sabahları daha incelem nedenn

miraysu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
518
784
37
arkadaşlar 15 gündür şekeri ve ekmeği kestim ve gece yemeklerini kestim geri kalan yemekleri yiyorum yaklaşık 3 kilo vermişim ama göbeğim gitmedi iki gündür sabahları kalkınca incelmiş gibi hissediyorum göbek duruyor ama mide düz kalkıyorum beş dk içinde midem çıkıyo yani çok kötü bi görüntü hamile gibiyim yandan bakınca mide neden çıkıyo boşken anlamadım yoğurt kürü mü yapsam sabahları ne dersiniz

arkadaşlar 15 gündür şekeri ve ekmeği kestim ve gece yemeklerini kestim geri kalan yemekleri yiyorum yaklaşık 3 kilo vermişim ama göbeğim gitmedi iki gündür sabahları kalkınca incelmiş gibi hissediyorum göbek duruyor ama mide düz kalkıyorum beş dk içinde midem çıkıyo yani çok kötü bi görüntü hamile gibiyim yandan bakınca mide neden çıkıyo boşken anlamadım yoğurt kürü mü yapsam sabahları ne dersiniz
Sadece yemeği azaltmakla gitmez, mekik çekmeniz lazım, ilk önce yarım mekik ile başlayın. Yatmadan çekin sabah kalkınca da çekin. Bunları zaten yatağa yattığınız zamanlarda yapmanız bile yeterli. Birde sabah ılık limonlu su ile güne başlayın, limonu fazla abartmadan sıkın bir iki damla yarım saat sonra kahvaltınızı hazırlayın. Farkı göreceksiniz.

mekik iki gün öncesine kadar yatmadan önce 20 tane çekiyordum iki gündür plates yapıyorum hundred hareketini limonlu şu iyi fikir hem sağlıklı da ayrı zamanda limonlu şu ile kilo verenleri duyuyorum hep ona başlim teşekkürlerr

X