• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri ve Cilt Hastalıkları Sabahlara kadar uyuyamıyorum ( resimli)

Pire ısırığı kızarık olur, baş vermiş olur, hatta o baş küçük bir su keseciği gibi olur. Tahta kurusu ısırığı da değil. Aslında ısırık gibi bile değil. Doktor değilim ama cilt kuruluğundan kaynaklanan bir şey gibi geldi bana. Mevsime bağlı olarak coştu belki. Cildiyeye mi gittiniz bu arada? Şampuan, krem seçimi çok önemli böyle durumlarda. Ne kullanıyorsunuz?

Başlıkta yazdığım gibi sabahliyorum ya kaşınıyorum.once kardeşimde başladı sonra annem sonra ben şuan evdeki tek kasinmayan babam :KK43: oğlumda kaşınıyor doktora gittik isilik dedi . kardeşim başka Dr gitti uyuz dedi.denemedigim şey kalmadı evde ne bulduysam kaynattim utuledim .losyonlar kremler kükürt sabunu yahu herşeyi ama herşeyi denedim geçmiyor :KK43: cildiricak gibi oluyorum heryerim yara bere içinde kaldi .ya nolur başka bildiğiniz şeyler varsa söyleyin vücudum çok kötü durumda kasinmaktan gözüme uyku girmiyor.buarada 3 ay once başladı bu kasinti git gide ilerlediEki Görüntüle 2658887

Evinizde tahta kurusu olabilir.

Arkadaşımın da başına böyle bir iş geldi, 2 ay evi ilaçlattılar, yatak odasında uyumadılar, fakat çare olmadı.
Yatak başlığını ve yatağı atınca sorun çözüldü.

Pire ısırığı kızarık olur, baş vermiş olur, hatta o baş küçük bir su keseciği gibi olur. Tahta kurusu ısırığı da değil. Aslında ısırık gibi bile değil. Doktor değilim ama cilt kuruluğundan kaynaklanan bir şey gibi geldi bana. Mevsime bağlı olarak coştu belki. Cildiyeye mi gittiniz bu arada? Şampuan, krem seçimi çok önemli böyle durumlarda. Ne kullanıyorsunuz?
Evet cildiyeye gittik.sampuan c...ar yıllardır kullanırım ondan kaynaklandığını zannetmiyorum.

Sanki bu yiyecek alerjisi, babam ve bende oluyor.
Ev yapımı fındık ezmesi yediğimin ertesi sabahı bütün vücudum kabarmış olarak uyanmıştım.
Aşırı tatlı, baharatlı, acılı yiyecekler, domates ve turşu da olabilir.
Son dönem sürekli yediğiniz gıdaları gözden geçirin derim.

Evet cildiyeye gittik.sampuan c...ar yıllardır kullanırım ondan kaynaklandığını zannetmiyorum.
Saçınız için tamam ama vücut için sabun kullanıyorsanız, cildinizi kurutuyor, kaşındırıyor olabilir. Görüntü bana öyle düşündürttü. Atopik ciltler için losyonlar, şampuanlar var, bir araştırsanız, bir ihtimal işinize yarar.

Sanki bu yiyecek alerjisi, babam ve bende oluyor.
Ev yapımı fındık ezmesi yediğimin ertesi sabahı bütün vücudum kabarmış olarak uyanmıştım.
Aşırı tatlı, baharatlı, acılı yiyecekler, domates ve turşu da olabilir.
Son dönem sürekli yediğiniz gıdaları gözden geçirin derim.
Gida alerjisi olduğunu sanmıyorum hep yediğim neyse onlar 🥺 isilik heralde kaynar suyla yıkandik nerdeyse uyuz diye .dahada herşeyi berbat ettik

Saçınız için tamam ama vücut için sabun kullanıyorsanız, cildinizi kurutuyor, kaşındırıyor olabilir. Görüntü bana öyle düşündürttü. Atopik ciltler için losyonlar, şampuanlar var, bir araştırsanız, bir ihtimal işinize yarar.
Duş jeli kullanıyorum vücut içinde sabun değil.yillardir hep aynı .biz uyuz diye kaynar suyla yıkandik nerdeyse .isilikse daha berab etmişiz işte 😓

Back