- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.844
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Her ne bilmiyorum ama kafayı yedirticek cinstenBana isilik gibi geldi
Çok saolun bekliyorumPire değil çünkü pire ısırık izi bırakır küçükte olsa.. ve her yer kaşınmaz ısırdığı bölge kaşınır ama bence isilik soğuk duşa girin sürekli birde bi krem var kaşıntıyı geçiriyor adını hatırlayayım yazarım
Maalesef sıcaktan olma ihtimali çok yüksek ama uyuz ya da ne bilim pire olamaz. Bu şekil iz bırakmıyor. Ayrıca pire olsa babanızada geçerdiAcaba gerçekten sicaktanmi .klimanın karşısında oturunca kasintimda hafifliyor
Bende de var tavuk derisi artık dayanamıyorum kendimden tiksiniyorum sen bulabildinmi bi çaresinibendede var durum bi yerden alerjisi olabilir mi ?
bende tavuk derisi var her yerimde
Çok teşekkürler bekliyorumAnnemden öğrenir öğrenmez yazarım.
Alerji için hapta verecekti annem almadı sersem gibi yapıyor ama o da kaşıntıya iyi geliyor. Krem kullanıyor
Yiyeceklerden oluyor ama neyden bi çözemedımBende de var tavuk derisi artık dayanamıyorum kendimden tiksiniyorum sen bulabildinmi bi çaresini
Oda doğruMaalesef sıcaktan olma ihtimali çok yüksek ama uyuz ya da ne bilim pire olamaz. Bu şekil iz bırakmıyor. Ayrıca pire olsa babanızada geçerdi
Başlıkta yazdığım gibi sabahliyorum ya kaşınıyorum.once kardeşimde başladı sonra annem sonra ben şuan evdeki tek kasinmayan babamoğlumda kaşınıyor doktora gittik isilik dedi . kardeşim başka Dr gitti uyuz dedi.denemedigim şey kalmadı evde ne bulduysam kaynattim utuledim .losyonlar kremler kükürt sabunu yahu herşeyi ama herşeyi denedim geçmiyor cildiricak gibi oluyorum heryerim yara bere içinde kaldi .ya nolur başka bildiğiniz şeyler varsa söyleyin vücudum çok kötü durumda kasinmaktan gözüme uyku girmiyor.buarada 3 ay once başladı bu kasinti git gide ilerlediEki Görüntüle 2658887
Evet cildiyeye gittik.sampuan c...ar yıllardır kullanırım ondan kaynaklandığını zannetmiyorum.Pire ısırığı kızarık olur, baş vermiş olur, hatta o baş küçük bir su keseciği gibi olur. Tahta kurusu ısırığı da değil. Aslında ısırık gibi bile değil. Doktor değilim ama cilt kuruluğundan kaynaklanan bir şey gibi geldi bana. Mevsime bağlı olarak coştu belki. Cildiyeye mi gittiniz bu arada? Şampuan, krem seçimi çok önemli böyle durumlarda. Ne kullanıyorsunuz?
Bahcede çok böcek gördüm ama evde karşılaşmadım.sadece kertenkele görururm hepEvinizde tahta kurusu olabilir.
Arkadaşımın da başına böyle bir iş geldi, 2 ay evi ilaçlattılar, yatak odasında uyumadılar, fakat çare olmadı.
Yatak başlığını ve yatağı atınca sorun çözüldü.
Arkadaşlar kızkardeşiminde öyleydi sürekli bebe yağı kullandı ve şuan MaşAllah ı var denediniz mi bilmiyorum ama o faydasını çok gördüBende de var tavuk derisi artık dayanamıyorum kendimden tiksiniyorum sen bulabildinmi bi çaresini
Saçınız için tamam ama vücut için sabun kullanıyorsanız, cildinizi kurutuyor, kaşındırıyor olabilir. Görüntü bana öyle düşündürttü. Atopik ciltler için losyonlar, şampuanlar var, bir araştırsanız, bir ihtimal işinize yarar.Evet cildiyeye gittik.sampuan c...ar yıllardır kullanırım ondan kaynaklandığını zannetmiyorum.
Gida alerjisi olduğunu sanmıyorum hep yediğim neyse onlarSanki bu yiyecek alerjisi, babam ve bende oluyor.
Ev yapımı fındık ezmesi yediğimin ertesi sabahı bütün vücudum kabarmış olarak uyanmıştım.
Aşırı tatlı, baharatlı, acılı yiyecekler, domates ve turşu da olabilir.
Son dönem sürekli yediğiniz gıdaları gözden geçirin derim.
Hayır hiç denemedim gerçekten faydası oldu mu inan bir çare bir çözüm ariyorumArkadaşlar kızkardeşiminde öyleydi sürekli bebe yağı kullandı ve şuan MaşAllah ı var denediniz mi bilmiyorum ama o faydasını çok gördü
Duş jeli kullanıyorum vücut içinde sabun değil.yillardir hep aynı .biz uyuz diye kaynar suyla yıkandik nerdeyse .isilikse daha berab etmişiz işteSaçınız için tamam ama vücut için sabun kullanıyorsanız, cildinizi kurutuyor, kaşındırıyor olabilir. Görüntü bana öyle düşündürttü. Atopik ciltler için losyonlar, şampuanlar var, bir araştırsanız, bir ihtimal işinize yarar.
Gerçekten çok faydası oldu tamamen geçmiş değil ama kötü görünmüyor yani belli bile olmuyor çok iyi geldi ona ama düzenli bi şekilde hep sürdüHayır hiç denemedim gerçekten faydası oldu mu inan bir çare bir çözüm ariyorum
Markası falan önemli mi peki hangisinden kullandiGerçekten çok faydası oldu tamamen geçmiş değil ama kötü görünmüyor yani belli bile olmuyor çok iyi geldi ona ama düzenli bi şekilde hep sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?