saat gecenin 12 si yagmur yagiyor kalk camasirlari topla...

2 kadın mı buyuk konusmak ıstemem ama allah basuma ve kımsnen basına vermesın oyle bısey. Yav 1 nısan atana bıle hangınızde sorun vardıda nısan attın dıye sorguluyoruz. 2 evlılık yapan bı adam demeekki pek sorunluymıs. Keske ıyıcebı tanısaydın arastırsaydın allah sbaırlar versn

iki kadon degil ya sadece 1.kadindan bosanmis benden once benimle iki olacak

3.yu evlenmek.istiyor.ev islerini yapsin bana.hizmet etsin baska.bisey istemiyorum diyor.

Konu sahibi öyle yazmıştı bir konuda

3.yu evlenmek.istiyor.ev islerini yapsin bana.hizmet etsin baska.bisey istemiyorum diyor.
Bunun icin evlenmesine gerek yok; ev isleri yapan yardimci bi cok insan var.. Sevgi, aşk, sevdiği insanla hayati paylasmak, cinsellik yasamak gibi beklentisi yoksa evlilikten, kimsenin basini yakmasin yeniden.. Bu ne bencillik, ne hadsizliktir!

Bunun icin evlenmesine gerek yok; ev isleri yapan yardimci bi cok insan var.. Sevgi, aşk, sevdiği insanla hayati paylasmak, cinsellik yasamak gibi beklentisi yoksa evlilikten, kimsenin basini yakmasin yeniden.. Bu ne bencillik, ne hadsizliktir!
yok canim senin dedigin gibi beklentileri yok

Dedigim gibi, evlenmesin o zaman, yardimci çalıştırsın ev isleri icin.. Bencil, hadsiz, utanmaz herif..
Sana baci baci diyen kadin mi bulmustu bunu? Cevap vermedin, sahiden profesor mu? Sen kac yasindasin ve ilk evliligin mi?
evetcanim baci diyen kadin buldu 30 un uzerindeyim adam da 40 larda evet profesor akademisyn

Boşanıyorsun artık varmı ötesi? Sen sanırım hala bir umut bekliyorsun ama kabullen,adamda ne saygı var nede sevgi. Hayır anlamadığım aynı evde olabilirsiniz ama boşanma aşamasındaki biri gibi hiç davranmıyorsun. Sen o adama bukadar yüz vermesen belkide şimdi peşinden o koşuyordu. Al her eşyanı tut evini git çocuğunla huzurla yaşa. Artık adam hapşırdı,öksürdü napayım konularına takılmayıda bırak..!

Daha fazla evliliğiniz için çırpınmayın bitmiş düzeltemezsiniz kendinizi yıpratmayın lütfen onsuz daha huzurlu olucaksınızdır bakın hayatınıza murlu olun iç kimse sizden önemli değil.

Adamın ilk karısı ne iyi yapmış, adama altın alacak para bile bırakmamış.
Demek ki kadını nasıl mağdur etti ki kadın iyi bı had bildirmiş.
Hep derim boşanmış bı kadınla evlenilir ama adamla 20 kere düşünmek gerek.
Birde kurduğu pskilojik baskıya bak, 3 ye evlenecek ama evleneceği kadın hizmetçi statüsünde olacakmış.
Profesör olsa ne yazar hademe olsa ne yazar insan olmadıktan sonra.
TV de bı avukat anlatmıştı, çok ünlü bı profesörle evli amelîyat hemşiresi bı bayan.
Adam kadının tüm parasını alıp harcayıp kendi parasiyla mülk alıyormuş. Kadın parasını istediğinde kolunu bilekle omuz arasındaki iç kısım etini nesterle kesip dikermiş.
Bir kadın bu zalimliğe katlanırsa adamlar tabi neler yapmaz ki...
Birde hala beni seviyormusunuz diye soruyorsun ben çok şaşırdım size...

Kimseden sevgi dilenmeyin çünkü kimse dilencilere değer vermez diye bir söz var. Biraz ağır olsa da çok severim bu sözü. Siz sırf karşı tarafa kendinizi sevdirmek için tüm fedakarlıkları yapmışsınız ve bu yaptıklarınız karşı tarafın gözünde göreviniz haline gelmiş. Eşininiz tavrı net ve siz buna rağmen beklentiye girip hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Dilerim kendi değerinizi bir gün anlarsınız.

dugunumuz olmadi sadwce nikah gelinlik bile giymedim iatemistim ama giymeyi..kendi basina giy foto cektir ben.damatlik.giymem dedi.
ilk karisi buna maddi olrak iyi darbe vurmus.altin alacak parasi yoktu.yuzugu bile gumus aldik
Arkadaşım, sana değer vermediği en baştan belliymiş. Niye bile bile gittin evlendin, yaşın kaç ki?

Hala acaba seviyor, birgün sever mi diye ömrünü yeme. Adam belli ki bir tek kendini seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…