- 4 Ocak 2017
- 219
- 137
- 33
- 31
- Konu Sahibi Muserref20
-
Rabbim o melekleri rüyamızda hissettiriyor biz bihaberken :)Ben :) ruyamda beyaz kundakta erkek bebek verıyolardı kucagıma. Hamıle oldugumu ogrendım. :)
Umarım hamilesindir canım, ne gibi belirtiler var kiAma daha adetime 6 gün var hayırlısı bakalım birkaç belirti var ama hayırlısı
Umarım hamilesindir canım, ne gibi belirtiler var ki
KizzzzzzBende rüyamda gebelik testi ikinci çizgiyi gördüm ama inanmadım rüyamda bile
Kizzzzzzbi ay bende pozitif test gördüm rüyamda bak hamile ciktm darısı snaa. Birde uç dört gün önce de hamileymisim cinsiyet öğrenmeye gidiyoruz ve monitörde pipi vardı çok güldüm sbah kendime sadece pipi vardı :)
Bende gecen ay gördüm ama adet oldum bakalim bu ay neler olacakArkadaşlar ben iki çocuğuma da hamile kalmadan önce rüyamda gördüm ve rüyalara inancım arttı.
Siz de hamile olduğunuzu rüyanızda gördünüz mü :)
Ben yeni evliyim senin gibi umutsuzum ama bukadarda salma kendini zamani var de canim moral cok onemliBen de bu ay rüyamda çift cizgi gördüm ama sanırım ancak rüyamda görürüm
Canım benim 13. Ayım korunmadan gecenBen yeni evliyim senin gibi umutsuzum ama bukadarda salma kendini zamani var de canim moral cok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?