:) son yapılan bikaç sayfadaki yorumları okudum arkadaşlar ve nacizhane yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize.
Eşim herkeze herşeyi verebilir ama en çok annesine vermek istiyor vermeye felan kalkışıyor. Bi arkadaşım keşke sadece enne olarak anlatmasaymışsınız demiş. Ona cevap olarak yazıyorum. Eşim parasını borç istedikleri zaman bile pek vermeye yanaşmaz fakat babasının ne kadar kirli çıkı olduğunu bütün sülale bildiği halde annesi paramız yok dese kalkıp cebindeki son paralarını verebilecek durumda bi adam ki ben artık engel oluyorum çünkü annesi bize geliyor paramız yok ne alıcaz aç kaldık gibi ağlaşıyor. Eşim artık benden korkuya bizdede yok diyor çünkü zaten belli bir miktarda oluyor ve arkasından parası olmayan yemek alamayan bu insanlar kp-kv gidiyor marketten pazardan dünyanın alışverişini yapıyor. biz yanyana evlerde oturuyoruz ve genelde aldıkları kapımızın önünden kendi evlerine giderkn görünüüyor. Zaten görmesenizde gelip size nerden ne aldıklarını ve kaç para harcadıklarını anlatırlar. üstelik kaç kere kızımın yanında anlatmayın dediğim halde. çünkü kızım 3 yaşında evet küçük ama canı çekiyor onlar gittikten sonra hani babannem sölemişti ya işte ben ondan istiyorum felan diyor.