişlde idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı.ultrasonla muayene etti baktı vajinit olmuşsun içerisi bayağı iltihaplı dedi oda yapar bu şikayetleri dedi ilaç yazdı buraya kadar herşey normal.geldik ilaçları aldık ilaçlarının içini okumak gibi bi huyum var nedir ne değildir diye bi baktım tek dozluık yazdığı bi antibiyotikte nadirde olsa ani ölüme sebep olabilir diyo.korktum aradım doktoru bozuldu ve cevabı ben bu ilacı yüzlerce kez reçete ettim kimse ölmedi ama sen ölebilirsin içme peki yerine başka bi ilaç yazmayacakmısınız dedim hayır dedi fitil vermiş bide suda eriyen bi ilaç bunlarla yetineceksin zaten bünyen alerjik vereceğim diğer ilaçlarıda kullanamayacaksın o yüzden başka ilaç yazmayacam dedi ya şimdi ben sinir olmıyım kim olsun sormak benim hakkım değilmi bana böyle tavır yapması normal mi
geçmiş olsun canım yaa,böyle anlayışsız doktorlar oluyo malesef.onlar bilinçli bilmiş hastalardan pek hoşlanmazlar.soru sormican çoğuna.arada istisnalar var hepsinin hakkı yenmez.ne gibi şikayetlerin vardı canım
kızlar menüleriniz çok güzel bende akşama et çıkardım domatesli soğanlı sarımsaklı yeşil biberli hazırlayıp fırına vercem yanınada ıspanak çorbası ve makarna yapacam
kızlar menüleriniz çok güzel bende akşama et çıkardım domatesli soğanlı sarımsaklı yeşil biberli hazırlayıp fırına vercem yanınada ıspanak çorbası ve makarna yapacam
Merhaba Leyla_21şen şakrak bir topiciniz var maşallah
dok. gercekten ayip etmis doru duzgun anlatsaya ne oldunu .... kimse olmedi de ne demek ....baska dok. git bence o ilaclarida icme .............gecmis olsun canim ...
ıspanak çorbasını nasıl yapıyosun kuzum?senin menüde güzel et deyince akan sular durur
ohhhhh yarin icin iyi fikir .... afiyet olsun canim
tamam tatlım anladım sorun değil...tatlım dopktora gittim aniden çıkmak zorunda kaldım eşimin bugüne randevu aldığından haberim yoktu bana kalsaydı ben doktora gitmeyecektim hadi gidiyoruz deyince size haber veremedim.
Merhaba Leyla_21şen şakrak bir topiciniz var maşallah
kızlar ben kaçar.kızım gelcek okuldan sonrada eşim falan derken telaşe başlaaaaarrrgörüşürüüzzz..
ben su anda ne yapiyorum biliyormusunuz ... benim yaramazlara patik modeli cikariyorum interneten tam anlatimli bulamadim ondan fotolardan cikariyorum
kızlar ben kaçar.kızım gelcek okuldan sonrada eşim falan derken telaşe başlaaaaarrrgörüşürüüzzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?