Rüyasında hamile olduğunu görüp hamile olan var mı :)

Bende hamileliğimi öğrenmeden yani adet tarihim gelmeden 1 hafta önce filan rüyamda gördüm, karnım kocamandı ve doğum yapıyordum sonra bebeği kucağıma alıyordum. Göğsüm dolmuştu bembeyaz süt geliyordu. Ve adet tarihim geldiğinde adet olmadım hamileymişiim:anneadayı:
Canm bende hamile oldugumu kucagmda bebek oldgnu gordm bat beklyrm ins benim de senn gbi ckar rüyamda amin:) hayrlisi olsun canm senn icin

:anne:Bende Doğum yapmıştım ama bebek çok çirkin zayıfta emziriyorudum tam uyandım .Bakalım benim ki de psikolojik olabilir

Evet bnde gördüm üç dört gün sonrada hamile olduğumu öğrendim rüyamda kırmızı kadife bi elbise giymiştim bana hamilesin diyorlardı bnde karnıma bakıp bakıp duruyordum
Adaşım hayrlisi olsun senn icin ins benimde rüya tutar :)

Ben :) adetliyken bi rüya gördüm, benim bebeğim olmuş ve erkekti, aynı erkek kardeşime benziyordu. Hatta uyanınca eşime ben bu ay hamile kalırsam bizim oğlumuz olacak sanırım demiştim. Ve o ay hamile kalmışım hiç beklemiyoken :) sonrada hep rüyalarımda oğlum oluyodu, cinsiyet öğrenmeden bi gün önce kucağımda bi kız çocuğu vardı, kolunda bilezik vardı. Ertesi gün gittim kızımız olacağını öğrendim :) şükürler olsun şimdi zümramızı bekliyoruz :)

Ben de görmüştüm rüyamda ve hemen o sabah hamile olduğumu ogrenmistim kız kardeşimde görmüştü beni hamile olarak ama bebegimi kaybettim kismet simdi rüyamda bile göremiyorum. Ama inanıyorum çünkü çoğu kişi bu şekilde rüyasında görüyor

ben cok grdum hamıleyken emzırırken falan ama olmadı uc bucuk yıkdır olmuyo sanırım benım ruyalarım bılıncaltıydı

Hamileydim 9 haftalik filan ve ruyamda bebegimin oldugunu kan bosaldigini gordum korkuyla uyandim ama hic cikmaz ruyalarim paniklemedim 3 gun sonra bebegimin ruyayi gordugum gece kalbinin durdugunu ogrendim.

1-2 hafta once ruyamda hamile oldugumu gordum kimse bana bir is yaptirmiyor sen elleme agir kaldirma felan diyor. Bu aksam test yaptim pozitif cikti:) hadi hayirlisi bakalim:) kan testi ne diyecek

Back
X