Sabah ve akşam hafif mide bulantısı

bombabombanoktacom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
135
-26
27
Uzun zamandır çok stresliyim.Erkek arkadaşımdan ayrıldım iş stresi falan da var.Sabah ve akşam mide bulantım oluyor biraz ve biraz gaz oluyor normalin fazlasında.Sürtünme yoluyla ilişkimiz olmuştu 1 ay kadar önce, ama boşalma falan olmamıştı test yapmıştım 4-5 gün önce negatifti.böyle bi durum olunca da tedirgin oldum.Sizce tedirgin olmam gereken bir durum var mıdır? Bilgi verirseniz çok çok çok mutlu olurum :)

Uzun zamandır çok stresliyim.Erkek arkadaşımdan ayrıldım iş stresi falan da var.Sabah ve akşam mide bulantım oluyor biraz ve biraz gaz oluyor normalin fazlasında.Sürtünme yoluyla ilişkimiz olmuştu 1 ay kadar önce, ama boşalma falan olmamıştı test yapmıştım 4-5 gün önce negatifti.böyle bi durum olunca da tedirgin oldum.Sizce tedirgin olmam gereken bir durum var mıdır? Bilgi verirseniz çok çok çok mutlu olurum :)
Psikolojık sadece

E sorulunca sürekli ne oluyor? Sizi etkileyen problem ne tam olarak? Baktınız aynı kişi He aynı konu der geçersiniz.Size dokunan ne tam olarak ben onu anlayamadım gerçekten
Bana dokunan bişey yok farkındaysan sürekli senin dokunmalarını okuyoruz !!!

Hadsiz köpek dedim aynen öyle birisin haddini hududunu bilmeyen insanlara bel altı laf çarpmaya çalışan zavallı birisin
Onu sana iade ediyorum ve terbiyesizliğine veriyorum. Bu yazışmada olduğu gibi yasal mercilerde de aynısını tekrarlamanı rica edicem senden...

X