- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Siz niye ayrilma karati alinca ayni evde yasamaya drvam ettiniz ki adam belliki bosanincada senle birlikte olur dusuncesinde.. yani hem senle hem bekar hayati yasayacak dusunuyor.. adamin kaybetme korkusu yokki..kizlar oncelikle hepinizden ozur diliyorum buraya Allahin her gunu konu actigim icin ama ben artik yol ayrimindayim.bugun cikip ev aricaz cumaya kadar da tasiniyorum 4 eylulde zaten mahkeme var.
cok.yorgunum gece uyuyorum bebek ev isleri bilen bilir bitiriyor insani.yattim uyudum ben uyurken yagmur yagmiyordu.gece saat 12 olmus beni kaldiriyor kallk kalk balkondaki camasirlari topla yagmur yagiyor kalktim topladim salak gibi ama sonradan oyle zoruma gitti ki...ben haftasonu pazar market alisverisini kendim yaptigim gibi bana bebegi de gotur ben uyucam diyor ve bebegi de goturuyorum alisverise arabayi alip.
dun konustuk beni seviyor musun dedim yok sevmiyorum dedi sonra kivirmaya basladi sevgi gorecelidir asamalari vardir falan demeye basladi.kizlar neden boyle.soyluyor?sevmem icin karsidaki.cabalamali fedakarlik gormeliyim.diyor ve ben salak gibi surekli biseyler yapiyordum beni sevsin butunleselim diye vss.
dun zaten ben cumaya kadsr tasinivam deidm evlenirken ben buna altin vermistim 120 gr.onlari istemiyorum esyalari alicma dedim tamam halilar perdeler kalsin digerlerini gotur dedi.
bir yandan da soyle.dusunuyorum yanlis anlamayin kesinlikle bosanmak istiyorum ama bu adam profesor.ve ben aptal kafam.bunu cok yucelttim soyle harikasin boyle harikasin gelin agzima tukurun haklsiniz.acaba onu birakayacagimi mi dusunuyor?ben sizlere gelismeleri yazicam.ama en gec cumaya ev tutulmus olacak Allahin izniyle ve ben pazartesi yeni evimde gozumu acicam.degerli objektif yorumlarinizi bekliyorum
kaybetme korkusu 0 hem deSiz niye ayrilma karati alinca ayni evde yasamaya drvam ettiniz ki adam belliki bosanincada senle birlikte olur dusuncesinde.. yani hem senle hem bekar hayati yasayacak dusunuyor.. adamin kaybetme korkusu yokki..
O hatayı ben de yaptım ama şimdi daha aklım başıma geldi. Manyakmışım ki yakın geçmişten bahsediyorum. Kendimize değer vermezsek kimse değer vermez.. Narsist kişiler yanımızdakiler acilen kaçmak lazım..sen de kendini duzeltmeye calisiyor musun canim yani duzeltmek demiyim de onuj istedigi gibi olmaya calisiyor musun
Sen ayrilmak istemiyosun sanirim. Ama bu sekilde olmaz bosnacaksim adam sadece kagit uzerinde bekar olacak sonra gelsin gitsin yeni iliskiler yasayacak hemde senle olacak bu gidis onu gosteriyor sende baskalariyla oldugunu bile bile yan yana olacaksin bence sen herseyi kabullneceksin anlasilan. Cok uzuldum keske kendinizden emin olup guclu bir sekilde mantikli hareket etseydiniz olacaklar belli adam perdeyi birak demis kendine duzen kuaracak belkide sevgilisi var sen gittikten sonra yerlestirecek oraya. Ben beklerim boyle seyler.. bence siz kendi kendize eziyet ediyorsunuz kadinlik gururunuz varsa iletisimde ayni evde olmaya devam etmeyin sonunuz cok kotukaybetme korkusu 0 hem de
Ya zaten kadin anladiyim kadariyla ders vermek amacli bosanmak istiyor adamda zaten ayrilmak istiyor.. adaminda isine geliyir cunku kadin onu seviyir ayrilsada elinde diye dusunuyor. Belkide adamin sevgilisi var bu kadini basindan atmak icin ugrasmis. Kagit bekar olacak adam ohh mis vallahi ne guzel.. ben gurur ve mantik ararim bazi seylerde..boşanma aşamasındanız mahkeme günü bile belli ama eşinize beni seviyor musun diye soruyorsunuz bana garip geldi,
boşanma kararını verdiysem yüzüne bile bakmazdım, aynı ortamda bulunmazdım
Canım ona o duyguyu vermezsen nerden olsun kaybetme korkusukaybetme korkusu 0 hem de
sevmeyen istemeyen bir insana o duyguyu nasil yasatabilirimCanım ona o duyguyu vermezsen nerden olsun kaybetme korkusu
gitmemiz lazım canım bunlara kafa yorma bizim ve bizim gibi durumda olanların gitmesi lazım..sevmeyen istemeyen bir insana o duyguyu nasil yasatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?