- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 39
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
pki neden.ofke besliyor ne.olur biraz acin ben.onun her istedigini yapmaya calisiyorumsize karşı büyük öfke besliyor o bariz ortada,
eşinizi gerçekten g.t kaldırmışsınız ve gitseniz de
bırakacağını inanmıyor
sizin mesleğiniz ne? prof. olunca ne oluyor onu anlamadım
bu durum meslek bakmaz ki karakter meselesi
Boşanacaksanız bunları niye sorguluyorsunuz?pki neden.ofke besliyor ne.olur biraz acin ben.onun her istedigini yapmaya calisiyorum
Çok amaçsızca ve boş bi davranış insan sevdiği aşık olduğu biriyle evlenmeli ve ben bu adamdan yada bu kadından çocuğum olsun istiyorum diyebilmeli.. ancak o şekilde çocuğuna sevgiyle bakar büyütür.. karısını severse çoçuğunuda sever.. çok şahit olduklarım var.. adam ilk evliliğini severek yapmıyor ama çocuk yapıyor o kadından sonra seneler sonra bir başka kadına aşık oluyor ondan da çocuk yapıyor evlilik dışı ve en çok alık olduğu kadından olan çocuğunu seviyor.. en yakınımda oldu bu olay tabiki doğru bulmuyorum evlat evlattır ne şartla olursa olsun tabiki sevmeli.. ama al çocuğuda götür uyicam ben demesinden çocuğunuzada düşkün olmadığını anladım ben..zamanla sevecegini dusunmus.yasim geciyor diye de cocuk.yapmis
Çünkü siz sadece taşıyıcı anneydiniz.Göreviniz bitti.pki neden.ofke besliyor ne.olur biraz acin ben.onun her istedigini yapmaya calisiyorum
size karşı büyük öfke besliyor o bariz ortada,
eşinizi gerçekten g.t kaldırmışsınız ve gitseniz de
bırakacağını inanmıyor
sizin mesleğiniz ne? prof. olunca ne oluyor onu anlamadım
bu durum meslek bakmaz ki karakter meselesi
[/Q
kafada oturtmaliyim bazi seyleriBoşanacaksanız bunları niye sorguluyorsunuz?
pki neden.ofke besliyor ne.olur biraz acin ben.onun her istedigini yapmaya calisiyorum
Hala aynı evde o adamla ne yapmaya çalıştığını bir anlayamadım konu sahibinin çoktan tuttuğu gibi kapı önüne koyması lazımdıBiz tüm kk olarak eşinizin sizi sevmedigini anladık ama siz...
dugunumuz olmadi sadwce nikah gelinlik bile giymedim iatemistim ama giymeyi..kendi basina giy foto cektir ben.damatlik.giymem dedi.
ilk karisi buna maddi olrak iyi darbe vurmus.altin alacak parasi yoktu.yuzugu bile gumus aldik
Her istediğinizi yapmaya çalıştığınız için gözünde değeriniz olmamış olabilir mipki neden.ofke besliyor ne.olur biraz acin ben.onun her istedigini yapmaya calisiyorum
altinlari satip esya almistik.borc bataginda ev kredisi oduyorYahu o sevgının gorecesini derecesini, o kıvırıp kıvırıp durdugu cumlelerı varya alır bir t........ne namıssız bır herıf ıyımıs al kadını affedersın yat cocuk yap ısını gucunu yaptır sonra bosanırsan bosan. Hemde cocuklarla onları bıle dusubmemıs. Ee pekı cocuklar ıcın ne dıyor. Erkeginde her kadın işine karısmasına asırı iriteyim kadın gibi elınden gelse agda yapacak. Sanane xamasırlardan falan. Profosor de olsa parası askı batsın. Sakın altınlarından vazgecme ne ıstıyorsun senı bosayıp o altınları baska karılaramı yedırsın. Al ne var ne yoksa bır çöp bile bırakma o evde. Allah yar ve yardımcın ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?