Rüyasında hamile olduğunu görüp hamile olan var mı :)

Canısı okudum burayı ve aklıma sen geldin :)) düşünüyorum hâlâ ben o rüyayı gördüm mü gerçekten komik ama çok kısacıktı :) şimdilik bilinç altı diyorum :)
Yahu ruyanda hamile oldugunu gorup bana niye yoruyorsun:) ben kendi ruyami gordum kendim sen kendine baksana:):) hele bir o cift cizgiyi gorelim bu hafta insallah:) bak nasil cikarmis ruyalar:)

Arkadaşlar ben iki çocuğuma da hamile kalmadan önce rüyamda gördüm ve rüyalara inancım arttı.
Siz de hamile olduğunuzu rüyanızda gördünüz mü :)
Bn iş arkasdaşım çocuk istiodu onu gördüm rüyamda iki gün sonra kendi hamileliğimi öğrendim ters oldu :anneadayı:

Kesinlikle buna çok inanıyorum banada rüyamda pembe kundak içinde kız çocuğu vermişlerdi hemen sonrasında hamile olduğumu öğrendim

KIzlar bende hamile kaldığım ay adetime dört gün varken rüyamda gebelik testi yapıyorum çift çizgi çıkıyor hamileyim diyorum ve gerçekten adet olmadım test yaptım hamileyim

Ben eylülde bir rüya görmüştüm doğum yapıyordum 14 eylüldü tarih ve bir oğlum oluyordu. Sancılarına kadar o kadar gercekti ki.. Uyanıp bebeğim nerde diye panik yaşamıştım..

Şimdi 8+4 haftalık hamileyim ve hersey yolunda giderse eylülde doğum yapacağım.. Cinsiyeti henüz bilmiyorum tabi bir de o da çıkarsa gercekten herkese anlatacağım bir hikayem var :))

Kızlar merhaba konuyu hortlatayım dedim ben bir rüya gördüm dün eşim bana rüyamda gülerek sen hamilesin diyordu ben de şaşırdım nerden anladin dedim ve külodumda sarı leke akıntı gördüm bunlar rüyada.😁 bu ay ilk denememizdi bakalim hayirlisi ne zaman gelirse zamanım bol daha

Back
X