• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saat gecenin 12 si yagmur yagiyor kalk camasirlari topla...

4 Eylül'de mahkemeniz var ve siz hala beni seviyor musun diye sorabiliyorsunuz.... pes
sorabiliyorum cunku baan dedigi su bu surecye kendini duzeltirsen devam ederim kendini duzeltmekten kastiniz ne diceksiniz onun cevabini ben de bilmiyorum mukemmele yakin bisey olmak gibi

su an ankaradayim canim destek ol bana ve uzmandna yardim alayim
arastiricam . gercekten desteklicem seni. yavruna da sana da kiyamiyorum. her allahin gunu ayni tarzda konular ve ayni sok durumu 'kocam beni sevmiyor mu' hani ilkkez duymuscasina.
soz veriyorum sana yardim edicem.

sorabiliyorum cunku baan dedigi su bu surecye kendini duzeltirsen devam ederim kendini duzeltmekten kastiniz ne diceksiniz onun cevabini ben de bilmiyorum mukemmele yakin bisey olmak gibi
Neden bu narsist manyağın arzu ve isteklerine göre kendinizi degistiresiniz ?
Eğer kendinizle ilgili memnun olmadığınız bir sey varsa kendiniz ya da çocuğunuz için degistirirsiniz ama hayatinizi zora sokan sizi üzüp yıpratan bu adam için değişim saçmalık olur.

O sizi sevmese nolur sevse nolur su yaralarınızı saracak mi seviyorum cümlesi??

adam sevmiyor . önceki konunuzdada yazmışsınız sevmediğini söyledi diye neyin çabası bu ? sizde mutlu olacağınız bir şekilde yaşayın artık önünüze bakın

size müstehak hersey ! kendine deger vermiyorsun kocan mi deger verecek sana ? paspas haline getirmissin kendini profesör kocanin önünde ! biraz insanin kendine öz saygisi olur. yazik valla utandim sizinle ayni cinse sahip olmaktan ! cok acaip sinirlendim su an , bir de o dallamaya cocuk vermissiniz !

kizlar oncelikle hepinizden ozur diliyorum buraya Allahin her gunu konu actigim icin ama ben artik yol ayrimindayim.bugun cikip ev aricaz cumaya kadar da tasiniyorum 4 eylulde zaten mahkeme var.
cok.yorgunum gece uyuyorum bebek ev isleri bilen bilir bitiriyor insani.yattim uyudum ben uyurken yagmur yagmiyordu.gece saat 12 olmus beni kaldiriyor kallk kalk balkondaki camasirlari topla yagmur yagiyor kalktim topladim salak gibi ama sonradan oyle zoruma gitti ki...ben haftasonu pazar market alisverisini kendim yaptigim gibi bana bebegi de gotur ben uyucam diyor ve bebegi de goturuyorum alisverise arabayi alip.
dun konustuk beni seviyor musun dedim yok sevmiyorum dedi sonra kivirmaya basladi sevgi gorecelidir asamalari vardir falan demeye basladi.kizlar neden boyle.soyluyor?sevmem icin karsidaki.cabalamali fedakarlik gormeliyim.diyor ve ben salak gibi surekli biseyler yapiyordum beni sevsin butunleselim diye vss.
dun zaten ben cumaya kadsr tasinivam deidm evlenirken ben buna altin vermistim 120 gr.onlari istemiyorum esyalari alicma dedim tamam halilar perdeler kalsin digerlerini gotur dedi.
bir yandan da soyle.dusunuyorum yanlis anlamayin kesinlikle bosanmak istiyorum ama bu adam profesor.ve ben aptal kafam.bunu cok yucelttim soyle harikasin boyle harikasin gelin agzima tukurun haklsiniz.acaba onu birakayacagimi mi dusunuyor?ben sizlere gelismeleri yazicam.ama en gec cumaya ev tutulmus olacak Allahin izniyle ve ben pazartesi yeni evimde gozumu acicam.degerli objektif yorumlarinizi bekliyorum
sevmiyorum diyen birine ne yorumu yapıcaz allasen yaaa :KK57: :KK57:

Canım aynı şeyleri ben de yaşıyorum hep benim kendimi düzeltmemi bekliyor kendini nimetten sandı iyice. Seni çok iyi anlıyorum kabullenemiyorsun düzelir sanıyorsun ama ne kdr sert durursan gerçekleri görürsen o kadar hayal kırıklığı yaşamazsın senin benim gibilerin gözümüzü açmamız lazım..

Adam nette siz değilsiniz
Dügünde bile hatta dügğn yapmamıs nikahta bile ne size giydirmiş gelinligi ne damatlıgı kendi giymiş
Silah zoruylamı evlendiniz
Sevilmiyorsunuz isterseniz ayagının altına paspas olun yatın yinede sevmeyecek sizi
Gece kaldırmasına niye sasırıyorsunuz onuda cözemedim hala icinizde bir umut sevildiginizi mi düşünüyorsunuz
Bosanma tarihi almıssınız yahu bitiyor artık bi kendinize gelin bi silkelenin bu kadar acizi oynamanın muhtacı oynamanın sizi ezmeye devam etmesinden baska hic bir faydası olmayacak

Canım aynı şeyleri ben de yaşıyorum hep benim kendimi düzeltmemi bekliyor kendini nimetten sandı iyice. Seni çok iyi anlıyorum kabullenemiyorsun düzelir sanıyorsun ama ne kdr sert durursan gerçekleri görürsen o kadar hayal kırıklığı yaşamazsın senin benim gibilerin gözümüzü açmamız lazım..
drtlesmek isterim seninle

Adam ne profesörü sorusuna doğru düzgün cevap vermemişsiniz, akademisyenle profesör aynı anlama gelmiyor.
Bir de mesleğiniz ne sorusuna ‘ maaşlı işim var ‘ cevabını vermişsiniz.
Kusura bakmayın biraz tuhaf buldum sizi , uygun kelime bulamıyorum açıklamak için.
Sadece inandırıcı bulmadım en azından şu yukardaki kısımları. Doğruysa da eğer adam manyaklıklarıyla sizin kafanızı iyiden iyiye bozmuş herhalde.

Adam ne profesörü sorusuna doğru düzgün cevap vermemişsiniz, akademisyenle profesör aynı anlama gelmiyor.
Bir de mesleğiniz ne sorusuna ‘ maaşlı işim var ‘ cevabını vermişsiniz.
Kusura bakmayın biraz tuhaf buldum sizi , uygun kelime bulamıyorum açıklamak için.
Sadece inandırıcı bulmadım en azından şu yukardaki kısımları. Doğruysa da eğer adam manyaklıklarıyla sizin kafanızı iyiden iyiye bozmuş herhalde.
sagolun.ben kendimi desifre etmek istemiyorum burada onun yegenlerinden ablalarindan bazialri burada uye

Back