Rüya Yorumları Rüyamda eski sevgilimi gördüm

Delfin1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
1
0
24
Yorumlayabilirseniz sevinirim.:)Eski sevgilim instagrama yeni fotoğraflar atıyor hareketli fotoğraflar bunlar ve fotoğraflar bulgaristanda çekiliyor . Sonra kendimi bulgaristanda buluyorum eski sevgilim paraşütle uçuyor ama normalde eğitmenlerin oturması gereken yerde eski sevgilim, eski sevgilimin oturması gereken yerde eğitmen var eski sevgilim ipleri çekiyor eğitmen çok iyisin falan diyor sonra iniyorlar sonra o tekrar uçmak istiyor ama eğitmen yok diyorlar bende diyorum ki gel beraber yapalım o zaman paraşütün ayaklardan geçirilen kısmına geliyorum eski sevgilim yine arkaya geçiyor ben diyorum hani ben nasıl taşıycam seni diye etraftakiler de diyor kız nasıl kaldırsın seni nasıl taşısın diye . Sonra vazgeçiyoruz paraşütten kaldıkları otelin kapısının önünde oluyor bu olaylar zaten otelin içine doğru yürümeye başlıyoruz ben onun eline dokunuyorum yanlışlıkla yapmışım gibi sonra o elimi tutuyor . O benim sol elimi ben onun sağ elini tutuyorum sağ elinin baş parmağının tırnağıyla sol baş parmak bitimimden bileğime kadar gelen kavisli kısmı tırnaklarıyla birkaç defa gidip geliyor ama sanki böyle orda olduğumdan emin olmak için yapıyormuş gibi bir hali var hani gerçek mi emin olmak için cimcikle beni falan diyorlar ya onun aynısını bana yapıyor gibiydi sonra merdivenlere doğru sürüklemeye başlıyor beni ve şey diyor herkes herşeyi öğrensin en başından gizli saklı olmasın diyor annesi bi üst katta koltukta oturuyor karşısındaki kadınla muhabbet ediyor yanında bir kedi var kedi bize bakıyor ben kafamı eğiyorum diğer merdivenin olduğu yere geçmeye çalışıyoruz annesinin bize baktığını hissediyorum ama eski sevgilim dönüp bakmıyor bile ben kafamı eğip devam ediyorum yoluma ama gülümsüyorum sonra öteki merdivenlerin yarısını çıkmışken uyandım ama o elime yaptığı çok gerçekçiydi aynısını bende yaptım elime ve birebir aynı histi

Bu arada eski sevgilim bulgar göçmenlerinden yılda 1-2 oraya gidiyorlar ailecek

Son düzenleme:
X