- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.844
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bı arkadasimada yazdım oda öyle olabilirmi dedi .pire olunca böylemi oluyor .nasıl gecirebilirim . gerçekten herşeyi denedim geçmiyorPire olabilir mi acaba?
Evi de ilaclamak gerekiyor olabilirBı arkadasimada yazdım oda öyle olabilirmi dedi .pire olunca böylemi oluyor .nasıl gecirebilirim . gerçekten herşeyi denedim geçmiyor
Belediyeyi arasam yaparlarmi? Nereyi aramam gerekiyor.bulundumuz yer heryeri yeşillik dört yanımız mısır tarlası . acaba gerçekten piremi ?Evi de ilaclamak gerekiyor olabilir
bendede var durum bi yerden alerjisi olabilir mi ?Başlıkta yazdığım gibi sabahliyorum ya kaşınıyorum.once kardeşimde başladı sonra annem sonra ben şuan evdeki tek kasinmayan babamoğlumda kaşınıyor doktora gittik isilik dedi . kardeşim başka Dr gitti uyuz dedi.denemedigim şey kalmadı evde ne bulduysam kaynattim utuledim .losyonlar kremler kükürt sabunu yahu herşeyi ama herşeyi denedim geçmiyor cildiricak gibi oluyorum heryerim yara bere içinde kaldi .ya nolur başka bildiğiniz şeyler varsa söyleyin vücudum çok kötü durumda kasinmaktan gözüme uyku girmiyor.buarada 3 ay once başladı bu kasinti git gide ilerlediEki Görüntüle 2658887
Pire değilBı arkadasimada yazdım oda öyle olabilirmi dedi .pire olunca böylemi oluyor .nasıl gecirebilirim . gerçekten herşeyi denedim geçmiyor
Belediye evinizi ilaclamaz. Özel firma ile görüşmeniz lazım.Belediyeyi arasam yaparlarmi? Nereyi aramam gerekiyor.bulundumuz yer heryeri yeşillik dört yanımız mısır tarlası . acaba gerçekten piremi ?
Ne olabilir peki ? Dr lar bile bulamadı nedenini ? Yazılan ilaçlar da bi ise yaramadiPire değil
Allah kahretsin ya .umarım çok pahalı değildir bı arayıp sorayımBelediye evinizi ilaclamaz. Özel firma ile görüşmeniz lazım.
Buradan isilik gibi duruyor yaşadığınız şehir çok mu sıcak veya nemli?Ne olabilir peki ? Dr lar bile bulamadı nedenini ? Yazılan ilaçlar da bi ise yaramadi
Bana isilik gibi geldiBaşlıkta yazdığım gibi sabahliyorum ya kaşınıyorum.once kardeşimde başladı sonra annem sonra ben şuan evdeki tek kasinmayan babamoğlumda kaşınıyor doktora gittik isilik dedi . kardeşim başka Dr gitti uyuz dedi.denemedigim şey kalmadı evde ne bulduysam kaynattim utuledim .losyonlar kremler kükürt sabunu yahu herşeyi ama herşeyi denedim geçmiyor cildiricak gibi oluyorum heryerim yara bere içinde kaldi .ya nolur başka bildiğiniz şeyler varsa söyleyin vücudum çok kötü durumda kasinmaktan gözüme uyku girmiyor.buarada 3 ay once başladı bu kasinti git gide ilerlediEki Görüntüle 2658887
Adana'da yaşıyoruz .nemli ve çok sıcak bı yer . Ve heryer yeşillik sinek böcek nedesen var .acaba gerçekten isilikmi .Dr oğlum için isilik dedi.erkek kardeşim başka doktora göründü onada uyuz olabilir dediBuradan isilik gibi duruyor yaşadığınız şehir çok mu sıcak veya nemli?
Uyuz olmaz. Uyuz böyle nasıl desem boru gibi uzun uzun olur. Böyle olmazAdana'da yaşıyoruz .nemli ve çok sıcak bı yer . Ve heryer yeşillik sinek böcek nedesen var .acaba gerçekten isilikmi .Dr oğlum için isilik dedi.erkek kardeşim başka doktora göründü onada uyuz olabilir dedi
Kremi yazarmisiniz ozeldende yazabilirsinizAnnemde birkaç yıldır var. Onun cildi çok hassas. Özellikle sıcaklarda oluyor. Doktor bir krem verdi. Kaşıntısını alıyor. Ama her yaz çıkıyor. Çözüm bulamadı.
Acaba gerçekten sicaktanmi .klimanın karşısında oturunca kasintimda hafifliyorUyuz olmaz. Uyuz böyle nasıl desem boru gibi uzun uzun olur. Böyle olmaz
Annemden öğrenir öğrenmez yazarım.Kremi yazarmisiniz ozeldende yazabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?