Cok cok açık olayim mi ? mesele mantiydi sarmaydi tatliydi vs degil.esiniz bi kadinla mesajlasiyor sonra tlfnu kaciriyor sonra msji siliyor sonra diyor ki "sen cok iyisin ben yanliz hissediyorum". yanliz hissettigi icin eşini çekiştirecek kadar bi kadinla samimiyet kurmus beyefendi.durduk yere hicbi samimiyet olmadan bi anda bi kadina "esim sozumu dinlemiyor" diye msj atacak hali yok ya! hatta o mesajlarda bambaska seyler de olabilir.hatta buyuk ihtimalle öyle .. erkekler biz kadinlar gibi degildir bizim gibi ufak seylere dertlenip teselli ihtiyaci duymazlar daha sığdırlar.hele ki boyle sacma sapan bi meselede.
üzülerek söyluyorum eşiniz buyuk ihtimalle o kadinla flört ediyor.belki aralarinda bisey gecmemistir orasini bilemem.ama benim esim bi kadinla msjlasacak,ben bakmak isteyince tlfnunu kaciracak sonra da msjlari silecek,kiyameti koparirdim.bu kadar saf olmayın erkekleri de kendiniz gibi saf zannetmeyin derim.
üzülerek söyluyorum eşiniz buyuk ihtimalle o kadinla flört ediyor.belki aralarinda bisey gecmemistir orasini bilemem.ama benim esim bi kadinla msjlasacak,ben bakmak isteyince tlfnunu kaciracak sonra da msjlari silecek,kiyameti koparirdim.bu kadar saf olmayın erkekleri de kendiniz gibi saf zannetmeyin derim.