rüyamda görsem inanmazdım ama aldatıldımmm

merhaba kızlar evet başlıkta okuduğunuz gibi aldatıldımm bende
ben 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında bi kızım var 31 haftalıkta hamileyim birde oğlum olacak nasipse

dün kızım babasının tabletini getirdi video bakmak için hep çocuk videoları izler ondan bende tamam dedim
açtım bi süre sonra sıkıldı kapattı bende benim tabletin şarjı bitince onu aldım o arada ablam aradı yeğenimin
resimlerini koymuş faceye bak dedi yurdışında ablamda o yüzden bende elimde eşimin tableti varya ordan
giriym dedim faceye baktım kendininki açık kapatmıym buradan bakıym dedim açtım eşimin facesini
baktım bildiri var hayatta bakmam bildirilerine mesajlarına falan ama o an duramadım kimden gelmiş diye açtımm
bir kadın g........n ismi eşimle arkadaş olmak istiyo ama daha önce konuşulmuş bu kadınla ve engellenmiş
yeniden arkadaş olmak istiyor kadın aklıma şüphe düştüü ...

mesajlarını açtım baktım onunla yazışma var açtım ve hayatımın en büyük şokunu yaşadım yazışma şöylee
g...n merhaba nasılsın
eşim teşekkürler sen nasılsın bu arada gözlerine bayıldımm
g...n teşekkür ederimm
eşim rica ederim eger huyunda gözlerin gibi güzelse benim için on numarasın
g...n inşallah beğenirsin canım
eşim inşallah neyse ben çıkıyorum şimdi yola çıkıcam sonra görüşürüz

bu yazışma olduğunda eşim şehir dışında ve bu yazışmadan bi saat sonra bana attığı mesajj
aşkım seni çokk özledim yola çıkyorum şimdi seni çokkk seviyorum iyi gecelerr muckk

şuan dünya başıma yıkılmış durumda benim dünyada en çok güvendiğim insan eşim rüyamda görsem
beni aldatacağını kabus der geçerdim ama bunu bana çocuklarımıza nasıl yapar kii aklım almıyor
hem böle beni aldatması için aramızda herhangi bi sorun bi problem hiç bişey olmadı tam her evlilikte olan şeyler
olurdu ama öle ciddi bişeyde olmadı

kendisini çağırdım dün hemen eve mesajı okuduktan sonra bana ilk dediği şey şuu neden tabletimi karıştırıp
faceme girdin sonrada dediki beni üzdüğün bi anda gaflete kapılıp yaptım şehir dışındaydım onunla yüzyüze
bile görüşmedim sonrada konuşmadım engelledim zaten dedi ve konuyu kapattı ama yüzünde şu ifade vardı
ayağını denk al bu sana bu uyarı beni üzersen falan yeniden yaparım eşmin benle ilgili üzüldüğü tek
şey daha öncede paylaşmıştım sizinle eski konularımda
tek başına sürekli annesi gile gitmek istemesi benimde hayır yada bende gelirim yada sende tek başına gidemezsin demem

şimdi bana boşan ayrıl diyeceksiniz biliyorum haklısınız ama yapamam boşanamam benim ailem yurtdışında
annemle babamda ayrı babam bizi 5 yıldır ne arar nede sorar annem evli erkek kardeşimle kalıyoo
benim şuan yurtdışında oturumum yokk 3 ayda bir giriş çıkış yapmadığım için yandı ben şimdi ayrılsam teyzemin yanına
gidebilirim burada benim iki çocuğum var teyzemde dul maaşıyla geçiniyo benim doğumdan sonra hemen çalışma gibi
imkanımda yok haydi onları geçtim diyelim geçen sene bi ara ayrılmaya çalıştım eşimden bu aile konuları falan yüzünden
teyzeme gittim ben daha önce pskyatrıde yattığım için tanıdıkları vasıtasıyla o hastaneden rapor almış
bu hastanede yatmıştır pskoloji bozukluğu ve intihar girişiminden dolayı çocuğuna tek başına bakamaz o kapasitesi
yok diye teyzeme gittiğimin ikinci günü polislerle ve raporla gelip kızımı aldı benden bende en fazla kızıma 10 gün dayandım
sonra mecburiyetten geri geldimm şimdi ben gidersem yine çocuklarımı alacak elimden hemde ikisinide ben ne yaparım o zamann

o yüzden ayrılamaya cesaretim yokk ama böylede ne yapıcam ona nasıl davranıcam nasıl yüzyüze bakıp aynı yatağa giricezz
en önemlisi benim ona her baktığımda aklıma bunlar gelecek ve ondan nefret edicemm offf allahım çok çıkmazdayım bana yardımett
akşam ayrı odalarda yattık sabah erkenden de gitmişş işte yok bügün daha gelmedi eve

şimdi o eve geldiğinde ben ne yapmalıyım kızlar nasıl davranmalıyım bi akıl verin
yoksa birazdan kafayı yiycem düşün düşünn
Canım geçmiş olsun durumuna çok üzüldüm :KK43: Şu erkek milletine gerçekten güvenmeyeceksin. Benden sana nacizane tavsiye sabret, kocana yüz verme mesafe koy, kendini çocuklarına ver. Ne kadar zor olabilceğini tahmin edebiliyorum ama ayrılmak ta çözüm değil. Kocanla mesafeli bi ilişkin olsun, zamanla baktın düzelme var o zaman sen de eski haline dönersin. Allah herşeye şahit. Bu dünya 3 günlük. Aldatan kendine veriyor en büyük cezayı haberi yok. Ahirette peygamber efendimiz senin adına davacı olacak o kocandan hiç merak etme. Bunu düşün ve rahatla. Çocuklarınla ilgilen. İnşallah en kısa zamanda düzelir aranız. Ama şunu da demeden geçemeyeceğim bir kere yapan her daim yapmaya müsaittir. Kişilik meselesi. Sabretmekten başka çaren yok gibi geliyor bana. Allah yardımcın olsun.

evet canım bana savunmasını öle yaptı adam ayağını denk al yaptıgıma ses çıkarma yoksa daha
ilerisinide yaparım adama dünyayı dar edecemde canım ortada adam yok dün sabahtan beri kayıp
maalesef evet ben huzursuzluk geçimsizlik falan yaparsam hemen başka kadınların yanında alacakmış demekki soluğuu
insan azıcık yaptığından utanır adamda yokk buu
hep bana bi arkadaşının sevgilisine ev açtığını birde çocuklarının olduğunu adamın bi gün karısının
yanında bi gün sevgilisinin yanında olduğunu anlatır dururdu şimdi kendi kendime diyorumki acaba
kendidemi böle şeyler planlıyordu ağzımı arıyordu nasıl olsa maddı durumu iyi kendinin ee dışardada kadın çok
nasıl olsaa

yaaa benim eşimde sürekli bir arkadaşının dostuna ev açtığını. kızların olgun erkeklerden hoşlandığını fln söylüyor. anlam veremiyorum. saati saatine gelir. bana çocuğuna düşkün. teline bakarım. internet facebook bilmez. neye yorsam bilemedim.

bende ona aldatan kız arkadaşımdan bahsettim. pek bahsetmiyor şimdi. ama arada yine anlatıyo. yok iki kız bi erkek için saç başa girmiş fln. bir gün dertli dertli müzik çıktı. aaaah bu eski sevgilimle şarkımızdı onu çok sevmiştim demezmi. ben şoklarda

ben 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında bi kızım var 31 haftalıkta hamileyim birde oğlum olacak nasipse

dün kızım babasının tabletini getirdi video bakmak için hep çocuk videoları izler ondan bende tamam dedim
açtım bi süre sonra sıkıldı kapattı bende benim tabletin şarjı bitince onu aldım o arada ablam aradı yeğenimin
resimlerini koymuş faceye bak dedi yurdışında ablamda o yüzden bende elimde eşimin tableti varya ordan
giriym dedim faceye baktım kendininki açık kapatmıym buradan bakıym dedim açtım eşimin facesini
baktım bildiri var hayatta bakmam bildirilerine mesajlarına falan ama o an duramadım kimden gelmiş diye açtımm
bir kadın g........n ismi eşimle arkadaş olmak istiyo ama daha önce konuşulmuş bu kadınla ve engellenmiş

mesajlarını açtım baktım onunla yazışma var açtım ve hayatımın en büyük şokunu yaşadım yazışma şöylee
g...n merhaba nasılsın
g...n teşekkür ederimm

bu yazışma olduğunda eşim şehir dışında ve bu yazışmadan bi saat sonra bana attığı mesajj
aşkım seni çokk özledim yola çıkyorum şimdi seni çokkk seviyorum iyi gecelerr muckk

şuan dünya başıma yıkılmış durumda benim dünyada en çok güvendiğim insan eşim rüyamda görsem
beni aldatacağını kabus der geçerdim ama bunu bana çocuklarımıza nasıl yapar kii aklım almıyor
hem böle beni aldatması için aramızda herhangi bi sorun bi problem hiç bişey olmadı tam her evlilikte olan şeyler

kendisini çağırdım dün hemen eve mesajı okuduktan sonra bana ilk dediği şey şuu neden tabletimi karıştırıp
faceme girdin sonrada dediki beni üzdüğün bi anda gaflete kapılıp yaptım şehir dışındaydım onunla yüzyüze
bile görüşmedim sonrada konuşmadım engelledim zaten dedi ve konuyu kapattı ama yüzünde şu ifade vardı
ayağını denk al bu sana bu uyarı beni üzersen falan yeniden yaparım eşmin benle ilgili üzüldüğü tek
tek başına sürekli annesi gile gitmek istemesi benimde hayır yada bende gelirim yada sende tek başına gidemezsin demem

şimdi bana boşan ayrıl diyeceksiniz biliyorum haklısınız ama yapamam boşanamam benim ailem yurtdışında
annemle babamda ayrı babam bizi 5 yıldır ne arar nede sorar annem evli erkek kardeşimle kalıyoo
benim şuan yurtdışında oturumum yokk 3 ayda bir giriş çıkış yapmadığım için yandı ben şimdi ayrılsam teyzemin yanına
gidebilirim burada benim iki çocuğum var teyzemde dul maaşıyla geçiniyo benim doğumdan sonra hemen çalışma gibi
imkanımda yok haydi onları geçtim diyelim geçen sene bi ara ayrılmaya çalıştım eşimden bu aile konuları falan yüzünden
teyzeme gittim ben daha önce pskyatrıde yattığım için tanıdıkları vasıtasıyla o hastaneden rapor almış
bu hastanede yatmıştır pskoloji bozukluğu ve intihar girişiminden dolayı çocuğuna tek başına bakamaz o kapasitesi
yok diye teyzeme gittiğimin ikinci günü polislerle ve raporla gelip kızımı aldı benden bende en fazla kızıma 10 gün dayandım
sonra mecburiyetten geri geldimm şimdi ben gidersem yine çocuklarımı alacak elimden hemde ikisinide ben ne yaparım o zamann

o yüzden ayrılamaya cesaretim yokk ama böylede ne yapıcam ona nasıl davranıcam nasıl yüzyüze bakıp aynı yatağa giricezz
en önemlisi benim ona her baktığımda aklıma bunlar gelecek ve ondan nefret edicemm offf allahım çok çıkmazdayım bana yardımett
akşam ayrı odalarda yattık sabah erkenden de gitmişş işte yok bügün daha gelmedi eve

şimdi o eve geldiğinde ben ne yapmalıyım kızlar nasıl davranmalıyım bi akıl verin

cnm bak benm annem babamda ayrıldılar geçen sene ben sırf onların yüzünden evlenmeyi düşündüm yoksa daha erkendi benm için çok iyi anlıyorum seni ama sen kocanı seviyosun kocanda açık açık söylemiş sana bi anlık gaflet kadınlar yavşadıkça erkek neden cvp vermesin bi anlık nefise yenik düşüyolar bence o da seni seviyodur sadece yeni bi heyecAN gibi gelmiştir gizli gizli yapılan iş tatlı olur derler ya öyle düşün ama asla eşinden boşanmayı düşünme ona soğuk davranma elinden geldiği kadar onu tekrar evine bağlamaya çalış farklı şeyler yap ona kendinde değişiklikler yap onu kendine çek soğuk davranıp kavgacı olursan onu daha çok dışarı itmiş olursun..kimseylede paylaşma bence heleki ailenle.sadece onlarıda üzmüş olursun sana boşan gel derlerse yanlşa düşmüş olursun bak allah bağışlasın bi çocuğun var bi tane daha oluyo onları düşün herkesin dediği gibi boşanmak kolay değil boşandıktan sonrasını düşün kızının başıboş olduğunu seni takmadğını şımarık olduğunu düşün tüm bunların olmasını engellemn için bile değer kocana küçükde olsa süprizler yap şaşırtacak şeyler yap onun seveceği yapmaktan hoşlandığı şeyleri yap

Tabiki fikirlerimizi paylasacaz tartisacaz dertlesecez gülecez o yüzden hepimiz burdayiz. Senin dediklerinde dogru iki cocukla yanliz olmak cok zordur ben ama yinede keske yapmasayin olmasaydi laflara karsiyim sonucda hayat bu basina ne gelecegini bilemesin. Dörtdörtlük bi evliligin olur esin kaybedersin yada cok mutluyken hata yapar terkeder. Bu konuda belki hamile oldugum icin biraz hassas olabilirim:)
hep ayniyiz desene :KK9:
yok canım ne geldi nede aradı sabah aradı oda ben pskologdan randevu almıştım onun için kendisini
aramışlar pskologumuz bugün izinli lale hanım yarın gelsin diye onun telefonu vardı hastanede
şimdi düşünüyorum birde bunu dillendirip aleyhime kullanmasın diye keşke duymasaydı daha iyiydi
oda hastaneden aradıklarını söledi aradı dedi pskologdan randevu almışsın ertelemişler yarın gidecekmişsin dedi
bende tamam dedim baktım kapadı nasılsın çocuğum nasıl falan veya neden gidiyorsun pskoloğa diye hiç sormadı
bile

walla canim ben butun fikrimi degistirdim git tezene sen calisirsin o cocuklara baksin bi emekli maasi bi senin maasin allahbuyuk tek kelime bipe etmezmi insan cahil cuhala buldumcuk utanmazlik bu ya saate bak sozde sen ne bok yersen ye ben boleim dio allah nasil bilipsa ole yapsin onu ben pes ettim ardasim bu adam normal degil bnce o gitsin psikolga anlattim sana yasadiklarimi bu tawir cikar tawri cinlik tawri hayatim allahim bebeklerine sana guc wersin

Aramizda sorun yoktu demissin ama
Senin adina psikiyatriden rapor alan ve
aldatma olayinda sana ayagini denk al bakisi atan,
bana mecbursun mesaji veren adamdan hayir gelmez.
Demek ki sorun varmis sen yok gibi dusunmussun.
Daha dogrusu esinin hatalarini gormezden gelmissin.

Malesef bosanmazsan bu adam seni hic takmayip artik istedigini yapacak.

Ayrica o raporu bozdurabilirsin.
Psikiyatriden saglam raporu al her ihtimale karsi...

bende aynı şeyleri yazıcaktım eşinin hiç haberi olmadan git ve sağlam raporu al..ayrıca gelecek için de planlarını yapmaya başla..ne iş yapabilirsin ayrılırsan nerede kalabilirsin bir arkadaş yazmış icra katipliği sınavlarını onlara çalışabilirsin..ama bunlardan eşinin haberi olmasın ki önüne taş koyamasın..uzun bir süreç var önünüzde herşey hemen bugün çözüme kavuşmaz..siz sadece kendinizi ve çocuklarınızı düşünün bundan sonra..

bundan sonra ne yaparsan yap eskisi gibi olmaz sana boşan diyemiyorum çünkü kolay değil 2 çocukla ama dedikleri gibi gizlice sağlam raporunu al eğer bir şekilde tanıdıkları vasıtası ile o dediğin raporu aldığını ispat edersen boşanman kolaylaşır minik yavrunu alamazlar çünkü emzirmek zorundasın ve bir erkek yeni doğan bebeğe bakamaz bir avukatla görüş derim sana ondan sonra yolunu çiz

Bu gün nasılsın ,biraz daha moralin düzelmiştir umarım hamile olmana ve bunları yaşamana çok üzüldüm lütfen bebeğinin sağlığını düşün ve hiç bir şeyi kafana takma şimdi önemli olan sadece sen ve bebeğinin sağlığı daha sonra her şeyin üstesinden gelme zamanı da gelecek merak etme sevgiler

Canim nasilsin biliyorum demesi kolay ama lüften üzme kendini...ayrica kendine iyi bak kizin ve bebegin icin.allah korusun üzüntüden erken dogum yaparsin kocan olacak o adam düsünmiyor ama sen düsün ne olur.hicbirsey evlatdan daha önemli degil.aklim sende :KK43:

Ikinci cocugu keske yapmasaydin, demenin anlami yok tabi...
bari bastan uyaralimda, 3 cuyu yapma !!! 5 sene sonra bu tekrar duzeldi deyip, yapma 3cu cocugu, can cikmayinca huy cikmaz!!!

is bul calis, Kendi ayaklarinin uzerinde durki, ona muhtac oldugunu sanmasin.
sende beni sinir edip uzdugunde, bende facete bir sevgili bulurum konusurum, senle barisinca onu engellerim de sende. gidecen dovecen adami, kart horoz 15 yas buyuk bide, bulmus gul gibi hatunu bide facete elalemin pislikleri ile konusuyor!!!

sağol zırsızım iyiki varsınız ama delirdim artık ne yapıcamı bilemiyorum biri yanımda biri karnımda
iki küçük çocuk ailem yok destek olan yok oda yetmezmiş gibi şu saat oldu adam gelmedi
eve gelip gelmemsi umrumda değil ama en azından gelip tamam hata yaptım ama bak yanındayım dese biraz destek
verse kendimi daha kötü hissetmiycem inan ağlamaktan yazamıyorum artıkk tek düşündüğüm iki çocuğum birde allah aklıma mukayyet olursa yeterr hem suçlu hem güçlüü ya sanki bunları ben yaptımm o sütten çıkmış ak kaşıkk
ben haketmedim hiç bunları bana önceden yaptıklarınıda yazdım defalarca biliyosun az çok ben her yaptığını görmezden gelip
aman evim yuvam çocukarım derken o birde onla bunla yazışıp drumuşş yazık benim emeklerime

kıyamam yavrum benim
Allahım büyük, onun hikmetinden sual olunmaz
mutlaka eşine de verilecek ceza bellidir de zamanını bekliyodur
herşeyin bi vakti var malum
ne biçim adam o öyle yaaa , hem suçlu hem güçlü
sen gene de üzmemeye çalış kendini
bu adamın huyu suyu belli
değişmeyecek gibi de görünüyo
umarım sana peygamber sabrı , eşine de akıl fikir verir rabbim

hayır aldatmayı da geçtim de
'bak beni üzersen bi daha yaparım' filan bu ne ya.
Kendi kendine oturup düşün kendine yetemediğin zaman teyzene annene danış canım.
Kuyruğunu dik tut

Uzmanlar diyor ki
-Eşinizin cep telefonu bilgisayar vs özel şeyleri karıştırmadan önce kendinize sorun

Eğer ben eşimin beni aldattığını öğrenirsem ne yaparım
1- Ona kızarım bağırır çağırırım ama gidemem ayrılmam ise - dizini kır otur yerine sakın bi şeylerine bakma. Bilmemek en güzeli
2- Kızarım bağırırım ve ayrılacak güce sahibim kendime yeterim çeker giderim - o zaman her şeyine kadar bak hatta delilleri yok etme mahkemede önüne sun.

Sana tavsiyem bebek ayrı bi konu ayrılma eşinden ama kendini de ezdirmemenin bir yolunu bul.

g...n merhaba nasılsın
g...n teşekkür ederimm

sanırım dediğiniz kadar normal değilmiş zaten hiçbir şey.
madem boşanamazsınız, o zaman çok güçlü duracaksınız ki eşiniz bu kadın beni bırakıp gidebilir, onu kaybetmeyi göze alamam diye düşünsün.

lalem kuzum okuyunca sok oldum bıtanem ya.rabbım yardımcın olsun.öncelikle sakin olmalısın.ama senın yerınde olsaydım ki bende zamanında bunu yaşadım .benim eşimde bu şekil yapmıştı o ara askerdi ve evliydik 8-9 aylık evliyiz ozamanlar.oda birilerini arkadaş olarak kabul etmişti selam yazıp bırakmış bi tanesi de yazmışselam diye ama yazısma sonlanmıştı orda.ben bunu gordugumde bı muddet acıga cıkarmamıstım takip acısından.baktımki bunun devamı gelmedı aradan zaman gecınce daha dogrusu yerı geldıgınde cezaını vermıstım.sonrası hiçolmadı zaten.belkide ben yakalamadım bilmiyorum.ama bence bunu yapmayan erkek yoktur.onlara gore bazen bı yanılgıya,bosluga dustuklerınde aranıyorlar yada kzıdıklarında ceza amaçlı.daha dogrusu mazeretlerı bu.hiçbir kadın bunu haketmez ama malesef oluyor işte çoğumuzun hayatında.eşin senden yaşca buyukmus daha olgun olması lazım ama beynı yokmus demekki yazık üzüldüm onun halıne cunku kaybeden o.sen kendını gelıstırmeye bak.onun yanında egıtımlı ol.erkekler bundan cok kporkar cunku.gelıstır kendını.çocugum var yapamam dıye bısey yok bak bende çınar bıraz ele avuca gelsın dısardan üniversteye hazırlancam ıns belkı kpss.bişey olcagından degıl ama elde avucta yerı geldıgınde bı meslek sart.kımın neolacagı bellı degıl kızçem.sen sımdı sakın olmaya bak cocuklarına bak.kendı saglıgına bak.şuan gıtcek bıyerın yok anladım ama boyunda egme.ortada kalmak nedır ıyı bılrıım boşan dırek dıyemem ama tavrınıda koy tabı o kocan nekadar anlar,nekadar bi çözüm olur bılemem canım.

ne oluyor kızlaaaaar neler okuyorum böyle ya inanamıyorum .herkesin mi başına geldi anam bunlar :) töbe töbeeee .şu dünya ne hale geldi kızlar artık herşey herşey normal hale geldi.erkeklerde kadınlarda olmaz şeyler yapıyorar ve yakalanınca da yaptım eğer sen benle ilgilenmezsen yada bilmem ne işte böyle yaparsan ben yine yaparım aynı şeyi sen hatalısın falan f,lan diyorlar .aldatan değil aldatılan suçlu duruma düşüyor.hey allahım yaaa.lalem benim ailene güvenin yokmu canım kardeşim arkanda durabilecek kimsen yokmu bu adam seni kimsesiz görüyor canım annesi yurtdışında buradada kimsesi yok kimseye anlatamaz gidecek yeri yok ikide çocuk var ohhh mis ben at koştururum ortalıkta.ne güzel ne ala he.canım sana daha öncede söylemiştim seni kaybetme korkusunu yaşamalı bu adam iki çocuğun dahi olsa arkana bakmayacağını bilmeli.haaa demişkin ki kızımı benden alır rapor almış falan filan ya o raporu tersine çevirecek birşeyler olmalı o raporu verenler yine verebilirler sana .ya sen bi avukata danışsan olmazmı bu işleri.adliyeye gitsen baroya bi bakınsan nebileyim sabah sabah aç karnına kafam çalışmadı du ben bi düşübneyim ne yapabiliriz diye.bide tatlım ben başımdan geçeni bi anlatsam varyaaaaaaaaaaa hepinizin ağzı açık kalırda şu kış günü üşütürsünüz hey yavrum heeey.ateş düştüğü yeri yakar tatlım ama senin ki nedir benimkinin aynında :) neyse canım benim var elbet herşeyin bir çaresi üzülme demek elde değil insan kafayı yiyecek gibi oluyor bilirim.ama o değersiz insan müsvettesine değmez bunuda anlayacaksın ilerde.

destek olan cevap yazan herkese teşekkür ederimm konuya gelince
pazartesi akşam geldi eve eşim ailesini almış yanına kv kp amcası dayısı falan toplanıp geldiler
eşimin hatali olduğunu bana destek verdiklerini onun da bir daha böyle bişey yapmayacağını falan söylediler eşimde
çok pişmanım faceyi falan kapattım bir dahada kullanmıycam istersen telefonuma da bakabilirsin dedi zaten bende
o kişinin telefonu falan yok dedi sadece bi anlık bi konuşma özür dilerim bana çocuklarımıza yuvamıza bi şans daha ver
dedi bende ona tamam affettim gibi olmasın diye hayır ben yarın konsolosluğa falan gidicem kızımıda alıp ailemin yanına
gidicem dedim tabiki gidemiyorum ama o tamam beni affedecekmiş zaten yuttu demesin diye dedim ondan sonra
oda dediki bir daha böyle bişey kesinlikle yapmıycam eger yaparsam ailemde şahit o zaman ben kendi ellerimle
yollarım seni dedi ailesi falan da onun adına biz özür dileyelim ama çocukların için bi şans ver çok pişman dediler
bende dedim pişman olan insan 2 gündür ever gelirdi dedim o zaman eşimde gelecek yüzüm yoktu yüzüne bakamıyorum
o yüzden gelemedim dedi işte saat gece 2 ye kadar oturduk konuştuk falann ondan sonra ailesi gitti bende kızımla beraber yattım
ayrı yatıyoruz dün sordu neden orda yatıyorsun dedi bende seni affedemiyorum eger birgün affedersem gelir yatarım dedim
böyle devam ediyoruz

ama ben alttan alttan hazırlıklarımı yapıyorum kızlar ilk önce doğumumu yapıcam sonra okulumu bitiricem ondan sonra ayaklarımın
üzerinde durur durmaz ayrılıcamm ama şuan ona mecbur olduğum için sadece susuyorum ama ona hissettirmiyorum ona mecbur olduğumu dün pskoloğa gittim durumumu anlattım oda dedi gidip tekrar sağlam raporu alabilirsin herkes hasta olabilir hastanede
yatabilir ama ömür boyu bu aleyhine kullanılamaz dedi bende üniversite hastanesine gidip doktorumdan sağlam raporunuda aldım çok şükürr yarım saatimi ble almadı şimdi diyorum ki bi kaç gün sonra birde avukat bulup onunla bi konuşuym
ona göre ne yapacağımı konuşur avukatla ona göre devam ederim hazırlıklarıma nasıl olsa bundan sonra bu adama güvenemem
o yüzden hazırlıklarım tam olsun ki sonra ortada kalmıymm

herkese tekrar teşekkür ederim hoşçakalın

ayy cnm senin adına çok sevindim. belki eşin gerçekten pişmandır ama senin böyle hazırlıklı olman ne güzel. en azından dimdik durur. bir daha böyle bişey yaparsa kendi hayatına bakarsın. sağlam raporu almana da çok mutlu oldum. bir kere hasta oldun diye kimse çocuklarını elinden alamaz

ayy cnm senin adına çok sevindim. belki eşin gerçekten pişmandır ama senin böyle hazırlıklı olman ne güzel. en azından dimdik durur. bir daha böyle bişey yaparsa kendi hayatına bakarsın. sağlam raporu almana da çok mutlu oldum. bir kere hasta oldun diye kimse çocuklarını elinden alamaz

teşekkür ler canım desteğin içinn ben onun pişmanlığına inanmıyorum bakalım herşeyi zaman gösterecek
ben hazırlıklı duruymda o ne hali varsa görsün kendi derdine yansın bundan sonraa

destek olan cevap yazan herkese teşekkür ederimm konuya gelince
pazartesi akşam geldi eve eşim ailesini almış yanına kv kp amcası dayısı falan toplanıp geldiler
eşimin hatali olduğunu bana destek verdiklerini onun da bir daha böyle bişey yapmayacağını falan söylediler eşimde
çok pişmanım faceyi falan kapattım bir dahada kullanmıycam istersen telefonuma da bakabilirsin dedi zaten bende
o kişinin telefonu falan yok dedi sadece bi anlık bi konuşma özür dilerim bana çocuklarımıza yuvamıza bi şans daha ver
dedi bende ona tamam affettim gibi olmasın diye hayır ben yarın konsolosluğa falan gidicem kızımıda alıp ailemin yanına
gidicem dedim tabiki gidemiyorum ama o tamam beni affedecekmiş zaten yuttu demesin diye dedim ondan sonra
oda dediki bir daha böyle bişey kesinlikle yapmıycam eger yaparsam ailemde şahit o zaman ben kendi ellerimle
yollarım seni dedi ailesi falan da onun adına biz özür dileyelim ama çocukların için bi şans ver çok pişman dediler
bende dedim pişman olan insan 2 gündür ever gelirdi dedim o zaman eşimde gelecek yüzüm yoktu yüzüne bakamıyorum
o yüzden gelemedim dedi işte saat gece 2 ye kadar oturduk konuştuk falann ondan sonra ailesi gitti bende kızımla beraber yattım
ayrı yatıyoruz dün sordu neden orda yatıyorsun dedi bende seni affedemiyorum eger birgün affedersem gelir yatarım dedim
böyle devam ediyoruz

ama ben alttan alttan hazırlıklarımı yapıyorum kızlar ilk önce doğumumu yapıcam sonra okulumu bitiricem ondan sonra ayaklarımın
üzerinde durur durmaz ayrılıcamm ama şuan ona mecbur olduğum için sadece susuyorum ama ona hissettirmiyorum ona mecbur olduğumu dün pskoloğa gittim durumumu anlattım oda dedi gidip tekrar sağlam raporu alabilirsin herkes hasta olabilir hastanede
yatabilir ama ömür boyu bu aleyhine kullanılamaz dedi bende üniversite hastanesine gidip doktorumdan sağlam raporunuda aldım çok şükürr yarım saatimi ble almadı şimdi diyorum ki bi kaç gün sonra birde avukat bulup onunla bi konuşuym
ona göre ne yapacağımı konuşur avukatla ona göre devam ederim hazırlıklarıma nasıl olsa bundan sonra bu adama güvenemem
o yüzden hazırlıklarım tam olsun ki sonra ortada kalmıymm

herkese tekrar teşekkür ederim hoşçakalın
hayatim inan mutlu oldum senin adina en cok ta saglik raporuna
ve dimdik ayagi kalkmana...sana katilipum onun pismanligi cok ta inandirici degil tabi ki 2 gun resmen plan yapmis....gibi butun arastirmani yap bi 5 sene de gecse pat pat al cocuklarini cik git....simdi hemen pes etme derim biraz uzat kizgin gibi degil kirgin gibi uzat.....amma welakin hamilesin kuzun var bide eteginin dibinde ve sen de mutlu olmai hakediosun biraz burnu surtukten sonra ona degil hayatina bi sans daha wer...kafanda kurma bisi sen mutlu opmai hakediosun kendini yeyip bitirme sakin....insallah cok mutlu olursuniz coluk cocuk bitanem en kotu gununiz bu hafta olmus olsun insallah hayatim....

X