Rüyasında hamile olduğunu görüp hamile olan var mı :)

Canm bole soledn icime ümit olustu bende gorsum testi hemde silikti 8 gun var ins ckar ya:)

Canm bole soledn icime ümit olustu bende gorsum testi hemde silikti 8 gun var ins ckar ya:)
İnslh çıkar rüyan canm hatta rüyamda gördüm sabah esimde dedi ki snin yüzün guzellesti hamilesin bu ay dedi bnde dedm ki aa bnde rüyamda pozitif test gördüm gece dedim esimde senin rüyalar cikiyo genelde dedi hemen gitti test aldı geldi daha adete 4 gün vardı negatf çıktı çok üzülmüştm ama adet birgün gecnce yaptm pozitf :))))

Oo supermis eş hissedyor cnm cidden erkek cocgn olck galiba. Sevndm :) bende hamile test yaptgmi gordm cnm ins benimkide senn gbi ckar bende erkendn yapmcm gectgnde yapcm :)

Kizlar ben kasimda ayagim icin doktora gitmistim hamile oldugumu ogrencim eve geldim annem aradi dun seni rüyamda gördüm hamileydin dedi sok oldum yok falan dedim inanmadi biliyorum ben hamilesin dedi sonra kimyasal oldu dusurdum bebegimi gecen ayda adetime bir hafta kala asiri mide bulantim vardi kasiklarimda belimde ve basimda agri acaba gene hamilemiyim diyordum ruyamda bi bebek verdiler yeni dogurmusum sonra emzirdim onu bana bakip guluyordu derken tam gununde once kahve sonra pembe lekem geldi ertesi gunde adet oldum toplamda 4 gun surdu simdi adetime bir jafta var hicbir belirti yok

Çok sevindim cnm senin adına :)

Ben her ay goruyorum her ay hüsran

Ben her ay goruyorum her ay hüsran
Bilinçaltında sürekli bebek varsa sürekli aynı rüyayı görmen normal. Benim aklımda hiç bebek yokken rüyasını gördüm ve bş süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Rabbim müjdeliyor bence ama illa rüyayı görür görmez de hamile kalacaksın diye bişey yok, demekki zamanı var

Bende çok taktigimdan herhalde bebek çok görüyorum ama ilk defa çok net yüzünü gördüm kızım olmuş Allah hayırlara çıkarsın.aslında regl de gecikti ama testte yapıyorum negatif..

Bende çok taktigimdan herhalde bebek çok görüyorum ama ilk defa çok net yüzünü gördüm kızım olmuş Allah hayırlara çıkarsın.aslında regl de gecikti ama testte yapıyorum negatif..
Olmuyor diye stres yapmak da hamileliği engelliyo canım sıkma kendini

Ben de gordum esimle balkondaydik mandalina agaci vardi ben mandalinayi butun olarak esimde tanelerini aliyordu yiyoduk yanimizdada bebisimiz vardi:)

Sürekli görüyorum ama hamile olmuyorum. Kendimi test yaptırırken, kusarken filan görüyorum, ya da karnım şişmiş gibi oluyorum uyanıyorum elim karnımda. Hep psikolojik benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…