- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
- Konu Sahibi Muserref20
-
bende gormustm senin gibi hem kendimi hem arkadsimi goruyodm.hatta arkadasmn kadnı yamuktu ruyamda.o ay hamile kaldim ama kimyasalmis.aklima geldikce tuhaf oluyrm korkuyrm ruya gormeyeBen de görmüştüm rüyamda ve hemen o sabah hamile olduğumu ogrenmistim kız kardeşimde görmüştü beni hamile olarak ama bebegimi kaybettim kismet simdi rüyamda bile göremiyorum. Ama inanıyorum çünkü çoğu kişi bu şekilde rüyasında görüyor
Canım ben gördüm ama hamile olarak değil.yorumlayan arkadaş sen hamilesin dedi.ve insanlar beni rüyalarında görmüşler hep o şekilde duydum.ben rüyalara her zaman inanıyorum.erkek bebek görüyorum hep rüyamda dur bakalım hayırlısı canım.Arkadaşlar ben iki çocuğuma da hamile kalmadan önce rüyamda gördüm ve rüyalara inancım arttı.
Siz de hamile olduğunuzu rüyanızda gördünüz mü :)
Evet insan korkuyor ben Bebeğimi kaybetmeden önce de rüyamda doğum yaptığımı ve başımda iki doktor olduğunu görmüştüm arkadaşım ve eşinin benimle hastahaneye geldiğini kendi eşimin gelemediğini görmüştüm arkadaşıma anlatmıştım rüyamı sonra kürtaj olurken aynı rüyamda olduğu gibi iki doktor başımda vardı arkadaşım ve eşi geldi benim eşim gelemedi arkadaşım kendisi bana rüyan çıktı inanamıyorum tüyleri m diken diken oldu demişti muhtemelen bebeğin kalp atışları durduğu gün ben o rüyayı görmüştüm. Bilmiyorum nasıl bir şey ama oluyor iştebende gormustm senin gibi hem kendimi hem arkadsimi goruyodm.hatta arkadasmn kadnı yamuktu ruyamda.o ay hamile kaldim ama kimyasalmis.aklima geldikce tuhaf oluyrm korkuyrm ruya gormeye
aynen cok urkutucu gecmis olsun canim.malummu oluyo bize artk bilmiyrm allah bidaha yasatmasinEvet insan korkuyor ben Bebeğimi kaybetmeden önce de rüyamda doğum yaptığımı ve başımda iki doktor olduğunu görmüştüm arkadaşım ve eşinin benimle hastahaneye geldiğini kendi eşimin gelemediğini görmüştüm arkadaşıma anlatmıştım rüyamı sonra kürtaj olurken aynı rüyamda olduğu gibi iki doktor başımda vardı arkadaşım ve eşi geldi benim eşim gelemedi arkadaşım kendisi bana rüyan çıktı inanamıyorum tüyleri m diken diken oldu demişti muhtemelen bebeğin kalp atışları durduğu gün ben o rüyayı görmüştüm. Bilmiyorum nasıl bir şey ama oluyor işte
Amin canım cumlemize inşallah allah sana da tekrar sağlıklı bir gebelik kısmet eder insallahaynen cok urkutucu gecmis olsun canim.malummu oluyo bize artk bilmiyrm allah bidaha yasatmasin
amin canim cümlemize insallah tum bekleyenlereAmin canım cumlemize inşallah allah sana da tekrar sağlıklı bir gebelik kısmet eder insallah
İnşallah hamişizdir canım haber ver adet olursan yasa hamileysenAdetim geçmeden önce annem görmüş. Bende adetim 1 gün geçtiği zaman ikiz sarışın erkek bebekler gördüm ama teyzemin kızınındı. Test yaptım negatif. Daha sonrada ruyamda ust ustte 10 test yaptım hep çifti. Dün adetim5 gun gecikince test yaptım yine negatif :)) halada adet olmadım. Hayırlısı artik :)
İnşallah veririm canim sende haber ver :)İnşallah hamişizdir canım haber ver adet olursan yasa hamileysen
Tamam canım şuan anlamsız bi şekilde midem bulanmaya başladı ilk defa oluyo böyle :))İnşallah veririm canim sende haber ver :)
Benimde bulaniyo ama piskolojik sanırim. Çünkü bulantılar erken dönemde nadiren çıkarmış :)Tamam canım şuan anlamsız bi şekilde midem bulanmaya başladı ilk defa oluyo böyle :))
Canim neden bilmiorum ama sanki senin kızın olucak gibi hissettim bian seni tanımıyorum ama nedeninde bilmiorum içine bian öğle bişey geldi ve yazmak istedimEvet bnde gördüm üç dört gün sonrada hamile olduğumu öğrendim rüyamda kırmızı kadife bi elbise giymiştim bana hamilesin diyorlardı bnde karnıma bakıp bakıp duruyordum
İlk gebeliğimde böyle olmuştu daha adetim geçmeden bünyem zayıf heralde yada bilmiyorum ateşimde çıktı ablam veremiyorumBenimde bulaniyo ama piskolojik sanırim. Çünkü bulantılar erken dönemde nadiren çıkarmış :)
İnsallah benimde rüyam çıkar 9 sene sonra süpriz le gelrirHamile olduğumu değil ama bir akrabamızın bebeğini görmüştüm. Anne babası karşımda oturuyordu bebek benim yanımda ayakta duruyordu erkek. Bir tek bezi vardı. Okadar içten gülümsüyordu ki bana içim huzur dolmuştu. Ve eşimle dalgasını yaptık hamileymişim bir de diye. 3-4 hafta ya geçti ya geçmedi hamile olduğumu öğrendim
İnşallah duaların dileklerin kabul olsun. Allah isteyen herkese versin. Güzel haberler verirsin burda umarımİnsallah benimde rüyam çıkar 9 sene sonra süpriz le gelrir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?