saat gecenin 12 si yagmur yagiyor kalk camasirlari topla...

Siz niye ayrilma karati alinca ayni evde yasamaya drvam ettiniz ki adam belliki bosanincada senle birlikte olur dusuncesinde.. yani hem senle hem bekar hayati yasayacak dusunuyor.. adamin kaybetme korkusu yokki..

Siz niye ayrilma karati alinca ayni evde yasamaya drvam ettiniz ki adam belliki bosanincada senle birlikte olur dusuncesinde.. yani hem senle hem bekar hayati yasayacak dusunuyor.. adamin kaybetme korkusu yokki..
kaybetme korkusu 0 hem de

Eşiniz sizi sevmiyor, soğumuş.Bundan bir önceki konunuzu da okudum adam sizi kendinden soğutmak istiyor ve şu an her hareketiniz ona batacak.Böylesi daha hayırlı hakkınızda inanın.

sen de kendini duzeltmeye calisiyor musun canim yani duzeltmek demiyim de onuj istedigi gibi olmaya calisiyor musun
O hatayı ben de yaptım ama şimdi daha aklım başıma geldi. Manyakmışım ki yakın geçmişten bahsediyorum. Kendimize değer vermezsek kimse değer vermez.. Narsist kişiler yanımızdakiler acilen kaçmak lazım..

yorumları okumadım belki soran olmuştur da anlamadığım boşanacağınız adamla neden aynı evde yaşıyorsunuz? öyle olması gerektiyse de insan boşanacağı adama beni seviyor musun diye sorar mı ya?

kaybetme korkusu 0 hem de
Sen ayrilmak istemiyosun sanirim. Ama bu sekilde olmaz bosnacaksim adam sadece kagit uzerinde bekar olacak sonra gelsin gitsin yeni iliskiler yasayacak hemde senle olacak bu gidis onu gosteriyor sende baskalariyla oldugunu bile bile yan yana olacaksin bence sen herseyi kabullneceksin anlasilan. Cok uzuldum keske kendinizden emin olup guclu bir sekilde mantikli hareket etseydiniz olacaklar belli adam perdeyi birak demis kendine duzen kuaracak belkide sevgilisi var sen gittikten sonra yerlestirecek oraya. Ben beklerim boyle seyler.. bence siz kendi kendize eziyet ediyorsunuz kadinlik gururunuz varsa iletisimde ayni evde olmaya devam etmeyin sonunuz cok kotu

boşanma aşamasındanız mahkeme günü bile belli ama eşinize beni seviyor musun diye soruyorsunuz bana garip geldi,
boşanma kararını verdiysem yüzüne bile bakmazdım, aynı ortamda bulunmazdım

boşanma aşamasındanız mahkeme günü bile belli ama eşinize beni seviyor musun diye soruyorsunuz bana garip geldi,
boşanma kararını verdiysem yüzüne bile bakmazdım, aynı ortamda bulunmazdım
Ya zaten kadin anladiyim kadariyla ders vermek amacli bosanmak istiyor adamda zaten ayrilmak istiyor.. adaminda isine geliyir cunku kadin onu seviyir ayrilsada elinde diye dusunuyor. Belkide adamin sevgilisi var bu kadini basindan atmak icin ugrasmis. Kagit bekar olacak adam ohh mis vallahi ne guzel.. ben gurur ve mantik ararim bazi seylerde..

Ayy koskoca profesör kalkıp çamaşır mı toplar ayıp !!! İşin şakası . Adam rolüne fazla kaptırmış kendini . Bence kendinizi kullandırtmayın daha fazla , yeterince ödün vermişsiniz . Sizi sevmiyor cevap okadar açık ki. Sevse size bu şekilde muamele yapmaz.

Doçent de olsa profesör de olsa kimse uyurken beni kaldırıp kalk çamaşır topla diyemez. Büyük arıza çıkarırım. Evi başına yıkarım.

Bacim sen hani bosaniyordun davan vardı şimdi duzenli olmazsam bosanacakmis diyorsun. Bizi mi kerizliyon

Sevmek bir şey yapmayla olmaz ki. Eşim benim için pek çok şey yapar. Ama başkası yapsaydı eşimi sevdiğim gibi sevmezdim. Allah korusun bir rahatsızlık olsa şu an yaptıklarını yapamasa sevgimde bir değişiklik olmaz. Sevginin sebebi olmaz. Bana şunları yaptı da öyle sevdim demezsin. Sadece minnet bilen bir insansa yaptıklarınızı unutmaz.

Bacım boşanıyorsunuz hala adamın kirli çamaşırlarını mı yıkıyorsun? Bir de gecenin bir vakti onları toplamaya mı kalkıyorsun? Sorun ne eşin, ne de seni sevmemesi. Sorun sen kendine değer vermeden birinin sana değer vermesini beklemen. Biraz adamdan ders al bak ne kolay diyor "sevmem için fedakarlık görmem lazım". Sen de birinden fedakarlık ve çaba görmeden sevme, kendinden ödün verme bundan sonra. Bunu öğrenemeden yüz kez evlensen yüzünde de aynı sorunu yaşarsın, hayatına hep bu tip erkekleri çekersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…