Sabaha kadar uyuyamadım kızlar bir akıl verin

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.797
333
kızlar eşimle cok iyi anlaşıyoruz aslında görünüşte evliliğimizde bir sıkıntımız yok.her evlilikte oldugu gıbı bızımde tartısmalarımız oluyor tabbiiki..fakat eşim benım kendısının sözünü dinlememem konusunda hep şikayetlerı vardı son zamanlarda bayagı düzelmeme ragmen artık onda bır önyargı olusmus hala sözünü tutmadıgıma ınanıyordu ama ben bunları hıcbırzaman sorun olarak görmezken o bunları kafasına takıyormus demekkı.
ben hergun yemek yapmama ragmen zor yemekler mantı sarma yapmıyorum dıye hayıflanıyordu bu aralar bugunde bır arkadasıma caya gıttım anıden cagırdı aksamda esım erken geldı bende yemek yapamamıstım malzemelerı cıkarmıstım ama bırde arkkadsımda uzun oturdum sanırım nasıl vakıt gecmıs anlamadım..esım gelır gelmez yemek yaptınmı dedı bende yok deyınce,zaten benım ıcın özenmıyosun tatlıda yapmıyorsun felan baya hayıflandı..bende yemegını yaptım sonra tatlı yapmak ıcın mutfaga gıttım ama baktım hep elınde telefon whatsapptan yazıor..genelde hep konusur cevresıyle ama nedense bugun içime bı sıkıntı geldı ,yanına gittim mutfaktan geldıgımı farketmedı hemen kafamı bı uzattım telefonu kacırdı elını tuttum alamadım sonra işte en yakın arkadasıyla konustugunu söyledı ama cok uzun ısrarlarım sonucu dogruyu anlattı..benım tanımadıgım bır kız arkadasına benım eşimin sözünü tutmadıgından ve ne yapması konusunda fıkır almak ıstedıgınden bahsetmıs..kızda eşime karınızı dinleyın,onunla konusun demiş..ama ilk defa konusma olmus ve benım kızacagımı düşünüp konusmayı göstermemıs.ve bana sen cok ıyı bır ınsansın senı cok sevıyorum ama evlılıgımızde bı eksıklık var fılan dedı bende duygusalmı dedım hayır dedi..yanı cok yalnız kaldıgıını ve benımle eskıden oldugu gıbı vakıt gecıremedıgını ve bu yogunlugundan dolayı suclunun kendısı oldugunu söylüyor..bende aksine öyle mutluyumki..yalnız fılanda hıssetmıyorum kendımı..acıkcası sorunu anlayamadım?
ama bu olanlardan sonra şuan bende kendımı yalnız hıssetmeye basladım.sabaha kadar uyyamadım inanın düşünmekten.

bnet yerinde olsam öncelikle o msja bakardim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizin tanımayacak kadar uzak oldugunuz bi arkadasına evliligi hakkında dertlesip danısması bana pek dogru gelmedi...
normalde kurcalayan biri degilimdir fakat o whatsapp konusmasını da gormek ve bir daha tekrarlanmayacagına dair soz almak isterdim herhalde.

ayrıca mantı yapamıyorsun diye sikayet etmesi de bir ilginc.
siz onun abartılı tepkilerini kanıksamıssınız sanırım, simdi de danısması veya hayatınızdaki eksiklik konusunda sizi etkilemis soyledikleri.
bence onun soylediklerini degil kendi bildiginiz dogruları guvenerek konusmayı deneyin...

hayatınızdaki eksiklik, sizin ona hic tepki vermemeniz de olabilir...

Oturup sizinle rahatsiz oldugu konularin cozumune yonelik bir konusma yapacagina tanimadiginiz biriyle sizin dedikodunuzu yapmasi cok cirkin.
Ayrica burada okudugumuz konulardan yola cikarak esinizin konustugu kisi ve konunun iceriginin soyledigi sey olup olmadigi konusunda takipte olun derim.
Umarim altindan baska bir sey cikmaz.

Mesaja baktiniz mi gercekten bunlari mi konusmuslar

Yani güzel arkadaşım ben seni çok erken evlenmiş, toy bir insan olarak düşündüm şu cümlelerden sonra. Profilinde yüksek lisans yapan bir öğrenci olduğun yazıyor. Şaka mısın "bana mantı yapmıyosun amaaaa" diyen evliliğin temelini boğaz gören bir adamla ayakların yere basar bi şekilde niye konuşmuyorsun? Whatsapp mesajına baktığını düşünmek istiyorum ama ona da bakmadın sanırım. Yani doğruyu söylemiş mi biliyor musun? Çalışmıyor musun? Çalışmayı düşünmüyor musun? Yani kusura bakma ama gereksiz ezdiriyorsun kendini.

Ya eşinin açıklaması bana hiç inandırıcı gelmedi.
Bu işte bir iş olabilir diyorum.

Eger mesaja bakmadiysaniz bence hic inandirici degil bu. Oyle bir konusma olsa niye saklasin. Hadi oyle bi konusma var gercekten diyelim kadin demiyor mu ee sen suan esinin yanindasin ona soyle diye. Sizin yaninizdayken nasil sizinle ilgili mesaj atabiliyor. Ayrica biraz ipleri elinize alin hergun dolma manti mi yapilir yani bu da ayri bir sacmalik. Bos vaktinizde yapin atin buzdolabina mantiyi arada cikarir yaparsiniz ama insaf yani tatlim nerde falan demesi hic hos degil

kafanı karıştırmak istemiyorum canım ama bana da o mesaj inandırıcı gelmedi.
bir şeyleri gizliyor gibi duruyor . seni de mutfağa göndererek oyalıyor olabilir mi bilmiyorum bir sürü şey geliyor aklıma ama öncelikle senin o mesaji görmen şart. tabi silmediyse

Dost acı söyler canım ama banada inandırıcı gelmedi.Ayrıca ne bu söz dinletme merakı.Siz ve eşiniz yetişkin insanlarsınız. Ne yapılacagına beraber karar vermelisiniz,söz dinleme-dinletme olayı biraz absürt bir durum..Ayrıca Bir erkek neden eşini çok görüşmediği bir bayana şikayet eder ki??.Seni tanımıyor eee çok görüşmüyorsa haliyle eşinizi tanıdığınıda sanmıyorum.Bence siz yinede işi sıkı tutun.

Bana esinizin bahanesi hic inandirici gelmedi dogrusu.
Gun gelir yemegini yetistiremezsin, gun gelir temizligini yetistiremezsin, bu buyutulecek bir problem degil.
Nihayetinde bizlerde insaniz, yeri gelir vaktin olsa bile canin kolunu kaldirmak istemez.
Evi kendi haline birakirsin, hepimiz yasiyoruz bunlari...

Ne kadar suredir evlisiniz?
Eger esiniz telefonu bu kadar kacirip, daha sonrasinda "senin tanimadigin, uzak bir kiz arkadasi" ile yaptigi yazismayi size gostermediyse, siz onun soylediklerine inanmakla yukumlu kaliyorsunuz. Madem bu kadar masumane bir sekilde danisti, neden sizden telefonu sakliyor?
Ayrica, esinizin yaptigi etik birsey degil.
Kiz kardesi olur danisir veya baska bir danisacagi aile baginda biri olur anlarim, ki o bile etik degil.
Sizin evinizde yasanan ve ikinizin arasinda yasanan ikinizin arasinda kalmali.
Evlilik mahremiyeti denen birsey var, mesela benim esim cok terstir bu konularda.
Evde olan evde kalir, ne sorun yasarsan yasa, ufak veya buyuk kimse ile paylasilmamali gorusunde.

Zaten ben ortada da bir sorun goremiyorum.
Bence esiniz birseylere kilif uydurmaya calisiyor.
Pesini birakmayin, ne demek yani "sen cok iyi bir insansin, seni cok seviyorum, ama kendimi yalniz hissediyorum"...
Boyle bir sacmalik olamaz, evlilik iki kisiliktir, ortada da bir sorun varsa birlikte cozulur.
3. sahislar ile degil...

Sorunu kendindemi buluyor ondanmı size tavır alıyormus

Valla arkadasım sabah kadar uyuyamamakta haklsıın tabıkı

"sen cok iyi bir insansin, seni cok seviyorum, ama kendimi yalniz hissediyorum"...
O olayın üstüne bunu demesi de bir çok şeyi açıklıyor gibi

Adam eve gelmiş bakmış yemek yok, hemen telefonunu almış eline, kadının birine ilk kez mesaj atmış "karım bana yemek yapmiyyyy, beni dinlemiyy" diye.. Kadın da ilk kez mesaj yazan bu beyefendiye "karınızı dinleyin" diye bir cevap yazmış...

Bir kadının bu saçmalığa inanacağına inanan erkek var mı hala?

Eşinin bahanesi hic inandirici degil..

Birde çok iyi bir insansin ama diye başlayan lafi da düşünmeye değer acikcasi..

Bence dikkatli olun..

Hımmmmm bak seeennnn:26emek sarmalar filan yapmıyorsun.Tatlı yapmıyorsun.Onun sözünü dinlemiyorsun.Gerçekten çok ciddi sorunlar bunlar.Mesela sen yazmışsın ya yukarda son zamanlarda bayağı düzelmişsin.Demek ki bozuk eksik olduğuna sen de inanmışsın ki düzeldim diyorsun.Eşin çok haklı.Mantı,sarma zor yemekler yapmamak tatlı yapmamak ne demek yahu.Onun o boğazı için evlendin zaten.O tıkınsın doysun diye evlendin.Çünkü aşçısın sen,hatta hizmetçisin.Senin asli vazifen bunlar.Sen insan değilsin,kurmalı bebeksin.Arkadaşında fazladan vakit geçiremezsin.Büyük suç,namussuzluk.Vardiyalı bir işin var.Zamanında ev de olacak,patronuna,pardon kocana yemek yapacak hatta tatlı yapıp mesaini tamamlayacaksın.O ne yapmış senin için.Senin sıkıntını,isteklerini evlilikten beklentilerini dinleyip karşılamış mı.Beraber gezmeye,sinemaya gidiyor musunuz.Hee bir de sen çocuksun o amirin onun söznü dinleyeveksin.Senin aklın yok mu.Birilerinin sözüyle mi hayatını devam ettireceksin.
GÜZELİM AÇ GÖZLERİNİ.ADAM WATSAPTAN,SENİN TANIMADIĞIN BİLMEDİĞİN (TANISAN DA FARKETMEZ) ELİN KADININA KIZINA SENİ,KARISINI KÖTÜLÜYOR VE ELİN KADININDAN SENİN EVLİLİĞİNLE İLGİLİ FİKİR ALIYOR.YUH DİYORUM.NİYE OKUMADIN O MESAJI.YAHU OKUMANA BİLE GEREK YOK.BÖYLE BİRŞEYİ NASIL KABUL EDERSİN.ELİN KARISI KARINI DİNLE DEMİŞMİŞMİŞMİŞMİŞ...
Ya ne diyim.Artık bilemiyorum.Evliliği,hizmetçilik mi zannediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…