Sabır da bitti sonunda, saygı da

sönmezcim bende kitlendim inan herşeye çözüm üretirken şimdi kendime bi çözüm bulamıyorum

hani çocuk esirgeme kurumu çocugunu evde bakana para veriyorya yurda vermesin diye.avukatla yada çocuk esirgeme ile görüşebilirmisin onlar sanırım bir çocuk için 400 ytlden fazla veriyor.ne bileyim ya aklıma birşey gelmiyor.

yemın ederım butn gece aklımdaydın canım ya aksam agladım eşim ne oldu dıye sorup durdu yok bısey dıye gecıstırıdım
ınan ıstanbulda olsan atlayıp yanına gelcem bı çözüm uretmeye calıscam burda olsan ben bakardım bebeklerıne
biri yardımcı olsun ne olur ya senağlama

Bebekler doğmadan annelerine böyle davranan adamdan ne beklersin.Allah ıslah etsin.Canım şimdiden nasıl kurtulurum diye çözüm üretmeye başla...

SERSEV cim eşini ne kadar çok sevdiğini biliyorum ama ondan ve ona anne demek bile ne kadar doğru olur bilimyorum ama annesinden neler çektigini biliyorum bunlara katlanmak zorunda değilsin sevgi sahipsizlik vs. bi yere kadar. kimseye kendini ezdirme bu nasılsa bana muhtac imajını sergileme yavrularına sahip olabilmek için neler çektin yazık değilmi hem onlara hem sana al başını çık o evden o eşin olacak adamda ne hali varsa görsün deli oldum okuyunca zaten deli gibi başım ağrıyordu şimdi hepten ağrımaya başladı.çok merak ediyorum o kaynanan nasıl can verecek hiç mi Allah korkusu yok bunda yakın zamanda eşinide kaybetti ölüm var bu dünyada bunu tattı ama hala çirkef hala utanmaz hala Allah korkusu yok pessssssssss yanii

ablasının gülüüüüü
gel diyeceğim istanbula ben sana bakarımmm ama gelmezsin biliyorum
tüm sayfaları tek tek okudum
yorumları okudum içlerinde çogu sana yapman gerekenleri tek tek anlatmış bentekrar etmek istemiyorumm
ama bir evliliğin olmazsa olmazı ilk sırada saygıdır
sonra sevgi gelir
saygı kalmamış karşılıklı belli
saygının olmadığı yerde malesef sevgi olmuyor oda bitmişşş
şimdi sırf bebeklerin için katlanmak zorunda olduğunu düşünüyorsan o hiç olmaz o melekler huzurlu bir evi hak ediyorlar
eee seninde dayanacak katlanacak gücün kalmamış
kayınvalidene hiç bir şey demiyorum bir bekarı daha varmış onda görür inşallah
birde şu bastığı yerin altı rabbim bilir ne yapacağını

tatlımmm ablasının gülü iyice düşün lütfen bu böyle gitmez sen ayaklarının üzerinde durabilecek kadınsın
çok zor sahip oldun o bebeklere ve onlara bakabilecek güçtesin inşallah
hiç kimseye eyvallah etme
kendi ailende dahil
azmini kararlılığını görünce geri adım atacaktır eşin ama asla ve asla alttan alma
lütfennn iyice düşün ve kesin kararını ver

ikrarım canım benim allah bin kere razı olsun kıyamam sana düşünmen bile yeter bitanem sizin gibi dostların var olduğunu bilmek bile ayrı bi güç veriyor insana

Bebekler doğmadan annelerine böyle davranan adamdan ne beklersin.Allah ıslah etsin.Canım şimdiden nasıl kurtulurum diye çözüm üretmeye başla...

canım haklısın bişeyler yapıcam artık sabahtan akşama kadar aklımda hep çözüm arayışları var zaten güzelim

emsalim bitanecik arkadaşım benim bu günlerde geçecek elbet hak yerini bulacaktır canım benim kimsenin ettiği kimseye kalmaz heleki bunu hamile bi kadına yapıyorsan kendime değil bebeklerime üzülüyorum biliyosun haladaha deli gibi sevdiğim adam bumu diye inanmak istemiyorum canım sen miniş kızına kendine dikkat et buda yeter bana herzaman yanımdasınız hep destek oldunuz zaten allah razı olsun hepinizden güzelim ben hakkımı aldım onlardan helal etmiyorum artık kul hakkıyla nasıl can verilir onlar düşünsün bu dünyanın öteside var bunu düşünmeyen insan böyle oluyormuş demek ama ben öbür dünyayı düşünürüm onun için yaşamaya çalışırım her sabrın selameti vardır onlarda sonsuza kadar yaşamayacaklar ya

canım ablam bitanem biliyorum elinden ne gelirse yaparsın hep yanımda oldun hiç usanmadan dinledin beni allahım bin kere razı olsun sana anne kıymeti bilen boy boy kuzular nasip etsin inşallah alttan almak değil ablam her çilesini kahrını çektiğim okadar severek bu yuvayı kurduğum adamı bi kadının sözü ile yıkmak zoruma gidiyor halada inanasım gelmiyor böyle seven birinin bi canavara dönüşebileceğini kabullenemiyorum her kelimesinde bi ışık arıyorum akşam kaynanam geldi dedim ya sana açtım ağzımı dedim ne olursa olsun karışma dedim sen karıştıkça huzurum bozuluyo her allahın günü kavga ediyoruz ben çocuklarımı taşıyorum ama isim bile koyamıyorum buna bile hakkım yokmu istemiyorum ben ananesinin falan ismini ben koyucam dedim kadın afalladı alttan almaya başladı acaba bu zamana kadar susmaklamı hata yaptım diye düşündüm ve akşam eşim gelince noldu dersin ben tamam yine ortalık karışçak diye beklerken benimki anasına demezmi derdinizi konuşun aranızda halledin beni karıştırmayın sen anamsın bişey diyemiyom bu kıza saldırıyom 3 canınla onu üzüp ağlatıyom her akşam onada yazık günah diye yuuuuuuuh dedim şok geçirdim inanamadım geçen akşamki adam gitmiş yerine başka biri gelmiş hala bile olayın şoku içindeyim acaba diyorum içinde bi yerlerde hala bi insan varmıdır kafamı çok karıştırdı ablam çok uzattım öpüyorum güzel yanaklarını

ay bende cok sasırdım canım ya:1shok:
iyi etmısın kaynana haddını bıldırmısın
evet belkıde hep alttan aldıgın için boyle oldu
benım eşim benım kendıme cok guvendıgımı bılır 10 tane cocugumda olsa basımın caresıne bakıcagımı bılır
hatta gecen gun dedıkı ben bi yanlış yapcam sen kactane cocugun olursa olsun bosanır ve hayatına kaldıgın yerden devam edersın

ıyıkıde soylemısın kaynana az haddını bılsın:mymeka:
kendıne guvendıgını eşine bellı et canım

canim benim ya hamile hamile dayak mi yedin sen offff.kiyamam.
ama kaynananla konustugun iyi olmus vallahi,sen sustugun icin eziyormus seni.insallah duzelir canim hakkinda hayirlisi olsun.Mevlam seni de bebeklerini de korusun insallah.

Boşanmaya karar verdiğini söylemişsin mesajların sadece 1 sayfasını okudum diğerlerini okumadım ama okuyacağım.Hamilesin ve tokat atıp burnun falan kanıyor ilk işin en yakın karakol yada polis 155 araman lazımdı ve gelirler tutanak yazılırdı direk savcılığa yönlendirilirdin arkasından hemen bir rapor bakalım suçlu kim olacak tazminat davası bile açardın.Canım aklında bulunsun bu durumda yapacağın ilk şey polisi aramak olsun onlar gerekeni yaparlar.Benim eşim asla bana tokat atmadı sadece bir anlık sinirle eline geçeni geçende fırlattı o ama fazla canım yanmadı sadece yüreğim daha çok acıdı.Ben eşime evlenmeden önce ve halada diyorum eğer ki bana el kaldırırsan seni silerim dedim ve bana her elini kaldırdığında tokatı indiremiyor.Bir kere o tokat inerse arkası gelir kuvvetli güçlü olduğunu göster asla savunmasız olduğunu hissettirme eşine.:enbuyukkk:

Kayınvaliden bu sözü söylerken eşin ne dedi peki yada o duymadıysa annen bana bunu dedi deyince ne dedi uyuz.Bu lafı deyince kayınvaliden ağzının lafını o zaman verip konuşmasaydın ne olacaksa evvel olaydı...klava:

canım o lafı kayınvalidem biz yeni evlendiğimizde söylemişti eşimde yanımızda yoktu balkonda ağlıyodu niye ağlıyosun anne diye sordumda sen beni oğlumdan ayırdın aldın uzaklara götürdün ve arkasındada bu kelimeyi söyledi uzak dediği yok arabayla 10 dk yanlış olmasın aynıo eve girmemizi bile hazmedemedi kadın baştan beri istemiyodu zaten ama eşim böyle değildi babası öldükten sonra annesinin lafından hiç çıkmaz oldu annesi izin vermese nefes bile almayacak adam

canim benim ya hamile hamile dayak mi yedin sen offff.kiyamam.
ama kaynananla konustugun iyi olmus vallahi,sen sustugun icin eziyormus seni.insallah duzelir canim hakkinda hayirlisi olsun.Mevlam seni de bebeklerini de korusun insallah.

sağolasın canım benim kaynanamla konuştuğumdan beri eşim çok iyi davranıyor ama bununda sahte olduğunu düşünüyorum artık güvenim kalmadı ben yine bi şey söylesem ortalık karışır gibime geliyor çünkü annesinin sözünden çıkmıyor artık amin canım benim allah razı olsun rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah

canım bilmiyorum kafam iyice karıştı akşamda evin büyüğü benim benim lafım dinlenecek deyip durdu kaynanam acaba hergünmü kalaylamak gerekiyo bunları öylemi istiyolar offff ya iyice karıştım şimdi 5 dk uzağımda ev tuttu ev çok büyük eşimin aklına iyice girip bizi eve atmaya çalışıyor daha kolay hakimiyet kurabilmek için ben hala direniyorum yanii

nasılsın arkadaşım
inan seni düşünüyorum ne haldesin diye

sağlık olarak çok iyiyim canım sağolasın dün dr agittik bebeklerimi gördüm çok mutluydum eşimde bana bu aralar çok iyi davranıyor ama ne inancım kaldı ne güven hep altında başka şeyler yattığını düşünüyorum ya kaynana boyundurluğu altında yaşamak yada bilmediğin bi yolda hiç bi güvencesiz babasız iki masumla yaşamaya çalışmak arasında gidip geliyorum ikiside çok zor bebeklerim için ne hayırlı ise onu düşünmeye çalışıyorum canım çok kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…