- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.938
- 698
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Marka yazabiliyor muyuz burayaMarkası falan önemli mi peki hangisinden kullandi
Vucudumin heryeri kolumdaki gibiEvdeki herkesin kaşınması uyuz lehine,
belli bölgelerde oluyor dirsek içi, bilek, karın ve özellikle göbek deliği çevresi. Kaşıntı geceleri artıyor. Ama resim pek uyuz değil gibi geldi.
2 3 harfini yazarsanız eğer ben anlarım zatenMarka yazabiliyor muyuz buraya
İki cildiyeye ayrı ayrı görünuldu.biri uyuz biri isilik dedi kullanılan kremler bı ise yaramadiGecmis olsun. Cildiye uzmanina gozuktunuz mu? Isilik, alerji, mantar, uyuz vb. Herhangi biri olabilir. Buna ancak hekim karar verebilir. Once teshis etmeli ki ona uygun tedavi duzenlensin. Kafaniza veya burda tavsiye edilenlere gore tedavi etmeye calismayin. Tekrar hekime gidin.
Yok ona baktirmadik karaciğerde ilgili olsaydı hepimizde kaşıntı olurmuyduki ,bizimki geceli gündüzlu sürekli kaşınıyoruzuyuz ozellikle geceleri kasinti yapar ve ellerin parmak aralarindada cok kasinti olur,var miiyle bir durum?Bana pek uyuz gbi gelmedi.Karaciger enzimlerinize baktirdiniz mi?
Bende kolonya sürüyorum arada yarım saat falan önce yanıyor sonra kaşıntı duruyor sonra yine basliyorSıcaktan küçükken bende olurdum nişasta sürülürdü o yanarak kaşıntısını alıyordu
haklisiniz, hepinizde varsa bulasici birsey olabilir yahut isilik.Yok ona baktirmadik karaciğerde ilgili olsaydı hepimizde kaşıntı olurmuyduki ,bizimki geceli gündüzlu sürekli kaşınıyoruz
Isilik, sicak ve nemde gecmez. Soguga gecince azalir. Alerji ilaci iyi gelir. Kafaya takmayinca da gecer.İki cildiyeye ayrı ayrı görünuldu.biri uyuz biri isilik dedi kullanılan kremler bı ise yaramadi
Gerçekten nişasta söndürüyordu deneyin isterseniz ..Bende kolonya sürüyorum arada yarım saat falan önce yanıyor sonra kaşıntı duruyor sonra yine basliyor
Alerji olmuşsunuzBaşlıkta yazdığım gibi sabahliyorum ya kaşınıyorum.once kardeşimde başladı sonra annem sonra ben şuan evdeki tek kasinmayan babamoğlumda kaşınıyor doktora gittik isilik dedi . kardeşim başka Dr gitti uyuz dedi.denemedigim şey kalmadı evde ne bulduysam kaynattim utuledim .losyonlar kremler kükürt sabunu yahu herşeyi ama herşeyi denedim geçmiyor cildiricak gibi oluyorum heryerim yara bere içinde kaldi .ya nolur başka bildiğiniz şeyler varsa söyleyin vücudum çok kötü durumda kasinmaktan gözüme uyku girmiyor.buarada 3 ay once başladı bu kasinti git gide ilerlediEki Görüntüle 2658887
Yediğiniz içtiğiniz birşey alerji yapmış sizde pire kesinlikle değil,kızımda olmuştu isilik sanmıştım ne yaptıysak geçmemişti alerji şurubu içirmiştik birde travakort diye bi ilaç sürmüştük iki günde geçmişti.Başlıkta yazdığım gibi sabahliyorum ya kaşınıyorum.once kardeşimde başladı sonra annem sonra ben şuan evdeki tek kasinmayan babamoğlumda kaşınıyor doktora gittik isilik dedi . kardeşim başka Dr gitti uyuz dedi.denemedigim şey kalmadı evde ne bulduysam kaynattim utuledim .losyonlar kremler kükürt sabunu yahu herşeyi ama herşeyi denedim geçmiyor cildiricak gibi oluyorum heryerim yara bere içinde kaldi .ya nolur başka bildiğiniz şeyler varsa söyleyin vücudum çok kötü durumda kasinmaktan gözüme uyku girmiyor.buarada 3 ay once başladı bu kasinti git gide ilerlediEki Görüntüle 2658887
Herşeyi evde ne bulduysam kaynattim sadece posete koymadım. Birde hiç ateş çıkmadı bizdeIsilik, sicak ve nemde gecmez. Soguga gecince azalir. Alerji ilaci iyi gelir. Kafaya takmayinca da gecer.
Uyuz, gece ates yapar, kasintisi artar. Losyonunu aralikli surmek lazim. Ama eger uyuz ise evdeki herseyi en az 60 derecede yikamak lazim, yikanmayanlari da agzi kapali posette tutmaniz lazim. Yoksa onlar surekli urerler.
Bildiklerim bunlar.
Evdekilerde de olduguna gore uyuz olma ihtimali yuksek. Herseyi elden gecirmeniz lazim. Yikanamayanlari havasiz en az 3 gun bekletmeniz lazim olmeleri icin.Herşeyi evde ne bulduysam kaynattim sadece posete koymadım. Birde hiç ateş çıkmadı bizde
Aklıma geldide zaten ilaclatmak saçma olur.bizim burası yeşillik alan belediye 3.4 günde bir ilaçlama yapar.degisen bişi yok yani.yesillik alan böyledir . ..gittimiz hastanelerde kötü değildi aslında neden bulamıyorlar nedenini bende anlamadim3 aydır varsa sıcaktan değildir. Adana zaten bu yıl geç yaşadı yazı. Başka bir sebebi olmalı. Ben de isilik olurum ama öyle gece uyutmaması filan abartı geldi. Düzgün bir hastaneye hep birlikte gidin ve durumunuzu anlatın. Kafanıza göre ilaç almayın, evi de bilip bilmeden ilaçlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?