• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüzgardan evi sallanan var mı

Kızlar şu an yaklaşık 50/54 km hızla esen bir rüzgar var 7. Kattayız bildiğiniz sallanıyor .. binamız yeni. Var mı bileğisin deneyimi fikri olan ?
Annemlerin evide cok ruzgarli havada sallanirdi onlarda 10. Kat bise olmadi simdiye kadar.asiri siddetli ruzgarda bnde cok korkardim ev yikilacak diye siz onleminizi alin bi baktirin ama saglammi degilmi diye

Kızlar şu an yaklaşık 50/54 km hızla esen bir rüzgar var 7. Kattayız bildiğiniz sallanıyor .. binamız yeni. Var mı bileğisin deneyimi fikri olan ?
Bende demin sigara içmeye çıktım.2 nefes cekebıldım.Acayıp ruzgar var

Aynı şeyi bursa'da bugun ben de hissettim yalnız değilmişim. Akşam 7 gibi fırtına çıktı. 2.kat ama 3.kat yüksekliğinde. Rüzgar estikçe sarsildım oturduğum yerde. Bizim de bina yeni 2.5 yıllık ve gayet sağlam bir site olarak bilinir. Biz de saşırdık

Şuan bende rüzgar sesinden uyuyamiyorum acayip sesler geliyor sallanıyor hissi oluyor 3 katli bizim...yuksek katli binalarda rüzgar yükü hesaplanarak statik yapılıyor..hersey kuralına göre ve projesine göre yapıldıysa korkacak bi durum yok ne rüzgar ne deprem bisey yapmaz ..amaaa aması var işte

O depremde geçerli. Beton bir yapının rüzgarda sallanmasından bahsediliyor burda.
Ayni sey. Beton hava gecirir cunku. Hava gecirgenligi oldugu icinde esnemesi normaldir. Yeni yapilan binalar daha hafif ve kolonlari daha ince, mesafeli yapiliyor. Eskiler daha az sallaniyor bu sebeple.

Antalyadayim bende fırtına ve çok şiddetli yağış var neredeyse panjurlari söküp goturucek karşı sitede ki bir komşunun panjuru çıktı rüzgarın şiddetinden uyuyamiyorum bende
Ben de antaly dayim 42 km hiz gosteriyor, balkondaki masayi ucuruyordu neredeyse. Sabaha biter insallah.

Ben de antaly dayim 42 km hiz gosteriyor, balkondaki masayi ucuruyordu neredeyse. Sabaha biter insallah.
Ben ilcesindeyim döşemealtında evet çok şiddetli rüzgar ve durmak bilmedi de bugün haberlere baktim içim yandi dışarısı böyle bilmiyorum ne olucak inşallah biter sabaha

Back
X