- 4 Ocak 2017
- 219
- 137
- 33
- 31
- Konu Sahibi Muserref20
Yani ummadığın hamile kalamam dediğin bi zamanda sürpriz yapıyorCanım benim aklımda olmama gibi bi durumum olamıyo malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ummadığın hamile kalamam dediğin bi zamanda sürpriz yapıyorCanım benim aklımda olmama gibi bi durumum olamıyo malesef
Hic gittinmi doktora belki esinde sikinti var kendini suclama canim yaaCanım benim 13. Ayım korunmadan gecen![]()
Canm bende hamile oldugumu kucagmda bebek oldgnu gordm bat beklyrm ins benim de senn gbi ckar rüyamda amin:) hayrlisi olsun canm senn icinBende hamileliğimi öğrenmeden yani adet tarihim gelmeden 1 hafta önce filan rüyamda gördüm, karnım kocamandı ve doğum yapıyordum sonra bebeği kucağıma alıyordum. Göğsüm dolmuştu bembeyaz süt geliyordu. Ve adet tarihim geldiğinde adet olmadım hamileymişiim![]()
Adaşım hayrlisi olsun senn icin ins benimde rüya tutar :)Evet bnde gördüm üç dört gün sonrada hamile olduğumu öğrendim rüyamda kırmızı kadife bi elbise giymiştim bana hamilesin diyorlardı bnde karnıma bakıp bakıp duruyordum
İnşallah canım. Rabbim seni bu güzel rüyayla müjdelemiş olsunCanm bende hamile oldugumu kucagmda bebek oldgnu gordm bat beklyrm ins benim de senn gbi ckar rüyamda amin:) hayrlisi olsun canm senn icin
Amin insİnşallah canım. Rabbim seni bu güzel rüyayla müjdelemiş olsun
Saol cnm bnm inşanlah sende alırsın bu güzel haberi rabbim isteyen herkese yaşatsınAdaşım hayrlisi olsun senn icin ins benimde rüya tutar :)
Amin canm insSaol cnm bnm inşanlah sende alırsın bu güzel haberi rabbim isteyen herkese yaşatsın![]()