- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 39
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
zamanla sevecegini dusunmus.yasim geciyor diye de cocuk.yapmisBen anlamadım madem sevmiyor niye evlendi seninle evliliği geçtim neden çocuk?
Diğer eşinden zaten çocuğu yok mu ?zamanla sevecegini dusunmus.yasim geciyor diye de cocuk.yapmis
var o yaninda buyumuyor yaninda buyuyen cocuk.istiyormusDiğer eşinden zaten çocuğu yok mu ?
bebegim 7 aylik bakici tutacamMerhaba, Allah yardımcınız olsun, küçük bir bebekle çok zor bir karar vermişsiniz zaten, eşinizin maalesef anlayışsız ve hayatınızı zorlaştıran biri olduğu ortada, galiba ayrılmak en doğrusu olacak. Umarım bu günleri de atlatıp çok mutlu olacağınız bir hayata başlarsınız. Bu arada çalışıyor musunuz, bebek kreşe mi başlayacak o zaman?
Ayrıldığınız zaman yine yanında büyümeyecek.var o yaninda buyumuyor yaninda buyuyen cocuk.istiyormus
Diğer eşinden zaten çocuğu yok mu ?
dugunumuz olmadi sadwce nikah gelinlik bile giymedim iatemistim ama giymeyi..kendi basina giy foto cektir ben.damatlik.giymem dedi.Maalesef saygısız ve kıymet bilmez biri.
Sizin ondan vazgecmeyeceginizi düşünüyor.
Altinlardan vazgeçmeyin, mağazamızın isteyin. Düğün altinlarinizi isteyin.
bosadigimda ilk grlip size soylicemkonu sahibinin yaşı geçiyor diye herhalde kıymetli spermlerini bağışlamış.
ben adama suç bulmuyorum malesef.
sevilmediğini istenmediğini bile bile çocuk yapıp bir de adamin peşinde koşarak bu yaptıklarını yapma hakkini vermissiniz kendisine.
adım kadar eminim yine boşanmayacaksiniz. yine de hayırlısı olsun
bosadigimda ilk grlip size soylicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?