saat gecenin 12 si yagmur yagiyor kalk camasirlari topla...

pki neden.ofke besliyor ne.olur biraz acin ben.onun her istedigini yapmaya calisiyorum

zamanla sevecegini dusunmus.yasim geciyor diye de cocuk.yapmis
Çok amaçsızca ve boş bi davranış insan sevdiği aşık olduğu biriyle evlenmeli ve ben bu adamdan yada bu kadından çocuğum olsun istiyorum diyebilmeli.. ancak o şekilde çocuğuna sevgiyle bakar büyütür.. karısını severse çoçuğunuda sever.. çok şahit olduklarım var.. adam ilk evliliğini severek yapmıyor ama çocuk yapıyor o kadından sonra seneler sonra bir başka kadına aşık oluyor ondan da çocuk yapıyor evlilik dışı ve en çok alık olduğu kadından olan çocuğunu seviyor.. en yakınımda oldu bu olay tabiki doğru bulmuyorum evlat evlattır ne şartla olursa olsun tabiki sevmeli.. ama al çocuğuda götür uyicam ben demesinden çocuğunuzada düşkün olmadığını anladım ben..

pki neden.ofke besliyor ne.olur biraz acin ben.onun her istedigini yapmaya calisiyorum

çamaşır topla demiş gecenin 12 de birde bebek var ortada düşünün
bunu insan öfke duyduğunda yapar
canım bur da anlattığın kadar biliyoruz
o kadınlara öfke duyuyor olabilir
2. evliliğiymiş ilk evliliğinde kadın her şeyi almış gitmiş
ve adam nikahta denileni bakarsa pekte evlenme tarafı değilmiş
neden evlendin ki
bence çift terapistine gidin derim

Yani bosaniyorsunuz ama evli gibi hala sakin aynı ev icinde kalk çamaşır topla demeli bir ortam.bana değişik geldi boşanan çift böyle mi olur diye ama neyse adam sizi umursamiyor bile kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin kimsenin gözünde basın tekmeyi gitsin hala ufak bir umut ışığı görsem donucem modundasiniz bence adama da bunun rahatlığı çökmüş

yazık ya,neden kendinizi bu kadar değersizliştiriyorsunuz.boşanma tarihi kesinleşmiş ise hala aynı evde yaşamak bile bana çok garip geldi ki siz,size olan sevgisini sorguluyorsunuz.size değer vermeyen,saygı duymayan birisi sizi sevse ne olur sevmese ne olur.kadınları böcek gibi gören bir adamın neslini devam ettirmekte insanlık suçu sayılmalı bence

Böyle adamların beni seviyor musun diye sorarak egolarini tavan yapmanızı anlamıyorum. Hadi sordun da sevmiyorum dedi niye bende seni hiç sevmiyorum son kez tecilliyim de içimde kalmasın demedin? O adam burda konu açmaya bile degmeyecek bir tip hakkında konuşmak bile israf umut gitsin dünyada kıtlık yok henüz hak edeni bulabilirsin

dugunumuz olmadi sadwce nikah gelinlik bile giymedim iatemistim ama giymeyi..kendi basina giy foto cektir ben.damatlik.giymem dedi.
ilk karisi buna maddi olrak iyi darbe vurmus.altin alacak parasi yoktu.yuzugu bile gumus aldik

Bu şartlar altında neden evlenmeyi kabul ettiniz ki?
Adam bir gelinliği bile size çok görmüş.
Yüzük alacak parası olmayan adam ile neden evlendiniz? Adam her dediğine evet dediğiniz için kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış.
Ne iş yapıyor bu adam?

Yahu o sevgının gorecesini derecesini, o kıvırıp kıvırıp durdugu cumlelerı varya alır bir t........ ne namıssız bır herıf ıyımıs al kadını affedersın yat cocuk yap ısını gucunu yaptır sonra bosanırsan bosan. Hemde cocuklarla onları bıle dusubmemıs. Ee pekı cocuklar ıcın ne dıyor. Erkeginde her kadın işine karısmasına asırı iriteyim kadın gibi elınden gelse agda yapacak. Sanane xamasırlardan falan. Profosor de olsa parası askı batsın. Sakın altınlarından vazgecme ne ıstıyorsun senı bosayıp o altınları baska karılaramı yedırsın. Al ne var ne yoksa bır çöp bile bırakma o evde. Allah yar ve yardımcın ola

Her istediğinizi yapmaya çalıştığınız için gözünde değeriniz olmamış olabilir mi

Ayrıca adam senden önce iki kadınla boşanmış bu adamın evlilik yürütebilecek bir insan olduğunu nereden çıkardın ilk evlenirken
İyi bir şey olsaydı ilk karısı bırakmazdı lafı vardır
Seninkini iki kadın bırakmış

altinlari satip esya almistik.borc bataginda ev kredisi oduyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…