Sabaha kadar uyuyamadım kızlar bir akıl verin

Cok cok açık olayim mi ? mesele mantiydi sarmaydi tatliydi vs degil.esiniz bi kadinla mesajlasiyor sonra tlfnu kaciriyor sonra msji siliyor sonra diyor ki "sen cok iyisin ben yanliz hissediyorum". yanliz hissettigi icin eşini çekiştirecek kadar bi kadinla samimiyet kurmus beyefendi.durduk yere hicbi samimiyet olmadan bi anda bi kadina "esim sozumu dinlemiyor" diye msj atacak hali yok ya! hatta o mesajlarda bambaska seyler de olabilir.hatta buyuk ihtimalle öyle .. erkekler biz kadinlar gibi degildir bizim gibi ufak seylere dertlenip teselli ihtiyaci duymazlar daha sığdırlar.hele ki boyle sacma sapan bi meselede.
üzülerek söyluyorum eşiniz buyuk ihtimalle o kadinla flört ediyor.belki aralarinda bisey gecmemistir orasini bilemem.ama benim esim bi kadinla msjlasacak,ben bakmak isteyince tlfnunu kaciracak sonra da msjlari silecek,kiyameti koparirdim.bu kadar saf olmayın erkekleri de kendiniz gibi saf zannetmeyin derim.

erkekler genelde icine atarlar.problemlerini kolay kolay bizkm gibi konusamazlar.konussalar bile iyi bir erkek arkadasi ile.o arkadasi degildir.nisunu nerden bulmus.demekki bisey var.okadini tanudigini dusunmuyirum.buyuk bir ihtimal tanistilar yeni.ve senden sikildigi icin birseylere yonelmis.sana sucu yikiyor.sende yap istediklerini vakalim.napicak.ven olsam esime etmedigimi birakmazdim.be demek tanimadigib biriyle tazisiyorum falan diye.kesinkikle yalniz hissediyor arayus icinde.senden memnun degil.ama bynun sorumlussu sen degiksindir.kendi istekleri ve evlikten sikinti duymasi.uzuldum.gozunu ac.sonra aldatilma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşim benı hep cok sevdiğini hissettırdiği için cok şaşırdım bu olanlara.bende zannediyorum çok mutluyuz hiç sorunumuz yok.sadece bebek istiyoruz 3 senedır de olmuyor buydu sıkıntımız.

Tabi ben buralara çok tespit yaptım. Çünkü sorunun kökü buralar gibi ama esas yaralayıcı olan o başka bir kadına danışma kısmına bir şey diyemiyorum. Yani olay buysa (ki olmama ihtimali yani seninle ilgili danışmadan daha kötü bir şey olma ihtimali küçük de olsa var) çok yaralayıcı. Sen düşünebiliyor musun eşinin tanımadığı okuldan bir arkadaşına eşim sürekli mantı, sarma yapmıyorsun diye söyleniyor. Sen erkek gözü ile ne dersin haklı mı? diye sorduğunu. Eşin ne yapar sana? Yani kendini suçlu hisseder insan en başta. Ben eşimi bu insanla neden çekiştiriyorum diye.

:( doğru diyorsun.ben kötü ihtımali düşünmek dahi istemiyorum.

esinize su acidan bakiyorum
sabahtan aksama kadar evdesiniz
zor yemek nedir sarma mi en fayla 45 dk olmadi bir saat
manti mi 2 saat
tatlimi 15-20 dk

adam isten geldigi zaman evde yemek kokusu
onu bekleyen bir es
guleryuz saygi sevgi
ya bunlar ne kadar önemli
yemek dedigin kac saatini alir insanin sonra butun gun bos
onca zaman
bu konuda esiniz hakli
bunlar evliligi ayakta tutmak önemli seyler
adam manti istiyorsa manti yapin yani

esiniz onu önemsemediginiz söylemis yani
telefon olayini bilemem
disarda böyle av bekleyen kadin cok

Cok cok açık olayim mi ? mesele mantiydi sarmaydi tatliydi vs degil.esiniz bi kadinla mesajlasiyor sonra tlfnu kaciriyor sonra msji siliyor sonra diyor ki "sen cok iyisin ben yanliz hissediyorum". yanliz hissettigi icin eşini çekiştirecek kadar bi kadinla samimiyet kurmus beyefendi.durduk yere hicbi samimiyet olmadan bi anda bi kadina "esim sozumu dinlemiyor" diye msj atacak hali yok ya! hatta o mesajlarda bambaska seyler de olabilir.hatta buyuk ihtimalle öyle .. erkekler biz kadinlar gibi degildir bizim gibi ufak seylere dertlenip teselli ihtiyaci duymazlar daha sığdırlar.hele ki boyle sacma sapan bi meselede.
üzülerek söyluyorum eşiniz buyuk ihtimalle o kadinla flört ediyor.belki aralarinda bisey gecmemistir orasini bilemem.ama benim esim bi kadinla msjlasacak,ben bakmak isteyince tlfnunu kaciracak sonra da msjlari silecek,kiyameti koparirdim.bu kadar saf olmayın erkekleri de kendiniz gibi saf zannetmeyin derim.

canım açık olman iyi oldu da eğer flört filan dediğin gibiyse buna dayanamam:( inş.öyle değildir.hani öyle çapkın bır adamda değil.ilk defa oluyor böyle..o da hanı bu aralar benden cok şikayetcı olunca içime bir kurt düştü ben bu adamı kısıtlamıyorumda bakayım kımle konuşuyormuş deyınce olanlar oldu.genelde bütün şifrelerını biliyorum,eve geçte gelmez,evını cok sever,bana değer verır ama senın dedıklerınde doğru,sizlerle konuşmam iyi oldu bu işin peşini bırakmıcam:(

esinize su acidan bakiyorum
sabahtan aksama kadar evdesiniz
zor yemek nedir sarma mi en fayla 45 dk olmadi bir saat
manti mi 2 saat
tatlimi 15-20 dk

adam isten geldigi zaman evde yemek kokusu
onu bekleyen bir es
guleryuz saygi sevgi
ya bunlar ne kadar önemli
yemek dedigin kac saatini alir insanin sonra butun gun bos
onca zaman
bu konuda esiniz hakli
bunlar evliligi ayakta tutmak önemli seyler
adam manti istiyorsa manti yapin yani

esiniz onu önemsemediginiz söylemis yani
telefon olayini bilemem
disarda böyle av bekleyen kadin cok

:) eğer bütün sorun buysa..mantıda yaparım sarmada ama sanki kalbım kırıldı içimden şuan ona yumurta kırmak bıle gelmiyor.

Yalana bu kadar inanan hanim sizi gordum :) ilk kez konusuyomus konu da sizin yemek duzeninizmis.. Yok artik ya :) Oyle olsa okuturdu. Zaten evliligimizde eksiklik de var demis. Aldatma canlari caliyor dikkat

Son düzenleme:
Yalana bu kadar inanan hanim sizi gordum :) ilk kez konusuyomus konu da sizin yemek duzeninizmis.. Yok artik ya :) Oyle olsa okuturdu. Zaten evliligimizde eksiklik de var demis. Aldatma canlari caliyor dikkat

:) dimi gerçekten..ama insan olayın içinde kendısı olunca sankı gözlerı görmez oluyor.

:) dimi gerçekten..ama insan olayın içinde kendısı olunca sankı gözlerı görmez oluyor.
Icinde olmaktan degil de siz cok iyi niyetlisiniz karsi tarafi da kendiniz gibi goruyorsunuz. Ben o telefondaki mesajlari okumadan telefonu asla vermezdim

karar verdım aksama güzel yemekler yapıp koyucam önüne ama güleryüzüm solucak ve huzur yemekte mı benım gülenyüzümdemı görecek o.karnının doyup doymadıgınıda anlamıcak bence.konusmıcam kesınlıkle.

karar verdım aksama güzel yemekler yapıp koyucam önüne ama güleryüzüm solucak ve huzur yemekte mı benım gülenyüzümdemı görecek o.karnının doyup doymadıgınıda anlamıcak bence.konusmıcam kesınlıkle.

neden bir tercıh yaptığınızı anlamadım yemek ve guleryuz ıkısı bır arada olmuyormu ? Benzer durumları yasamıs bırı olarak yazıyorum bunları. ınatlasmanın geregı yok. karsınızdakı rakıbınız degıll esınız.
oncelıkle ne yapmak ıstedıgınıze karar verın bu evlılıgı devam ettırmekmı ıstıyorsunuz. yoksa bır halt yedıyse bıleyım ayrılayım mı dıyorsunuz ?

Kac yıllık evlısınız bılmem ama evlılıklerde zaman zaman bole durumlar olur. sonucu ne olursa olsun elınızden gelenı en doğru sekılde yapmış olmanın rahatlığını ıstıyorsanız ınatlasmayın. hatta mümkünse bır terapıste gıdın.

benim bir arkadaşım hiç yemek yapmayı bilmiyordu evlendi, hala daha doğru düzgün yemek yapamaz..çokta mutlular, hatta adam işten gelince kendi girer mutfağa o derece. bilemedim sizin olayı kafa karışıklığı gibi

neden bir tercıh yaptığınızı anlamadım yemek ve guleryuz ıkısı bır arada olmuyormu ? Benzer durumları yasamıs bırı olarak yazıyorum bunları. ınatlasmanın geregı yok. karsınızdakı rakıbınız degıll esınız.
oncelıkle ne yapmak ıstedıgınıze karar verın bu evlılıgı devam ettırmekmı ıstıyorsunuz. yoksa bır halt yedıyse bıleyım ayrılayım mı dıyorsunuz ?

Kac yıllık evlısınız bılmem ama evlılıklerde zaman zaman bole durumlar olur. sonucu ne olursa olsun elınızden gelenı en doğru sekılde yapmış olmanın rahatlığını ıstıyorsanız ınatlasmayın. hatta mümkünse bır terapıste gıdın.

teşekkür ederım yorumunuz için.ama hiçbişey olmamış gibi de davranamamki.

teşekkür ederım yorumunuz için.ama hiçbişey olmamış gibi de davranamamki.

elbette oyle. ama boğazın agırıken soğuk su ıcmenın manası yok. ılac alıp dinlenmek gerek. sofranı kur. sakınles once. yemekten sonra al esını karsına durustce konuş. ve terapıste gıtmeyı teklıf et. elındenn gelen herseyı yapacağını hısettır. hala başka havalar calısıyorsa durum bambaşka demektır.

Sizinle acikca konusmasi daha mantikli degilmi? madem herseyi acikca söylüyor sizi tanimayan birine sizi anlatmasi cok sacma ve yanlis geldi keske mesaja baksaymissin!!

Sizinle acikca konusmasi daha mantikli degilmi? madem herseyi acikca söylüyor sizi tanimayan birine sizi anlatmasi cok sacma ve yanlis geldi keske mesaja baksaymissin!!

keşke ne yapıp ne edip baksaymısım gercekten.

keşke ne yapıp ne edip baksaymısım gercekten.

aldatma omazsa bile flört olabilr. belki gercekten ilk mesajidir hatta dogru söylüyor bile olabilir. yani sizin tanimadiginiz bir kadin arkadasina sizinle ilgili dertlesmis olabilir. ama söyle düsünün bir kadin esinin tanimadigi bir adama ilk defa mesaj atiyor ve esiyle ilgili sorununu yaziyor. sizce karsi taraf ne düsünür ve bu mesaji atan tarafin amaci ne olabilir. söyle bir durum da var eger gercekten kendisini yalniz hissetmisse sizin dikkatinizi cekmeye de calisiyor olabilir. surat asmayin hatta hic belli etmeyin süphelendiginizi.ama takipte olun. hic bir sey yoksa yok yere iliskinizi zedelersiniiz.

aldatıyor olsaydı herşeyini güzel görmeye çalışırdı
sana hep ıyı davranır pofpoflardı
aldatma yok bence
ama sen işin ucunu bırakma didikle
ayrıca eksıklernı gider

evet son cümlenize katılıyorum bende öyle düşündüm.kayınvalidem cok becerıklı bır kadın cok zor yemekler yapar ve eksiksiz masayı donatır senelerce annesinden böyle öğrenmiş,hiç aksatmadan hergün yemek hazırlayan ve hergün özenen bir annesi olduğu için sanırım aynısını benden beklıyor

siz onun modern çagdaki annesi degil, eşisiniz.
ayrıca aç kalmıyormus ki... mantı sarma yapmadın diye kavga cıkarmakla kalmıyor bir de tanımadıgınız kadınlara şikayet ediyor,
kusura bakmayın ama özrü kabahatinden beter,
kibarca istedigini bu tatları ozledigini soyler siz de yapmaya calısırsınız.
annesiyle kıyaslıyorsa siz de restaurantlardaki şeflerle kıyaslayın o zaman, hepsi erkek.
karar versin karnı mı aç, yoksa yalnız mı hissediyor; nedenleri farklı seyler...

elinizi belinize koyun agzınızdan tükürükler sacarak kavga edin demiyorum ama onun her şikayetini dikkate alırken kendi dogrularınızı da savunun,
bazen düzgünce tartışmak yıkıcı degil yapıcı olabiliyor.
boylece onun cocukca öne sürdügü bahaneleri de elersiniz, yalnızım diye mızmızlanmasını da. mesaj ise olayın abartılı boyutu artık, bir kadınla flort ediyor mu bilemem ama o konuyu duydugum an bile kan beynime sıcrardı ne duzgun tartısması ortalıgı yıkardım herhalde.
huzurunuzu bozmamak icin gosterdiginiz cabayı takdir ediyorum ama bu kadar sogukkanlı olmanıza veya anlayıs gostermenize luzum yok bence.

eşiniz biraz kıvırmış olayı...sizin yerinizde olsam açıklamasını dinlemek yerine, direk mesajlara bakardım...
benim eşim bir arkadaşına evliliğimizle ilgili bir sorunu anlatacak, sonra telefonu kaçıracak...ben orda yolarım onu, yine de okurum o mesajı...

Back