Hımmmmm bak seeennnn:26
emek sarmalar filan yapmıyorsun.Tatlı yapmıyorsun.Onun sözünü dinlemiyorsun.Gerçekten çok ciddi sorunlar bunlar.Mesela sen yazmışsın ya yukarda son zamanlarda bayağı düzelmişsin.Demek ki bozuk eksik olduğuna sen de inanmışsın ki düzeldim diyorsun.Eşin çok haklı.Mantı,sarma zor yemekler yapmamak tatlı yapmamak ne demek yahu.Onun o boğazı için evlendin zaten.O tıkınsın doysun diye evlendin.Çünkü aşçısın sen,hatta hizmetçisin.Senin asli vazifen bunlar.Sen insan değilsin,kurmalı bebeksin.Arkadaşında fazladan vakit geçiremezsin.Büyük suç,namussuzluk.Vardiyalı bir işin var.Zamanında ev de olacak,patronuna,pardon kocana yemek yapacak hatta tatlı yapıp mesaini tamamlayacaksın.O ne yapmış senin için.Senin sıkıntını,isteklerini evlilikten beklentilerini dinleyip karşılamış mı.Beraber gezmeye,sinemaya gidiyor musunuz.Hee bir de sen çocuksun o amirin onun söznü dinleyeveksin.Senin aklın yok mu.Birilerinin sözüyle mi hayatını devam ettireceksin.
GÜZELİM AÇ GÖZLERİNİ.ADAM WATSAPTAN,SENİN TANIMADIĞIN BİLMEDİĞİN (TANISAN DA FARKETMEZ) ELİN KADININA KIZINA SENİ,KARISINI KÖTÜLÜYOR VE ELİN KADININDAN SENİN EVLİLİĞİNLE İLGİLİ FİKİR ALIYOR.YUH DİYORUM.NİYE OKUMADIN O MESAJI.YAHU OKUMANA BİLE GEREK YOK.BÖYLE BİRŞEYİ NASIL KABUL EDERSİN.ELİN KARISI KARINI DİNLE DEMİŞMİŞMİŞMİŞMİŞ...
Ya ne diyim.Artık bilemiyorum.Evliliği,hizmetçilik mi zannediyorsunuz.