- 25 Ocak 2014
- 599
- 77
Canım geçmiş olsun durumuna çok üzüldüm Şu erkek milletine gerçekten güvenmeyeceksin. Benden sana nacizane tavsiye sabret, kocana yüz verme mesafe koy, kendini çocuklarına ver. Ne kadar zor olabilceğini tahmin edebiliyorum ama ayrılmak ta çözüm değil. Kocanla mesafeli bi ilişkin olsun, zamanla baktın düzelme var o zaman sen de eski haline dönersin. Allah herşeye şahit. Bu dünya 3 günlük. Aldatan kendine veriyor en büyük cezayı haberi yok. Ahirette peygamber efendimiz senin adına davacı olacak o kocandan hiç merak etme. Bunu düşün ve rahatla. Çocuklarınla ilgilen. İnşallah en kısa zamanda düzelir aranız. Ama şunu da demeden geçemeyeceğim bir kere yapan her daim yapmaya müsaittir. Kişilik meselesi. Sabretmekten başka çaren yok gibi geliyor bana. Allah yardımcın olsun.merhaba kızlar evet başlıkta okuduğunuz gibi aldatıldımm bende
ben 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında bi kızım var 31 haftalıkta hamileyim birde oğlum olacak nasipse
dün kızım babasının tabletini getirdi video bakmak için hep çocuk videoları izler ondan bende tamam dedim
açtım bi süre sonra sıkıldı kapattı bende benim tabletin şarjı bitince onu aldım o arada ablam aradı yeğenimin
resimlerini koymuş faceye bak dedi yurdışında ablamda o yüzden bende elimde eşimin tableti varya ordan
giriym dedim faceye baktım kendininki açık kapatmıym buradan bakıym dedim açtım eşimin facesini
baktım bildiri var hayatta bakmam bildirilerine mesajlarına falan ama o an duramadım kimden gelmiş diye açtımm
bir kadın g........n ismi eşimle arkadaş olmak istiyo ama daha önce konuşulmuş bu kadınla ve engellenmiş
yeniden arkadaş olmak istiyor kadın aklıma şüphe düştüü ...
mesajlarını açtım baktım onunla yazışma var açtım ve hayatımın en büyük şokunu yaşadım yazışma şöylee
g...n merhaba nasılsın
eşim teşekkürler sen nasılsın bu arada gözlerine bayıldımm
g...n teşekkür ederimm
eşim rica ederim eger huyunda gözlerin gibi güzelse benim için on numarasın
g...n inşallah beğenirsin canım
eşim inşallah neyse ben çıkıyorum şimdi yola çıkıcam sonra görüşürüz
bu yazışma olduğunda eşim şehir dışında ve bu yazışmadan bi saat sonra bana attığı mesajj
aşkım seni çokk özledim yola çıkyorum şimdi seni çokkk seviyorum iyi gecelerr muckk
şuan dünya başıma yıkılmış durumda benim dünyada en çok güvendiğim insan eşim rüyamda görsem
beni aldatacağını kabus der geçerdim ama bunu bana çocuklarımıza nasıl yapar kii aklım almıyor
hem böle beni aldatması için aramızda herhangi bi sorun bi problem hiç bişey olmadı tam her evlilikte olan şeyler
olurdu ama öle ciddi bişeyde olmadı
kendisini çağırdım dün hemen eve mesajı okuduktan sonra bana ilk dediği şey şuu neden tabletimi karıştırıp
faceme girdin sonrada dediki beni üzdüğün bi anda gaflete kapılıp yaptım şehir dışındaydım onunla yüzyüze
bile görüşmedim sonrada konuşmadım engelledim zaten dedi ve konuyu kapattı ama yüzünde şu ifade vardı
ayağını denk al bu sana bu uyarı beni üzersen falan yeniden yaparım eşmin benle ilgili üzüldüğü tek
şey daha öncede paylaşmıştım sizinle eski konularımda
tek başına sürekli annesi gile gitmek istemesi benimde hayır yada bende gelirim yada sende tek başına gidemezsin demem
şimdi bana boşan ayrıl diyeceksiniz biliyorum haklısınız ama yapamam boşanamam benim ailem yurtdışında
annemle babamda ayrı babam bizi 5 yıldır ne arar nede sorar annem evli erkek kardeşimle kalıyoo
benim şuan yurtdışında oturumum yokk 3 ayda bir giriş çıkış yapmadığım için yandı ben şimdi ayrılsam teyzemin yanına
gidebilirim burada benim iki çocuğum var teyzemde dul maaşıyla geçiniyo benim doğumdan sonra hemen çalışma gibi
imkanımda yok haydi onları geçtim diyelim geçen sene bi ara ayrılmaya çalıştım eşimden bu aile konuları falan yüzünden
teyzeme gittim ben daha önce pskyatrıde yattığım için tanıdıkları vasıtasıyla o hastaneden rapor almış
bu hastanede yatmıştır pskoloji bozukluğu ve intihar girişiminden dolayı çocuğuna tek başına bakamaz o kapasitesi
yok diye teyzeme gittiğimin ikinci günü polislerle ve raporla gelip kızımı aldı benden bende en fazla kızıma 10 gün dayandım
sonra mecburiyetten geri geldimm şimdi ben gidersem yine çocuklarımı alacak elimden hemde ikisinide ben ne yaparım o zamann
o yüzden ayrılamaya cesaretim yokk ama böylede ne yapıcam ona nasıl davranıcam nasıl yüzyüze bakıp aynı yatağa giricezz
en önemlisi benim ona her baktığımda aklıma bunlar gelecek ve ondan nefret edicemm offf allahım çok çıkmazdayım bana yardımett
akşam ayrı odalarda yattık sabah erkenden de gitmişş işte yok bügün daha gelmedi eve
şimdi o eve geldiğinde ben ne yapmalıyım kızlar nasıl davranmalıyım bi akıl verin
yoksa birazdan kafayı yiycem düşün düşünn