- 11 Aralık 2024
- 110
- 42
- 13
- Konu Sahibi Salyangozmaratonu
-
Çok teşekkür ederim.kolay gelsin. zor ve nefis mücadelesi isteyen bir süreç. ilk günler hep zor olur. daha önce başarmışsınız, yine başarırsınız. sevgiler
Bende aralıklı oruca başlayacağım yarın seni heyecanla takip ediyor olacağım18 Aralık tartı günüm bakalım ne kadar fark edecek merak ediyorum
Merhaba. Yarın sabah tartı günüm. Yarın sabah tartılıp burada ilk bir haftadaki değişimi yazarım.Bende aralıklı oruca başlayacağım yarın seni heyecanla takip ediyor olacağım
Ben daha önce aralıklı oruç ve Leslie ile 3,5 ayda 16kg verdim bugün bende başladım 77.9kg ile bakalım bende sonuç nasıl olacakMerhaba. Yarın sabah tartı günüm. Yarın sabah tartılıp burada ilk bir haftadaki değişimi yazarım.şu an açlıktayım. Ama gerçekten insan üç günden sonra alışıyor. Sadece iradeli olmak lazım. Çok kararlı başladım devamı da gelecek umarım
Günaydınnn. Az önce tartıldım.Ben daha önce aralıklı oruç ve Leslie ile 3,5 ayda 16kg verdim bugün bende başladım 77.9kg ile bakalım bende sonuç nasıl olacak
Harikasın eksilerinin devamını diliyorum bende tartı günümü heyecanla bekliyorumGünaydınnn. Az önce tartıldım.
Kilom 70.65
Geçen hafta 72.5 idi.
Gerçekten boğazımı da sıkarak bir haftada 1.800 gitti.
Yeni yıla kadar en azından biraz hafifleyelim.Harikasın eksilerinin devamını diliyorum bende tartı günümü heyecanla bekliyorum
Merhaba benimde akşam yemeğimde tavuklu pilav ve salata vardıMerhabalar.
Akşam yemeği
Barbunya
Balık
Günaydınlar. Kahvaltıyı mümkün olduğunca geç saate atacağım yine. Bugün bol su içmeye dikkat edeceğim.Merhaba benimde akşam yemeğimde tavuklu pilav ve salata vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?