- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
2 kadın mıHer istediğinizi yapmaya çalıştığınız için gözünde değeriniz olmamış olabilir mi
Ayrıca adam senden önce iki kadınla boşanmış bu adamın evlilik yürütebilecek bir insan olduğunu nereden çıkardın ilk evlenirken
İyi bir şey olsaydı ilk karısı bırakmazdı lafı vardır
Seninkini iki kadın bırakmış
iki kadon degil ya sadece 1.kadindan bosanmis benden once benimle iki olacak2 kadın mıbuyuk konusmak ıstemem ama allah basuma ve kımsnen basına vermesın oyle bısey. Yav 1 nısan atana bıle hangınızde sorun vardıda nısan attın dıye sorguluyoruz. 2 evlılık yapan bı adam demeekki pek sorunluymıs. Keske ıyıcebı tanısaydın arastırsaydın allah sbaırlar versn
3.yu evlenmek.istiyor.ev islerini yapsin bana.hizmet etsin baska.bisey istemiyorum diyor.2 kadın mıbuyuk konusmak ıstemem ama allah basuma ve kımsnen basına vermesın oyle bısey. Yav 1 nısan atana bıle hangınızde sorun vardıda nısan attın dıye sorguluyoruz. 2 evlılık yapan bı adam demeekki pek sorunluymıs. Keske ıyıcebı tanısaydın arastırsaydın allah sbaırlar versn
Konu sahibi öyle yazmıştı bir konuda2 kadın mıbuyuk konusmak ıstemem ama allah basuma ve kımsnen basına vermesın oyle bısey. Yav 1 nısan atana bıle hangınızde sorun vardıda nısan attın dıye sorguluyoruz. 2 evlılık yapan bı adam demeekki pek sorunluymıs. Keske ıyıcebı tanısaydın arastırsaydın allah sbaırlar versn
Bunun icin evlenmesine gerek yok; ev isleri yapan yardimci bi cok insan var.. Sevgi, aşk, sevdiği insanla hayati paylasmak, cinsellik yasamak gibi beklentisi yoksa evlilikten, kimsenin basini yakmasin yeniden.. Bu ne bencillik, ne hadsizliktir!3.yu evlenmek.istiyor.ev islerini yapsin bana.hizmet etsin baska.bisey istemiyorum diyor.
yok canim senin dedigin gibi beklentileri yokBunun icin evlenmesine gerek yok; ev isleri yapan yardimci bi cok insan var.. Sevgi, aşk, sevdiği insanla hayati paylasmak, cinsellik yasamak gibi beklentisi yoksa evlilikten, kimsenin basini yakmasin yeniden.. Bu ne bencillik, ne hadsizliktir!
Dedigim gibi, evlenmesin o zaman, yardimci çalıştırsın ev isleri icin.. Bencil, hadsiz, utanmaz herif..yok canim senin dedigin gibi beklentileri yok
evetcanim baci diyen kadin buldu 30 un uzerindeyim adam da 40 larda evet profesor akademisynDedigim gibi, evlenmesin o zaman, yardimci çalıştırsın ev isleri icin.. Bencil, hadsiz, utanmaz herif..
Sana baci baci diyen kadin mi bulmustu bunu? Cevap vermedin, sahiden profesor mu? Sen kac yasindasin ve ilk evliligin mi?
Senin egitim duzeyin nedir, meslegin var mi?evetcanim baci diyen kadin buldu 30 un uzerindeyim adam da 40 larda evet profesor akademisyn
evet var egitimim benim de maasli.isim varSenin egitim duzeyin nedir, meslegin var mi?
Adam narsist gibi geldi bana..
Cevap verme şeklin hala eşin olan birinden yabancı gibi bahsetmen ne kadar kopuk olduğunuzu gösteriyor.evetcanim baci diyen kadin buldu 30 un uzerindeyim adam da 40 larda evet profesor akademisyn
Kimseden sevgi dilenmeyin çünkü kimse dilencilere değer vermez diye bir söz var. Biraz ağır olsa da çok severim bu sözü. Siz sırf karşı tarafa kendinizi sevdirmek için tüm fedakarlıkları yapmışsınız ve bu yaptıklarınız karşı tarafın gözünde göreviniz haline gelmiş. Eşininiz tavrı net ve siz buna rağmen beklentiye girip hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Dilerim kendi değerinizi bir gün anlarsınız.kizlar oncelikle hepinizden ozur diliyorum buraya Allahin her gunu konu actigim icin ama ben artik yol ayrimindayim.bugun cikip ev aricaz cumaya kadar da tasiniyorum 4 eylulde zaten mahkeme var.
cok.yorgunum gece uyuyorum bebek ev isleri bilen bilir bitiriyor insani.yattim uyudum ben uyurken yagmur yagmiyordu.gece saat 12 olmus beni kaldiriyor kallk kalk balkondaki camasirlari topla yagmur yagiyor kalktim topladim salak gibi ama sonradan oyle zoruma gitti ki...ben haftasonu pazar market alisverisini kendim yaptigim gibi bana bebegi de gotur ben uyucam diyor ve bebegi de goturuyorum alisverise arabayi alip.
dun konustuk beni seviyor musun dedim yok sevmiyorum dedi sonra kivirmaya basladi sevgi gorecelidir asamalari vardir falan demeye basladi.kizlar neden boyle.soyluyor?sevmem icin karsidaki.cabalamali fedakarlik gormeliyim.diyor ve ben salak gibi surekli biseyler yapiyordum beni sevsin butunleselim diye vss.
dun zaten ben cumaya kadsr tasinivam deidm evlenirken ben buna altin vermistim 120 gr.onlari istemiyorum esyalari alicma dedim tamam halilar perdeler kalsin digerlerini gotur dedi.
bir yandan da soyle.dusunuyorum yanlis anlamayin kesinlikle bosanmak istiyorum ama bu adam profesor.ve ben aptal kafam.bunu cok yucelttim soyle harikasin boyle harikasin gelin agzima tukurun haklsiniz.acaba onu birakayacagimi mi dusunuyor?ben sizlere gelismeleri yazicam.ama en gec cumaya ev tutulmus olacak Allahin izniyle ve ben pazartesi yeni evimde gozumu acicam.degerli objektif yorumlarinizi bekliyorum
Arkadaşım, sana değer vermediği en baştan belliymiş. Niye bile bile gittin evlendin, yaşın kaç ki?dugunumuz olmadi sadwce nikah gelinlik bile giymedim iatemistim ama giymeyi..kendi basina giy foto cektir ben.damatlik.giymem dedi.
ilk karisi buna maddi olrak iyi darbe vurmus.altin alacak parasi yoktu.yuzugu bile gumus aldik
profesör akademisyen ama eşi eş değil hizmetçi görüyorevetcanim baci diyen kadin buldu 30 un uzerindeyim adam da 40 larda evet profesor akademisyn
aynen oyle aynen dedigin gibi ama para da istiyor acikcasi parali olmasini da ister karisininprofesör akademisyen ama eşi eş değil hizmetçi görüyor
yemek temizlik ütü yapsın canı istediğinde de seks
yazıklar olsun diyorum
Bazı insanları anlamak imkansızHala aynı evde o adamla ne yapmaya çalıştığını bir anlayamadım konu sahibinin çoktan tuttuğu gibi kapı önüne koyması lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?