- 28 Ocak 2017
- 727
- 577
- 53
- Konu Sahibi Muserref20
-
İnsAllah olur canım benm ya benm de bat yarın bakalmCanm ben gecen haftalarda silik cizgi ve kucgimda cocuk vardi birde hamileydim 8 gun var bakalm ckarsa inanrm ruyalar dogrulari gosterdgni
İns olmazsn bebis sahibi oluruz :)İnsAllah olur canım benm ya benm de bat yarın bakalm
Ahhh canım benimmmm insAllahhhhh ya Yarabbim tüm isteyenlereeeeeİns olmazsn bebis sahibi oluruz :)
Canm bole soledn icime ümit olustu bende gorsum testi hemde silikti 8 gun var ins ckar ya:)Kizzzzzzbi ay bende pozitif test gördüm rüyamda bak hamile ciktm darısı snaa. Birde uç dört gün önce de hamileymisim cinsiyet öğrenmeye gidiyoruz ve monitörde pipi vardı çok güldüm sbah kendime sadece pipi vardı :)
Amin canm aminAhhh canım benimmmm insAllahhhhh ya Yarabbim tüm isteyenlereeeee
Bekle bekle en iyisi sabır edip beklemek. İnslh vardırAyy inşallah canım :) test aldım ama yapmaya korkuyom erken diye ya beklicem inşallah bekleyebilirim ya
İnslh çıkar rüyan canm hatta rüyamda gördüm sabah esimde dedi ki snin yüzün guzellesti hamilesin bu ay dedi bnde dedm ki aa bnde rüyamda pozitif test gördüm gece dedim esimde senin rüyalar cikiyo genelde dedi hemen gitti test aldı geldi daha adete 4 gün vardı negatf çıktı çok üzülmüştm ama adet birgün gecnce yaptm pozitf :))))Canm bole soledn icime ümit olustu bende gorsum testi hemde silikti 8 gun var ins ckar ya:)
Oo supermis eş hissedyor cnm cidden erkek cocgn olck galiba. Sevndm :) bende hamile test yaptgmi gordm cnm ins benimkide senn gbi ckar bende erkendn yapmcm gectgnde yapcm :)İnslh çıkar rüyan canm hatta rüyamda gördüm sabah esimde dedi ki snin yüzün guzellesti hamilesin bu ay dedi bnde dedm ki aa bnde rüyamda pozitif test gördüm gece dedim esimde senin rüyalar cikiyo genelde dedi hemen gitti test aldı geldi daha adete 4 gün vardı negatf çıktı çok üzülmüştm ama adet birgün gecnce yaptm pozitf :))))
Hayırlısı olsun canım Rabbim nasip etsinSol kasıkta 3 gündür ince ince barmalar bel ağrısı bide sık idrara çıkıyom bakalım test aldım 2-3 gün kala yapacam testi
Çok sevindim cnm senin adına :)İnslh çıkar rüyan canm hatta rüyamda gördüm sabah esimde dedi ki snin yüzün guzellesti hamilesin bu ay dedi bnde dedm ki aa bnde rüyamda pozitif test gördüm gece dedim esimde senin rüyalar cikiyo genelde dedi hemen gitti test aldı geldi daha adete 4 gün vardı negatf çıktı çok üzülmüştm ama adet birgün gecnce yaptm pozitf :))))
Öyle düşünme cnm hiç aklında yokken bş de öğreniyorsun ki hamilesinBen de bu ay rüyamda çift cizgi gördüm ama sanırım ancak rüyamda görürüm
Çok sağol canm .Çok sevindim cnm senin adına :)
Bilinçaltında sürekli bebek varsa sürekli aynı rüyayı görmen normal. Benim aklımda hiç bebek yokken rüyasını gördüm ve bş süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Rabbim müjdeliyor bence ama illa rüyayı görür görmez de hamile kalacaksın diye bişey yok, demekki zamanı varBen her ay goruyorum her ay hüsran
Olmuyor diye stres yapmak da hamileliği engelliyo canım sıkma kendiniBende çok taktigimdan herhalde bebek çok görüyorum ama ilk defa çok net yüzünü gördüm kızım olmuş Allah hayırlara çıkarsın.aslında regl de gecikti ama testte yapıyorum negatif..
Canım benim aklımda olmama gibi bi durumum olamıyo malesefÖyle düşünme cnm hiç aklında yokken bş de öğreniyorsun ki hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?