Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemlerin evide cok ruzgarli havada sallanirdi onlarda 10. Kat bise olmadi simdiye kadar.asiri siddetli ruzgarda bnde cok korkardim ev yikilacak diye siz onleminizi alin bi baktirin ama saglammi degilmi diyeKızlar şu an yaklaşık 50/54 km hızla esen bir rüzgar var 7. Kattayız bildiğiniz sallanıyor .. binamız yeni. Var mı bileğisin deneyimi fikri olan ?
Bende demin sigara içmeye çıktım.2 nefes cekebıldım.Acayıp ruzgar varKızlar şu an yaklaşık 50/54 km hızla esen bir rüzgar var 7. Kattayız bildiğiniz sallanıyor .. binamız yeni. Var mı bileğisin deneyimi fikri olan ?
O depremde geçerli. Beton bir yapının rüzgarda sallanmasından bahsediliyor burda.Sallanmasi iti bir sey. Esneme payi var demek ki.
Ayni sey. Beton hava gecirir cunku. Hava gecirgenligi oldugu icinde esnemesi normaldir. Yeni yapilan binalar daha hafif ve kolonlari daha ince, mesafeli yapiliyor. Eskiler daha az sallaniyor bu sebeple.O depremde geçerli. Beton bir yapının rüzgarda sallanmasından bahsediliyor burda.
Ben de antaly dayim 42 km hiz gosteriyor, balkondaki masayi ucuruyordu neredeyse. Sabaha biter insallah.Antalyadayim bende fırtına ve çok şiddetli yağış var neredeyse panjurlari söküp goturucek karşı sitede ki bir komşunun panjuru çıktı rüzgarın şiddetinden uyuyamiyorum bende
Ben ilcesindeyim döşemealtında evet çok şiddetli rüzgar ve durmak bilmedi de bugün haberlere baktim içim yandi dışarısı böyle bilmiyorum ne olucak inşallah biter sabahaBen de antaly dayim 42 km hiz gosteriyor, balkondaki masayi ucuruyordu neredeyse. Sabaha biter insallah.